- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuvix
tag
Hali.
Pár napja vettem egy ASUS N550JK-CN281D Laptopot. Win 8.1 van rajta, minden fut szépen, van Bluetooth is megy, de sehogy sem tudok rá wifit varázsolni. Kapott dvd-ről minden drivert próbáltam, eszközkezelőben pedig nincs ott semmi csak a Lan. Vásárláskor kértem bele +4 GB Ramot, lehetséges hogy akkor rontottak el valamit amikor szétszedték? Vagy elképzelhető hogy gyárilag kimaradt belőle?
Meg lehet nézni valahogy, van-e benne egyáltalán wifi adapter, anélkül hogy szét kellene szedni? -
szabonagyur
félisten
válasz
Kicsirics77 #21594 üzenetére
Erdekes nekem van egy F5Sl P8400, 3GB ram meg HD3470 es szakit a win7...
Ja es t2370rol valtottam az tenyleg nem volt sebesseg bajnok... -
fulton
addikt
Sziasztok
Szeretnék magamnak egy laptopot vásárolni.
E két típus között gondolkodom.:ASUS X455LA-WX047D 114.000-
és
ASUS X453MA-WX039D - 89.000-Amire használnám, multimédia, film, youtub, internet, kicsi photoshop, és zenefelvevés. A stinberg cubase programját futtanám rajta, és élőben szeretnék felvenni vele audio sávot, ami lesz hogy akár 3-4 órás is lesz.
Namost pont emiatt egy megbízható gépre lenne szükségem ami nem fog összeomlani a felénél pl, és bírja is.
Néhány zenei vágás és ennyi. Játékra nem lesz használva!Mit gondoltok? szerintem a két model között csak a prociban lehet különbség, neme?
ui: (és fontos hogy nem kell 15 colos, elég a 14 es is.)
-
adsl
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #21592 üzenetére
Mindenkinek köszi hogy írtatok!És Linuxból melyiket?Privátba is írhatjátok.Nagyon megköszönném mert valóban lassúcska!XP-re már nincs frissítés az nem baj?
-
Kicsirics77
veterán
válasz
szabonagyur #21593 üzenetére
az sem segített rajta,tapasztalatból mondom mert volt ilyen vasam és 2gb ram+ core 2 t2300 procival sem volt elfogadható a rendszer működése,még akkor sem ha minden felesleges aero meg csicsa ki volt kapcsolva.
p8400 core2 meg 4gb rammal sem valami erős az f5sr laposom win7-tel -
GeGexx
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #21588 üzenetére
Átolvastam, köszi! Érdekes, hogy másolásnál lassabb az SSHD mint a HDD...
-
GeGexx
aktív tag
Sziasztok, a G551-nél némelyiknél a HDD mellé látok oda írva +8GB SSD-t, ez mire használatos?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
nemzavarsz #21583 üzenetére
szvsz a blúcucc már új sor (fentebb is vannak kilométeres sorok, szóval nem tördelték volna el ezt sem), de ezen nem veszünk össze.
-
nemzavarsz
csendes tag
válasz
ZavaBalazs #21581 üzenetére
"Integrált 802.11 b/g/n vagy 802.11 a/g/n (WiDi) Beépített Bluetooth™ V4.0+HS "
Sajnos neked a vagy előtti Wlan kártyád van.
-
Leleményes
tag
válasz
ZavaBalazs #21581 üzenetére
én sem találtam
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
NTonee #21577 üzenetére
ja, n550jk. jó fejek asusék, hogy a specifikációban feltüntetik, de a gépbe már nem rakják bele.
mindegy, annyira nem nagy kín, fél év alatt most először akartam használni, kipróbáltam volna a BT headsetemet géppel, mert a fejhallgató épp kidőlt, de akkor evvan.
-
-
NTonee
veterán
válasz
ZavaBalazs #21576 üzenetére
Tippre nincs benne. N550JK ugye? Egyik fórumtársnál próbálkoztunk vele, végül kiderült, hogy feleslegesen kínoztuk. Az eszközkezelőben sem jelenik meg, ha jól sejtem.
-
ZavaBalazs
őstag
elviekben felraktam innen az atheros bluetooth drivert, de az istennek se találom, hol tudnám beüzemelni (win 8.1), valami tipp?
-
laktop
tag
válasz
laktop #21574 üzenetére
No megoldódott a problem. A gyártó honlapjáról újra húztam néhány drivert, és már oké is minden. Még a televízió pontos típusa is megjelenik a hang lejátszók között. Feltehetően elég lett volna a VGA driver újra telepítése, de nem a NVIDIA, hanem az Intel legújabb drivere kellett hozzá.
-
laktop
tag
Sziasztok!
Van egy X550LB laptopom, rajta Win8.1Pro-val. Megpróbáltam HDMI-n keresztül csatlakozni a TV-mhez. A kép az tökéletes, de hang az nincs.
A TV HDMI bemenete jó, mert másik eszközzel kipróbáltam. A kábel is elvileg jó, mert többek közt ezt is írja a kábel leírása: "audiojel visszavezetése járulékos audiokábel (ODT, RCA, stb.) nélkül", ezért nem kell külön kábel a hangnak, ahogy azt több helyen javasolták.
A fura az, hogy a Vezérlőpult/Hang/Lejátszás résznél csak egy elem jelenik meg: "Hangszórók". Nem kellene itt más kimenetnek is megjelenni?
Letiltott és a leválasztott eszközök megjelenítése is ki van pipálva, de akkor sem jelenik meg más.
Merre tovább? -
frigoo
aktív tag
Sziasztok!
Van ugye nekem egy Asus N551jm laposom. Az a problémám, hogy a környezetemben a 2,4Ghz frekvenciasáv nagyon telített, így átállnék az 5Ghz frekire. A router már adott, de a lapos ugye nem tudja. Ebbe ugye a wifi@bt kártya a szerelőnyílás alatt van, szinte megbontanin sem kellene, hogy cseréljem.
Kérdésem: szerintetek egy INTEL Dual Band Wireless-AC 7260HMW kompatibilis lenne vele?
Előre is köszönöm. -
HorviGabi
aktív tag
Sziasztok! Van egy Asus x55c notebook-om, hol vagy hogy tudom azt bekapcsolni hogy mikor a gép ki van kapcsolva az usb csatlakozók feszültség alatt maradjanak?
-
sityuka80
tag
válasz
szabonagyur #21561 üzenetére
Szia.
Mit nem csinálok jól, elmondanád?
Semelyik ismert billentyűre sem reagál. -
sityuka80
tag
Sziasztok.
Teljesen új ASUS X555L laptop.
Hogyan kell bootolni vele.
A képernyőn ha bekapcsolom nem jelenik meg semmi csak a nagy fehérség.
Ötlet valakinek?
Azt írja FreeDos van rajta de én a biost sem látom. -
1Laci
tag
Hali,
ASUS K53SV, hangprobléma.
Ha megy egy zene akár youtube-n, akár mediaplayeren és ha mellette pl. megnyitok 10 lapot chromeban, vagy valamilyen programokat megnyitok, akkor akadozik és recseg a hang... de csak amíg meg nem nyitja a lapokat, vagy programokat... amíg dolgozik a gép.... eddig ilyet nem csinált, mi lehet a baj? Egyébként rendesen működik, hangszórók is meg minden más... valakinek volt ilyen?, tippek, akármi jöhet!Köszi előre is!
-
Sobod87
tag
válasz
ZavaBalazs #21554 üzenetére
-
Aron989
csendes tag
Sziasztok eddig egyik játék full patenten ment ultran most akad, épp az előbb szedte le az nvidia új frissítést és telepítettem szerintem ez lesz a ludas... újra indítottam és azóta szar akad a játék .... mi ilyenkor a teendő ?
-
NTonee
veterán
válasz
Sobod87 #21550 üzenetére
az N550JK teljes alsó burkolatát el kell távolítani és baromi könnyű látható nyomot hagyni rajta. Az asusnál az a szokás, hogy ha van szerelő nyílás, akkor azt levéve csinálhatod magadnak, de ha a teljes burkolat eltávolításával lehet csak, akkor azt nem csípik. Ha jól emlékszem, az egyik bolt, ahol csináltak ilyet kérésre, már épp ezért nem is vállalják. Beszéld meg az asus supporttal, vagy a fixdirect kft-vel (márkaszerviz).
-
Titmouse09
aktív tag
válasz
Nemoka1987 #21537 üzenetére
Az Isten mentsen meg mindenkit attól a bolttól! Épp ma voltam a fogyasztóvédelemnél ezzel a bolttal és egy szeptember óta szervizben lévő géppel kapcsolatban...
-
Sobod87
tag
Sziasztok!
Ma érkezett meg az új N550JK-m, gyárilag csak 4GB RAM van benne, ha szeretném bővíteni akkor "csak" arra kell odafigyelnem, hogy az új RAM amit veszek az is DDR3L 1600 MHz-es legyen? [Más nem számít?]
Köszi a válaszokat!
-
ATailor
újonc
Hi! Pont ezzel szembesültem én is. A megoldás : A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén. Program kompatibilitás fülről érhető el. A Windows automatikusan átméretezi a programot, hogy ne legyen "apróbetűs". Én végig mentem az összes exe-n és jobb egérgomb/kompatibilitás fül kipipáltam. Azóta tű éles minden program.Hihetetlen de ez az MS forrás:
http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows-8/older-programs-compatible-version-windows
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Kikapcsolja a programok automatikus átméretezését nagyméretű betűk használatakor. Akkor használja ezt a beállítást, ha a nagyméretű betűk akadályozzák a program megfelelő megjelenítését.
Érdekelne, hogy valaki tudja e hol lehet ezt alapból mindenre érvényesen beállítani! -
tonyi
tag
Sziasztok!
Milyen asus notebookot tudtok ajánlani egy a6-3400m-mel "tuningolt" K53TA utódjának? Árkategória kb. 120-140 ezer ft. Többnyire multimédiás használat és néha játék. Köszönöm. -
GeGexx
aktív tag
Sziasztok,
ASUS G551JM-ről tudna nekem valaki véleményt mondani? Esetleg tapasztalat, jó tanács, bármi jöhet. -
válasz
szabonagyur #21542 üzenetére
Elnézést.
-
válasz
szabonagyur #21536 üzenetére
Hát csak, mert asztali gépre pl nem raktam fel.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Nemoka1987 #21539 üzenetére
Azt kéne eldönteni mennyi pénz van rá és nem így bedobálni a gépeket mert elleszünk egy darabig,,,,
A 840M VGA-val jó ha alacsony-közepes felbontáson tudsz játszani, de a 850M az már jobb jóval. Játékra ajánlott Asus gép az a Asus N550/N551-nél kezdpdik. De mivel már átmentünk Dell témába is, akkor ugorj mégnagyobbat ás a milyen notebookot vegyünk témába.
Részemről itt zártam.
-
Nemoka1987
csendes tag
válasz
szabonagyur #21538 üzenetére
Ohhh ezt jó tudni, hogy maga a webshop sem ajánlott.
Köszi a segítséget.Kinéztem még egy 17-es Dell Inspiron 5748-at.
http://laptopdiszkont.hu/index.php?main=main&page=bolt&subpage=kirakat&itemid=19465&op=details&mode=laptop_uj
-
szabonagyur
félisten
válasz
Nemoka1987 #21537 üzenetére
Szia
Ez a bolt nagyon de nagyon nem ajánlott, illetve van ennyiért (majdnem) jobb gép is
Asus N550/N551-et nézd meg az iponon vagy laptopszalon oldalán. Igaz nem 17-es gépek de minőségibbek illetve a garancia sem kétes mint a digiprime esetében. -
Nemoka1987
csendes tag
Sziasztok!
Laptop vásárlás előtt állok és van egy kiszemelt, de sajnos nem találtam róla érdemi véleményt sehol.
Hátha ti tudtok segíteni nekem.Asus X751LK: http://www.digiprime.hu/laptop/asus-x751lk-18235-elado#memory
Nyilván játékra használnám, sajnos a 4 éves laptopom eléggé elmaradott már.
Illetve valaki segíthetne, hogy akkor a 24Gb SSD-n lesz már alapból az op. rendszer?Köszi!
Üdv, Tomi
-
válasz
szabonagyur #21533 üzenetére
chipset driver is fontos?
-
Hello
Van egy N53Jf, és az elnne a kérdésem, hogy a vga drivereket milyen sorrendben kell felrakni?
-
szabonagyur
félisten
válasz
tremorsz1 #21530 üzenetére
Hello
Esélyesen mindkettő kuka, ahogy olvastam a HDMI kábelt mindig utólag kell ilyen esetben csatlakoztatni. A TV-t lehet szervizeltetni kérdés megéri e... a HDD-t meg berakod asztaliba vagy bárhova és lemented róla ha nem adta meg magát. Ha megadta és annyira fontos cuccok vannak rajta akkor jó pénzért lementik egyes cégek.
-
Donqatto
csendes tag
válasz
szabonagyur #21528 üzenetére
Bocsi! (Asus laptopja volt, ami még meg is van) Valamiért ezt a topicot hozta be a google.
Akkor win 8.1 et kell telepítenem úgy érzem valahogyan. -
laszlo168
senior tag
válasz
szabonagyur #21526 üzenetére
Mindegy milyen topik, a lényeg hogy segiteni tudjunk neki.
-
Donqatto
csendes tag
válasz
szabonagyur #21519 üzenetére
okés értem én, de hol találok win7hez drivereket?
-
tremorsz1
csendes tag
Sziasztok,a segítségeteket szeretném kérni.
Van egy LG lcd tv-m amit összekötöttem hdmi kábellel egy asus lapossal.A tv-n és a laptopon is volt kép rendben ahogy kell,a laptop aksiról ment,ami már nem igazán bír 5 percnél többet,le is merült így elment a kép a tv-ről is.Mikor a tápot bedugtam a konnektorba, szikrázott egyet és se kép se hang továbbra sem bekapcsoláskor,a laptop nem akar elindulni,mintha a vinyó felpörögne de ennyi ezt ismétli,de még ez haggyán a tv sem akar bekapcsolni:bedugom a konnektorba világít is de semmi reakció.Ahogy utána olvasgattam a szikrázás csatlakoztatáskor teljesen normális,de lehet oka annak hogy se a laptop sem a tv nem reagálja túl magát?Kaphatott túlfeszt vagy ilyesmit ami miatt elszállt benne valami mindkettőben?A hdmi kábelen keresztül elszállt volna a tv-ben is valami?A winyó is tönkre mehetett a laposban?Sok minden van rajta,ezeket meg lehet menteni?Linkeltem képet a laptopról:amikor megpróbálom bekapcsolni akkor a bekapcsoló gomb világít és a gomb bal oldalán lévő három ledből a két lakat ledje világít,az egyiken egy 1-es van,a másikon pedig egy A betű,valamint világít még a tuch pad alatti ledekből az izzó formájú.A bekapcsoló gomb és a 3 led amit írtam ezek egyszerre villognak kb 5mp-enként zölden.Valakinek valami ötlete?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
válasz
szabonagyur #21516 üzenetére
@szabonagyur, @dkpisti: Első sorban egyetem, másodsorban játék/multimédia. Touch rész annyira nem lesz szerintem használva, viszont ezzel a beltartalommal (kivéve RAM) szerintem elég kedvező áron van a konkurensekhez képest.
-
Donqatto
csendes tag
Hali,
lenne egy elég sürgősen megoldandó problémám. Tehát, a testvérem kapott egy Acer V3-472G514H laptopot és egyszerűen képtelen vagyok installálni a megfelelő drivereket a gépre pedig erdeti driver CD is járt a géphez, bár Win 8.1-hez. Ez nem tudok okozhat e bármi eltérést.
Tehát mellékelem a hibaüzenetet amit kiír, tesóm megy vissza külföldre és ma vagy holnap meg kellene csinálnom a laptopot...előre is köszi minden hozzászólást, segítséget.Üdv:
Zoli -
dkpisti
tag
válasz
Celtic1888 #21513 üzenetére
Drivert frissits esetleg (nvidiát) egy próbát megér van most 347.09 béta nálam hibátlan.
Evil Snowman: n550-es asus van ennyiért laptopszalon,a touch padot egy 900ft-os egérrel meglehet oldani,de írd le mire kell a gép. -
szabonagyur
félisten
válasz
Evil Snowman #21515 üzenetére
hali
MIre kell neki a gép? A Touch lehet csalódás lesz neki....
-
Sziasztok! Esedékessé vált asszonypajtás laptopjának a cseréje és erre gondoltam. Bárkinek van valami tapasztalata vagy ismerete ezzel a modellel kapcsolatban?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
laszlo168
senior tag
-
Celtic1888
újonc
Sziasztok kérdésem lenne kaptam egy Asus X750L típusú laptopot és HDMI-vel összekötöm a tv-vel és azt produkálja hogy néha nem ismeri fel a tv-t mint hangszóró. De ha újrainditom a laptopot akkor az estek többségében jó miért lehet ez mit állítsak be?
Köszi előre is a segítséget
-
#Dániel
tag
-
twice
tag
Sziasztok!
Ezen a héten lettem egy asus N550JK boldog tulajdonosa. Eddig nagyon tetszik a laptop, viszont valami nagyon zavar és nem tudok rájönni, hogyan kéne kijavítani.A probléma az lenne, hogy a programok nagy része, olyan mintha más felbontásban lenne, mint az asztal mivel a betűk sokkal homályosabbnak tűnnek. Meg például a rejtett ikonoknál pl a ccleaner ikonja is olyan, mintha 20 pixelből rakták volna össze. Nem tudom mennyire érthető a probléma, remélem tudtok segteni. Windows 8.1 64 bit van rajta ha ez számít. A segítséget előre is köszönöm. -
kondibagi
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy Asus x555ln típusú notebookot. Windows 7-t szeretném telepíteni rá, de mindenhol 8.1-et ajánlanak. Driverek is zömével 8.1-hez vannak. Mi a tanácsotok próbáljam meg összehalászni a w7-es drivereket, vagy szerezzek egy 8.1-es telepítőt? (nem szeretnék 8.1et használni.
)
-
psg5
veterán
válasz
szabonagyur #21507 üzenetére
Köszi!
Igen erről van szó!
Felismerte a win,eszközkezelőben sem mutat hibát,videót, youtube-t mindent lejátszik csak gondoltam hátha.
Akkor drivert hagyom.
Nekilátok lekapcsolni amit javasoltál.
Köszi.
Netezésre és egy kis dreamweaverre, meg photoshopra kell, egyenlőre megfelelő (mindegyikből a lehető legrégebbi elérhető verziót használom, igaz lassúak, de használhatóak egyenlőre) -
szabonagyur
félisten
Ez lehet a géped:
Modell: ASUS A6U-5050H (A6000 széria)
Processzor: Mobile AMD Turion 64 MT-30, 1600 MHz
Chipset: SiS M760GX, AMD Hammer
Video: SiS 330 Mirage IGPNa erre érdekes lesz drivert keresni. Ahogy nézem Vista alá sem kellett driver a VGA-hoz, Win7 felismerte magától? Ha fel akkor más driver nincs.
Ami kikapcsolható szolgáltatásoknál:
otthoni csoport mindkét bejegyzés
WMP hálózati megosztása
Media Center hülyeségei...De sok mindent nem, ez egy elég gyenge gép már.
-
psg5
veterán
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem.
Van egy asus a6u-5050 laptopom,beletettem még Ram-ot és elég szépen muzsikál a windows 7 rajta.
Azonban vga driver csak az eredeti gyári cd-s van, azt nem merem rátenni, gondolom csak létezik újabb hozzá ami jobb lenne, de (és itt jön a kérés) nem találok megbízható helyről valót. Asus oldalon meg nem tudom hogy keresse rá, mivel nem tudom mi a vga neve, mert csak annyi van, hogy szabványos vga.
Van-e és hol megfelelő vga driver?Valamint mit tudok biztonságal állítani a notin, hogy gyorsabb legyen esetleg cpu-n vagy valahol akár biosban?
-
BigDarkJoy
aktív tag
válasz
szabonagyur #21504 üzenetére
most épp kell a gép, de mikor végzek csinálok mindenről képet, és átküldöm!
-
szabonagyur
félisten
válasz
BigDarkJoy #21503 üzenetére
csinálj a BIOS-ról nekem képet és küld át privátban, na meg arról is amikor kiírja, hogy nem tudsz rá telepíteni..
Ahogy írtam nincs előttem a gép.
-
BigDarkJoy
aktív tag
válasz
szabonagyur #21502 üzenetére
offolok zárok mindent de az istenért nem tudom rá varázsolni a win7 rendszert....
-
szabonagyur
félisten
válasz
BigDarkJoy #21501 üzenetére
Valószínűleg zárolva van valamilyen beállítás... így hogy nincs előttem nem tudom fejből :S
A Launch CSM vagy mi az disabled? A security fülön kéne még körülnézni...
-
BigDarkJoy
aktív tag
válasz
szabonagyur #21500 üzenetére
el indul, de a particio kijelölésnél minden meglévő particiora azt irja hogy nem lehetséges a telepités. Törölni sem engedi a particiokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Autós topik
- Androidos tablet topic
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Windows 11
- Gaming notebook topik
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest