Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ismerem a GPL-t.
En a kapcsolo ellen vagyok, a vedelmet finomithatjak...de kikapcsolhatova ne tegyek. Mint a levagas elleni vedelem, kikapcsolhato, azota meg a komoly ligaknal is vagnak..
Benne kell hagyni, es addig kell finomitani mig jo nem lesz...nem kikapcsolhatova tenni...mert akkor ki lesz kapcsolva azt kesz. -
vlevi
nagyúr
"Ne legyen csak "réteg játék", minél többen vegyék, és játszanak rajta."
Hááát, ez a nagyon nehéz. Mert, ha azt akarod, hogy a sok átlagjátékos játszon vele, akkor nedforspeednek kell lennie, azt meg a szimulátorosk nem akajárk, hogy olyan legyen
Szerintem a pCars kicsit közelebb áll ehhez az általános autósjátékhoz, mint az Assetto, de közel sem annyira arcade (mármint a pCars), mint a needfospedmostwanted, és ez nagyjából így van jól. Nekem nagyon sok szimes játék megvan, úgy kb a Micropose F1GP-től kezdve, és mindegyikkel jó volt annakidején jáccani. -
barcalaci84
őstag
azt nem látom h mitől érzitek ezt könnyítésnek...mert gondolom azért sírnak érte mert nem sikerül mindig a váltás, mert megszoktam már én is h lekattingatok mint egy majom és jó rövidet fékezek...
na ennek lőttek...figyelni kell a rev matchre...(ha azt mondják az okosok h ennek értékét kéne változtatni, azt még el is hiszem, mert lehet tényleg nem lőtték be jól az egyes autóknál)az viszont már nonszensz h azt mondod pl te is h a Valóságban a mérnökök azért rakják be a versenyautókba illetve a modern autókba, h Kunosnak eladhatóbb legyen a nagyközönség számára az AC...LOL
és a valóságban sem azért rakják be mert a pilóta szerintük képtelen olyan érzékkel váltani mint mondjuk ti évek óta szimezők, szimplán elsődleges h a versenygép kibírjon minél többet , mert nem olcsó dolog versenyezni...
ha választhatóvá teszik akkor kb felesleges volt berakni... jó hogy mindenki ki fogja kapcsolni hisz gyorsabb lennék nélküle, rövidebb féktáv stb és könnyebb is lenne mint amilyen könnyű volt eddig...
-
barcalaci84
őstag
Mivel pl mastersnel kitalaltak h kiszerelik az autobol ezert tc nelkul...mondjuk amugy is 0 ra raktam mivel ugy volt a leggyorsabb es igy is padlogazas volt a kigyorsitas...
ezek szerint meg lehetett olni valahogy a motort a GT-knel..? Ugy lehetett daralni lefele h az azert vicc es 90 percet mentunk... -
barcalaci84
őstag
A modern versenyautokban ilyen...
A GT3-ban ilyen...
Ahogymodern szimben is ilyen...Iracingben is ilyen,es vegre itt is...
Ez egy szim akar lenni...nehogy az legyen mar abaj, h ebnen kovetik a valos autot...
Regi autoban meg nincs ilyen itt se...
Ennyi erovel kovetelhetnetek elozes gombot is valaszthatonak tetszolegesen,mert az milyen elvezet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest