- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tottu
senior tag
Kerestem, de még nem találtam olyan topikot itt PH-n, amiben otthoni szimulátor építéséről lehetne beszélni. Engemet kifejezetten egy Super FOV setup megépítése érdekelne projektorokkal. De mivel még eléggé az elején járok pro és kontráról is jó lenne beszélni, hogy melyik a legjobb setup: 3 monitor, Super FOV vagy VR?
-
Tottu
senior tag
válasz
Csapoati #4985 üzenetére
Itt annyit megjegyeznék, hogy AC-hez a Formula Force EX már kevéske a 180°-os kormány forgatás miatt.
Nekem is EX kormányom volt 9 éven keresztül, de idén lecseréltem, mert az AC-t, nem tudtam úgy beállítani, hogy precízen lehessen kormányozni. Normális kormányzás még elviselhető volt, de amikor ellen kellett kormányoznom, akkor szinte lehetetlen volt megfogni az autót, mivel nem lineárisan tekeredett a kormány.
-
Tottu
senior tag
válasz
Degradator #4311 üzenetére
Nekem Asus Xonar DX-em van és optikán keresztül van összekötve az erősítővel.
Az Asus gyári driverével nem is próbálkoztam egyből a Unix Xonar drivert raktam fel C-media panellel és így nem volt még gondom a hanggal.
Annyi, hogy Windows 8.1 esetében nekem külön be kellett állítani az alaplapi hangkártyát is 5.1-re, egyébként össze-vissza keverte a hangcsatornákat a Windows. -
Tottu
senior tag
válasz
sultansmith #4001 üzenetére
Én reménykedem is benne, hogy megfogják hivatalosan csinálni. De addig legalább van megoldás rá.
-
Tottu
senior tag
-
Tottu
senior tag
Valaki próbálta már, hogy AC esetén hoz-e bármiféle javulást az új Catalyst driver?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PayPal
- Posta, csomagküldés
- Hálózati / IP kamera
- Metal topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Update 07.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest