- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Neked és KaraDaninak is igazad van, én is többek közt ezért cseréltem le az EX-et. Viszont az se mindegy, hogy használtam egy ilyen kb 8-10 ezer, míg a DFP-k és DFGT-k már 20-25 között vannak, ami azért elég nagy ugrás. Kezdésnek azért nem rossz egy EX sem, aztán úgyis vált majd az ember, ha rákap az ízére.
Más: ti milyen árat tippeltek a Dream Packre? Szerintem 15 eurónál többet nem illene elkérni érte, ami az early access-ben résztvevőknek 7,5€ lenne, ami viszonylag korrekt még. -
KaraDani
addikt
Abszolút, 180-200 fokos kormány igazán semmilyen szimulátorhoz nem ajánlható jó szívvel. Kivétel ha valaki a valóságtól elrugaszkodott iszonyú érzékeny kormányt szereti, úgy elég lehet. Nekem anno az Ex-em megvolt vagy 4 évig, először csak félárkád játékok offline, aztán elkezdtem ligában versenyezni. 4 versenyhétvége után kezemben maradt a kormány. Annyit bírt a műanyag tengely a sok végpontkoppanással
És az "csak" rfactor volt
-
neko18
senior tag
Ebben szerintem ne reménykedj
Nagyon durván eszi az fps-t némelyik beállítás....Van ami simán megharmadolja nálam az fps-t és semmi grafikai különbséget nem véltem felfedezni...Bár nálam nem annyira fontos mert felvétel közben is van 50-60 fps-em, felvétel nélkül meg 70+ szóval mondhatni, hogy szépen viszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest