Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
válasz
PapírVilla #10577 üzenetére
LOL.
Amúgy milyen úgy nagy átlagba, beszámolók jöhetnek, vagy van saját topikja?? -
-
Enton
addikt
Esetleg probáld meg ezt:
Van egy bizonyos szint miután már felesleges, illetve elvesznek infok a tulnagy erő végett, ez az ffb cliping amire vannak progik, hogy be tudd lőni. Itt ha rákeresel topikban a ffb clipping szavakra találsz sok hasznos linket leírást ezzel kapcsolatban.
Hogy tönkre tudja-e tenni, az már egy sok ismeretlenes egyenlet, de a nagyobb erő hamarabbi elhasználodás alaptézisből indulunk ki akkor a kérdésre a válasz igen. -
Enton
addikt
-
Enton
addikt
Esetleg leszeded játékon belül a post procest és minden egyébb effeket kilősz.?.?.
De hirtelen nekem játék közben nem rémlik, hogy ilyen lenne, hisz időm se nagyon felfogni még ha lassabb verdával is megyek, meg ezek is elállítgatott képek, direkt csillogósá téve úgy forgatva a napot meg kamerát(replay/foto opcióknál). -
Enton
addikt
válasz
Hokunda #8378 üzenetére
(#8379) macy:
Én pl marhára élveztem már egy logitech Formula force Ex-el is a gémet annyit már tuti megér egy használtat beszerezni rá, aztán ha elkap akkor jöhet nagyobb kormány ha nem sem buktál a dolgon hisz kis bukóval tovább tudod adni a kormányt is ha nem jött be.
-
Enton
addikt
A srácok nagyon ráérnek:
Real Nordschleife Lap recreated one-to-one in Mixed Reality with Assetto Corsa
Ugyan hány kör kellett mire minden, legalább így, a helyére került.
-
Enton
addikt
Első hsz a cikk alatt:
""MM: I understand the will of sim racers to get a robust player ranking system like the one featured in iRacing. On the other side, I also think that is fair as well that a racing simulation that costs 40 Eur can't feature the same service of one that costs about 100/year, not to mention the cost of each single content. Therefore it's just reasonable that iRacing features this kind of multiplayer system."
Feelsbadman, games that cost 10 dollars on steam even have ranking systems (not to mention F2P games)""
Mondjuk nekem is ez volt az első ami megragadott, nah oké hogy 10-en csinálják de akkor is, meg örüljünk hogy ennyiért még ez is van.
-
Enton
addikt
Tud valaki ilyen 2015-ös Civic Type-R-t mint a videóban van letöltőbe:
2015 Civic Type R development car achieves Nürburgring lap time of 7:50.63 seconds
A Norbi féle WTCC-s is klassz de az meg már túl pályagép ehhez képest.
-
Enton
addikt
Spa 24H verseny livestream:
-
Enton
addikt
Most esik csak le, elkészültek volna a 4wd-vel?
A nissan és az audi is 4 kerék meghajtású. Remélem nem fogják "visszabutítani" őket hátsókerekesre, aztán ha majd egyszer kész a 4wd akkor az is elérhető hozzájuk.
Valaki valami infót erről tud-e?(#6769) RECSKA:
Nekem mindvégig hátsókerekes feelingje volt/van a 155-nek, talán csak ilyen tesztjeleggel 4wd és 1.2 patch meg finomhangolja. Mindenképp várós az 1.2 patch és az dlc is.
-
Enton
addikt
Kár hogy nordon nem kameráztak ilyet:
LE MANS 360° LAP! GT-R Drives First EVER 360° lap of #LeMans
Leginkább chrome alatt szerett működni a 360 fok, nálam legalábbis.
-
Enton
addikt
-
Enton
addikt
válasz
gianni85 #6658 üzenetére
Ki tudja még mi lesz X1hez, a hololenst lelőtték azt látták annak nincs sok jövője. De ilyen infókból meg az jön le, hogy majd idővel ők is beállnak a sorba szépen(plusz dx12, win10-x1 crossplatform vagy mifene ha lesz):
Xbox One VR headset rumours and news
Xbox’s Phil Spencer doesn’t think VR is a ‘now’ thing
Én nem félek hogy a nagy konzolok VR nélkül maradnának. Idővel kikupálják a dolgokat hozzá. Pc-n is ez a szitu és lám jön a lowlevelAPI "forradalom", de ez még idő kérdése. Felesleges ezen most rágódni.
Occulust vagy Revive-t ide nekem(akár most rögtön azonnal) aztán engem nem is izgat egy ideig a dolog. -
Enton
addikt
válasz
gianni85 #6652 üzenetére
Se a X1-et se PS4-et nem kell félteni, VR-re rendesen gyúr mindenki, a többmonitorrol nem tudok de szerintem ilyen külső "matrox" dobozokkal az is megoldható:
Van elég kocka a világon, hogy ne pihenjenek ezek a fejlesztések se.
Én pl a VR részét várom, hogy kikerekedjen....
Még egy év legalább ha lehet hinni a dátumoknak amit eddig mondtak. De majd E3-om hátha vakítanak még valamit etéren. -
Enton
addikt
Áhh ennyire nem szörnyű a helyzet, de érezhetően sokat tölt más gémekhez vagy time trial-hoz képest(azt a 2 elemet hip-hop betölti akármi legyen is az). Nameg az is lehet a 4GB memóriát kevesli töltésnél. Majd ha egyszer sikerül ssd-re átraknom akkor megnézem mennyit gyorsít rajta. De eleddig se zavart, ezért is nincs még ssdn. Majd ha lesz nagyobb tárhellyel újabb ssd akkor tuti elsők közt költözik át az AC is! Ha már lúd legyen kövér.
-
Enton
addikt
válasz
gianni85 #6566 üzenetére
Nálam nincs ssd-n ezért bizony ha hosszú pálya+sok autó kombót hajlamos 4-5 percig töltögetni, gondolom a ssdre másolás segítene ezen.
Amondó vagyok ha lesz rá keret ne sajnáld a mai "újjabb" gémek alól a ssdt. Még ha a sorban leguccsó is az se baj, majd legalább lesz "wow effekted" tőle, hogy milyet gyorsulnak a dolgok. -
Enton
addikt
válasz
Interceptor #6482 üzenetére
1:58:929 RSR-en az első így nem tévedsz sokat:
Nálam is Force ex a kormány, próbáld meg a kormánybeállításokban a fokot 180 alá húzni nekem 170-en is már sokkal stabilabb lett:
FFB meg ilyen:
Driverben 110-0-0-0, te milyen beállításokon használod?
-
Enton
addikt
Kanyarsebességmérő vagy sebesség loggoló? Leginkább raplayben működő kellene. Habár lassításban ki tudom nézni az egyes kanyarok sebességét. Jó lenne digitális adatban látni, jobban átláthatóbb lenne és gyorsabb.
-
Enton
addikt
Replay-ből hogy tudok sector időket kinyerni?
-
Enton
addikt
válasz
neilszab #6236 üzenetére
Egyenlőre én gyári setuppal futkosok, majd ha úgy értékelhető az időm és már úgy érzem semmi nincs kihagva a pályából utána setupolok.
De még az elején vagyok nagyon. Épp most Nord GT-R GT3:Van még benne sok bizonytalan kanyar plusz nem ártana egy g25 a fixebb ívekért a kanyarokban, ez a formula force ex egy kicsit ingatag nehéz jó íven tartani.
-
Enton
addikt
RSR live timingban hogy lehet csak gyári setupra keresni? Vagy lessem végig mindet egyessével a részletekért?
-
Enton
addikt
Itt vannak eredmények/kvalifikációs idők a futamról:
-
Enton
addikt
Mai funrace lement már? Esetleg van róla visszajátszás vagy felvett stream?
-
Enton
addikt
Ez nem track ir-el forog de akkor mégis hogy:
Lenne erre app vagy beállítás amit nem láttam eddig?
(#6152) macy:
Igen azóta észrevettem de hogy lehet ilyen gépiesen fejet forgatni???
-
Enton
addikt
Gondoltam, hogy nem olcsó egy verda de, hogy ilyen áron adják, nem semmi:
Megyek gyorsan összetöröm párszor.
-
Enton
addikt
Itt azt írja documents-ben van:
-
Enton
addikt
Valaki esetleg próbálta már:
Egész jónak hat videón, plusz a hozzászólásokban is pozitív.
-
Enton
addikt
válasz
stickermajom #4304 üzenetére
Persze hogy a diablo/SV meg sehol gyárilag.
-
Enton
addikt
Ez van a release infóban:
+collisions for various objects are now on
+light edition / performance friendly (most of 3D spectators and cars are out of track)
+multimaps for roads and terrain
+fixed double sided faces
+far terrain physics is set to asphalt for fun
+skidmarks are alpha blend (objects have transparent on, cast shadow off)
+1 pit start (soon more)
+FOR clear weather or foggy track ----> please extract weather1_clear.ini and weather1_fog.ini
to folder Assetto Corsa/system/cfg -->to use the settings please open chosen file with notepad and save us weather1.ini MAKE A BACKUP of Your weather1.ini file before overwriting(#4086) kovi166:
Célszerű a minnél fejlettebb verdákra rámozdulni, de igazából ha nem próbálod ki, nem is tudod milyen állapotben van számodra.
Nálam eddig az egyik civic-nek nincs hangja de még nagyon kevés verdát lestem meg.(#4087) HyP3b0y:
Hopp ez meg lemaradt:
Still To Do:
-fix textures UV in few places
implement going through clouds effect
-do collisions for trees and some other objects
-LOD's
-textures and shaders changes/upgrades..?
-other modes...time attack, drift
-ai line setup
-cameras
...more -
Enton
addikt
Szerencsére könnyen moddolható a dolog így va rajongóbázis is aki csinálgat autókat pályákat progikat:
Megint pár autó de fizetős letöltővel így ez lassú lehet. De kocsikat böngészni még mindig jó.
Pikes peak 0.7:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Cyberpunk 2077
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Bittorrent topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Légies iPhone halvány színei
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest