Új hozzászólás Aktív témák
-
dergander
addikt
Az a baj hogy ez ajáték már nem kötődik a desmond vérvonalhoz. Ezek szerint Conor volt az utolsó asszasszin. De neki is volt leszármazottja,abból kellett volna játékot csinálni,vagy visszamenni Altair idejébe és Darimal csinálni egy játékot. Rossz fele haladnak az ubisoftnál amit észre kellene venni.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ismerem
, de végül is igazat mondtál, ehhez a játékhoz cserélni kéne azt a kártyát, és máris jobban futna szerintem. Szóval nem vettem viccnek.
Én se vagyok gazdag, nem is azt mondtam, hogy agyba-főbe kell cserélgetni mindent, én se vagyok úgy. Nem garantál élvezeti értéket egy grafikon, de az lejön belőle, hogy a VGA kevés. Ha normálisan szeretnél játszani ezzel a bughalmazzal, sajna nem lesz elég.
Ez nem a VGA hibája, a fejlesztőé, de amint látjuk a fejlesztő nem igazán tud mit tenni, ilyen esetben csak az erősebb hardver segít. Vagy még az se.
-
hdekakas
senior tag
Mi van túlárazva az nvidián?
R9 290X és a GTX 970 egy árban van, és a 970 minimum 10%-kal erősebb, nézzél teszteket.
Ha meg a 980-ra gondolsz, igen, nem ér annyit, de jelenleg ez a csúcs kártya, és aki a legelősebbet akarja, bizony felárat kell fizetni. Majd gondolom a 390X is 200k körül indít. Ha fél év múlva egyszer megjelenik. -
Anonymus23
veterán
Ugyan már, azért ennyire nem katasztrófa a helyzet, full beállításokkal is elfut egy mai high end gépen.
Szerintem a RAM (VRAM is) igényes nagyon.
Az én gépemen is elfut 45 FPS környékén (ez kb a minimum). Anno amikor a Crysis megjelent, akkor a legerősebb gépeken is szaggatott, igaz, az nem is kommersz (évente egy új rész) játéknak indult. -
-
dergander
addikt
De jó lenne ha majd a Rouge-al kárpótolnák a népet,mármint abba is lenne Co-op , milyen patent lenne a vizen hajócsata és ezt mind a barátokkal online
Na de felébredek és szerintem a Rouge - ba se lesz semmi extra , beletolják azt amint az AC4be mész a tömegbe és szúrd ki az ellenfelet,amitől okádni tudnék.
-
Anonymus23
veterán
Ha először játszol vele, és elég erős a géped hozzá, akkor nem fogsz nagyot csalódni.
Nekem most szállt el az 54%-os mentésem, most újrakezdtem, de elszállt az ihlet, nincs igazán kedvem újra belekezdeni, majd elvétve, ha nincs más dolgom, inkább megyek alszok egyet mostÖsszességében nem annyira rossz a játék, ezzel a patchel mintha a mozgást is javították volna (eddig rohadt nehéz volt ablakon beugrani, most pikkpakk megy neki). Kikapcsoltam a HBAO+-t, vagyis eggyle lejjebb vettem (talán SMAO vagy mi, nem tudom) és szinte fix 60 FPS very high beállításokkal. 55-re esik le néha, videókban akár 30-40-re is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sweet.tv - internetes TV
- OpenMediaVault
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged