- Yettel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
Én csak azért néztem bele mert egy jó darabig úgyse lesz PS4-em,a PC-m meg túl gyenge hozzá. De persze nem fogom lelőni a nagyobb dolgokat csak néha-néha megcsodálom.
Eddig amit láttam rendben volt,csak amit írtam az eleje kicsit AC2 szagú.
Gondolkozom a Rogue beszerzésén,az legalább lesz PS3-ra de így a videók után 100% hogy nem veszem meg,legalábbis teljes áron biztos nem. Pofátlanul másolja a BF-et,ez a tipikus "csináljunk valami sz*rt a csíra PS3/X360 tábornak hogy ne sírjanak a Unity miatt"Szerk.: Ja amúgy itt egy launch trailer: [link]
-
james001
veterán
Mindegy a lényeg hogy furán fest. Meg lehet ez egy újabb ok a jelenbeli szál "elhanyagolására"...
Amúgy néztem már van fenn végigjátszás,meg Twitch-en is streamelik egy csomóan PS4-ről. Egész jól néz ki,a grafika nagyon szép. De az eleje tényleg tiszta AC2,vagy legalábbis Arno kinézete és stílusa eléggé Ezio-ra hajaz.
A Rogue meg egy és ugyanaz mint a BF,csak a főszereplő meg a sztori más. De minden más,a menü kinézete,a helyszínek stb. minden ugyanaz. -
james001
veterán
Ha minden igaz most fog kijönni nemsoká ez az Identity,sőt asszem iOS-re már talán kinn van. Viszont ingyenes lesz,tehát tele lesz IAP-al
Meg azért kontroller nélkül elég nehézkes lesz az irányítása,legalábbis nekem biztosan majd mert utálom a tacsis irányítást... (nem hogy ezt kiadnák Vitára inkább
)
-
james001
veterán
válasz
Croft-21 #532 üzenetére
SP
Már linkeltek egyet
Én az Ezio-s sztorira leszek kíváncsi. Lehet valami "titkot" mutatnak be majd abban? Csak nem valamelyik ugyanazt a missziót kell lenyomni ami a Brotherhood-ban is volt biiztos új lesz.
SP -
james001
veterán
-
-
james001
veterán
-
james001
veterán
válasz
DeathAdder #452 üzenetére
Szerintem raknak bele magyar feliratot,hisz volt a 3-4-ben is,és a Watch Dogs-ban is.
-
james001
veterán
Képek a PS4-es változatból Csak szerintem AC2 feeling? Mármint Arno a ruhában meg a hoszú hajjal emlékeztet valakire
-
james001
veterán
+1 a második rész a legjobb. A 3 volt a legrosszabb (sztoriban),a 4 meg csak szimplán uncsi és repetitív volt.
Az a baj hogy az AC is ilyen CoD "sorsra" fog jutni.
Engem még amúgy az is zavar hogy a jelenbeli részek a régi játékokban királyok voltak és látszódott hogy figyelmet szentelnek rá,aztán már a 4-ben szartak rá,és állítólag az új részben se lesz sok belőle,meg gondolom a Rogue-ban sem (ami amúgy a 4 csak néhány bónusz "DLC-vel").
Én is várok inkább ezzel az új résszel (meg mondjuk előbb egy PS4 kéne hozzá),meg a Rogue-al is (bár azt lehet meg se veszem...) -
james001
veterán
-
james001
veterán
válasz
FireKeeper #242 üzenetére
+1 jó lenne már olyan kis földalatti kalandozás mint az Ezio-s részekben
-
james001
veterán
-
james001
veterán
Wow Mondjuk eléggé drága...
-
james001
veterán
Én eddig a 3-ban éreztem a legnagyobbnak a bejárható területeket,főleg a nagy erdős részt. A 4-ben is szép nagy,de ott a nagyobb részét csak hajóval lehet bejárni,"lábon" már kevesebbet.
Viszont elég sok követős küldetés van az összes részben szóval nem tudom mennyire jönne így be neked a leírtak alapján. Kérdés a Unity-ben mennyire csökkentik ezeket,mert sztem a 4-ben már idegesítően sok volt... -
james001
veterán
válasz
Creative997 #138 üzenetére
Ezért sajnálom én is,szerettem azért a jelenkori történetet is,bár a BF-ben tényleg elég gázos volt. Mondjuk azért is volt ennyire rosszul összerakva szerintem,mert már úgy látszik ott is leszarták ezt a Juno-s sztorit.
De azért bízok benne hogy talán meglepnek minket és egy ütős jelenkori játékmenetet kapunkVagy ahogy írtam ott a hír alá hsz-ben hogy zárják le itt a Unity-ben a jelenkori szálat és ennyi utána nem kell foglalkozniuk vele.
-
james001
veterán
-
james001
veterán
-
james001
veterán
Én nem lepődtem meg ezen,hisz most leginkább a Unity-n dolgoznak,a Comet meg csak ilyen "nesztek itt van hogy ti se sírjatok PS3/X360 tulajok" stílusú dolog lesz
Meg én még mindig tartok attól hogy összecsapják és a fősztori kb. 4-5 óra alatt végigvihető,és majd a sok hülye hajózás meg a mellékküldetések teszik a játék háromnegyedét...
-
james001
veterán
Gyűjtői kiadások:
Notre Dame edition (Notre Dame gyűjtői dobozban érkezik és a Bastille Edition tartalmak mellett még helyet kap egy 39,5 centiméteres szobor is)
Bastille Edition (exkluzív gyűjtői doboz, fémdoboz, művészeti albumo, zenei lemez, digitális tartalmak, két litográfia)
Guillotine Collector’s Case (csak a Ubi Shop-ban, ez a csomag a csúcs, ugyanis az exkluzív doboz olyan finomságokat rejt, mint a FuturePak, a művészi könyv, a zenei lemez, két litográfia, egy térkép, Tarot kártya, egy keretes képet, zenedobozt és végül a 41 centiméteres Arno szobor)
-
james001
veterán
válasz
BoneDragon #77 üzenetére
Bizony,bekaksiztam annyira tetszett
Fenébe hogy csak a current gen konzolokra jön
Itt a videó amúgy: [link]
-
james001
veterán
Rejtett nyílpuskáról egy kiszivárgott kép:
Állítólag ez is Da Vinci találmánya (bár ez nem meglepő),lehet hogy lesz egy kis ráfűzés a régi részekre?
-
james001
veterán
-
james001
veterán
"A Chemical Revolution című DLC-ről készült képet egy CriptAssassini nevű illető dobta fel Twitterre és a képen látható az Assassin's Creed Unity főszereplője, illetve Antoine Laurent de Lavoisier, az a francia vegyész, akit a modern kémia atyjaként tart számon a történelem."
Azért az tetszik,hogy még a játék se jött ki,de a DLC-ről kiszivárog egy kép
-
james001
veterán
"összesen tíz Ubisoftos stúdió dolgozik a játékon. A Montreal, a Toronto, a Singapore, a Quebec, az Annecy, a Shanghai, a Chengdu, a Kiev, a Montpellier és a Bucharest is besegít a fejlesztésbe"
Forrás: [link] Plusz a Ubisoft elmondása szerint ősszel jön a játék,bár ez várható volt
-
james001
veterán
Eléggé OFF de olvasta valaki az AC képregényeket? Én csak az Aquilus meg Accipiter részeket olvastam,de pl. a The Fall,The Chain és Brahman-t esetleg valaki?
-
james001
veterán
"a Ubisoft két demót is szeretne bemutatni a játékról az E3-on, amelyek közül az egyik az egyjátékos kampányt, a másik pedig - és most jön az érdekesség - a négy játékos kooperatív módot prezentálná"
forrás
Persze ez is még csak pletyka -
james001
veterán
Bízok a Ubisoft-ban hogy ha már egy különrészt kapunk mi PS3/X360 tulajok akkor üssön
Szóval simán jöhet egy Ceasar korabeli Róma,ha már olyan jól megcsinálják mint az ACII-őt első napos vétel lesz az tuti. Csak most már jöhetne valami kép/videó vagy csak egy hivatalos infó mert még nem is biztos hogy ez lesz...
-
james001
veterán
AC Comet pletyka Én nagyon örülnék Rómának újra
-
james001
veterán
-
james001
veterán
válasz
FireKeeper #9 üzenetére
Egy idő után azért unalmas
A lovat visszahozhatnák,azt szerettem a régi részekben. -
james001
veterán
Kicsit korainak érzem,de legalább nem a BF topikját "szemeteljük" így
Amúgy bennem motoszkál egy kérdés hogy vajon a főszereplő Desmond leszármazottja lesz,vagy azt már hagyják a fenébe? Jó lenne a jövőbeli részben is ha vmi normális külső nézetes alak lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XPEnology
- E-roller topik
- Milyen autót vegyek?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Dell Precision 3551, 15,6" FHD, I7-10750H, 32GB DDR4, 512GB SSD, P620 4GB VGA, WIN 11, ÚJ
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest