- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
front3r
őstag
Nincs minek bedőlni már, főleg ha ingyenes.
Viszont van egy olyan érzésem, hogy ilyen bemutatót sem láthattunk volna, ha tudták volna hogy nem lesz Season pass, mikor készült a trailer.
:-D -
front3r
őstag
válasz
djculture #1439 üzenetére
PS4-en viszont javult a teljesítmény, ha PC-n nem is. Én is olvastam ezeket a cikkeket.
Nem véletlen volt a nagy gépigény is megadva.
A kiszivárgott infók alapján a Victory is Anvil Engine-re épül, attól sem érdemes túl sokat várni, BÁR furcsa lenne nekem, ha egy jövőre, vagy az után megjelenő AC-ben már ne tudnák ezt megoldani... -
front3r
őstag
Szóval PC-n nincs javulás?
-
front3r
őstag
válasz
FireKeeper #1405 üzenetére
PS4-en fasza lett! Ritkábban esik be az FPS, alig észrevehető. Grafikailag feltűnő downgrade-et nem láttam.
Mintha a mozgás animációja is kicsit más lenne. Na, így már kijátszom a játékot!
Pc-seknek is csak javítani fog a játékon... -
front3r
őstag
NEM lesz ma patch!
Tovább dolgoznak rajta...
Karácsony előtt azért ki fog jönni, mert csak pár nap késést írnak. -
front3r
őstag
Preview of Patch 3
Legyen is úgy, ahogyan mondják! Remélem nem kell 1 évet várni, mint a BF4-nél mire sikerült valamennyire megjavítani a játékot! -
front3r
őstag
válasz
Bad Pritt #637 üzenetére
Segít játék közben a mapon, és vannak ládák, amiket csak ezzel tudsz kinyitni. Rengeteg apró dolog van benne, ami kell a játékhoz ahogy láttam!
Igényes kis app, VISZONT ha normálisan akarod használni, akkor fizetni kell benne!
Igaz, 2-3 dollárt vagy eurót, de basszus, már ezért is pénzt kérnek!
A PC-n/konzolon belül meg az öltözékekért kérik el a pénzt, de az opcionális, mert meg lehet venni in-game pénzből is. -
front3r
őstag
Jönnek is szépen a negatív kritikák a játékról!!
Az a durva, hogy a storyt is lehúzzák, hogy szar lett.
Pedig gyűjtői kiadást vettem volna... -
front3r
őstag
válasz
gyuromoj #395 üzenetére
Így van. Igaz hogy 18k egy új játék, de pár hét alatt(de volt olyan hogy 1 hét alatt is) lemegy az ára 10-14k közé, és ha használt játékot vesz az ember, akkor akár el is adhatja ugyanannyiért picivel később, én már jártam így.
Egy kis indulótőke kell, hogy az első pár játékot az ember megvegye, de ha nem annyira akarja megjelenéskor játszani a játékokat, akkor jobban jár ha használtan veszi meg. Viszont előfordul olyan is, hogy digitálisan olcsóbb, mint boltban, de ha digitális verziót veszünk, ugyebár azt nem adhatjuk el, attól függ mi a szempont.
PC-n már sajnos erre egyáltalán nincs lehetőség, pedig régen volt.Leelou: Meg kell várni az első teljesítménytesztes review-kat, meg a beszámolókat, és akkor lesz rálátásod, hogy mennyire minimum, a minimum.
-
front3r
őstag
Nekem van tapasztalatom is: Tényleg előfordul akadozás konzolon is, de nagyon ritkán, vagy 2x-3x fordul elő egy végigjátszás alatt az Infamous SS-ben, amikor nagy tömegben harcolsz. De nem folyamatosan, vagy ilyesmi. Nem jó dolog, de nem rendszeres akadozásról beszélünk, és csak ekkor érzed azt hogy leesik az FPS.
Még a Killzone-ban láttam akadozást, de abban is csak olyan helyen, ahol valami rejtett zug van, sőt inkább bugnak tűnt, mert körülötte sehol máshol nem akadt meg a játék. Igen, konzolon is van olyan, hogy nem optimalizálnak, és az ilyet is megengedik maguknak a fejlesztők, de nem vészes a dolog, amúgy kiakadna a nép igen gyorsan.
A topikban meg általában a hibákat, az idegesítő dolgokat írják le az emberek, nem azt hogy milyen jó a PS4 vagy az Xbox One, mert az unalmas, meg kit érdekel? A fórumok így működnek, hogy itt a problémákat vagy a nem ismert dolgokat beszélik ki az emberek...Fentieken kívül akadozást nagyon más játékban nem is láttam konzolon, tehát nem vészes a dolog...sőt, előfordul akadozás még rossz HDCPI beállítás miatt, vagy olyan monitor/tv miatt, ami "nem szereti" a konzolt. Igen, tv miatt is lehet akadozás, más is beszámolt már erről, hogy át dugta másik készülékbe a konzolt, és a probléma elmúlt.
-
front3r
őstag
-
front3r
őstag
Attól hogy a töredéke, az nem jelenti azt, hogy egy fix hardveren ne fusson sokkal jobban. Így csak 1-2 hardverre kell optimalizálniuk, a PC-s érát meg leszarják nagy ívben, mert abból úgy sincs nagy bevételük. Csak azért jelenik meg PC-re, hogy ne legyen belőle harag.
(ezt érzem a kiadók közleményéből pl.a GTA 5-nél is)
Ha annyira fontos lenne nekik a PC, mint platform, akkor nem lenne ekkora gépigénye.(Úgy látom régebben fontosabb volt a PC) De biztos vagyok benne, hogy náluk ez az utolsó, amivel foglalkoznak.
Csak hozzáteszem, hogy PS4-en pl. még ennél is sokkal jobb grafikát fogunk kapni az Uncharted 4 személyében, igaz ott csak egy hardverre fejlesztenek ugyebár, de érthető. Nem kell erős vas a jó grafikához, csak sok munka. A kiadók meg abba a platformba fektetnek több pénzt, amiből a legnagyobb bevételek jönnek be. A PC, mint platform nem tudom meddig húzza, de ha tényleg rosszul fog futni az ACU, és a többi kiadó is követi ezt, akkor látványosan le fog épülni a PC gaming.
Még mindig azt mondom hogy nincs minden veszve, hiszen régebben is emelkedtek jócskán a hardverkövetelmények, és úgy látszik ez a trend most fog felgyorsulni újra, majd lehet venni a hardvereket megint. De ez mindig is így volt PC-n. Igaz, ekkora mértékben talán még sosem emelkedett a hardver követelmény, ezért is lesz érdekes a jövő, hogy folytatódik-e ez mondjuk 2 év múlva, vagy beáll egy szintre, és akkor megint nem kell fejleszteni 2 évenként, hanem csak pl. 4 év múlva.Ja, és nem is beszélve arról, hogy ekkora gépigény mellett mi lesz ha be kell kapcsolni a PhysX-et? AC4-nél se ette meg a gépet, ááááh.
Igaz ott csak lényegében a füst volt, ami megváltozott, volt egy réteg akinek nem is tetszett a füst animációja. Nem beszélve a TXAA-ról... kell az a GTX980, de lehet kettő is.
Ezzel az a baj, hogy én pl. vágyom arra hogy maxon fusson a játék, ha már PC-m van, de ennyi pénzem nekem nincs. Azért döntöttem idén májusban a PS4 mellett. Meguntam ezt az egészet... ha idővel csúnyák lesznek a konzolos játékok, akkor azok lesznek, de legalább nem fognak akadozni, meg nem kell hardvert vennem bele. A kontrolleres irányítástól való félelem meg alaptalan, mert megszokható, de kell neki idő, de az embernek egy idő után természetes lesz. Egy TPS játékban meg amúgy semmi gond nincs ezzel.
-
front3r
őstag
64-bit operating system
RequiredSupported OS
Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64bit versions only)Processor
Minimum
Intel Core i5-2500K @ 3.3 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz or AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHzRecommended
Intel Core i7-3770 @ 3.4 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz or betterRAM
Minimum
6 GBRecommended
8GBVideo Card
Minimum
NVIDIA GeForce GTX 680 or AMD Radeon HD 7970 (2 GB VRAM)Recommended
NVIDIA GeForce GTX 780 or AMD Radeon R9 290X (3 GB VRAM)DirectX
Version 11Sound Card
DirectX 9.0c compatible sound card with latest driversHard Drive Space
50 GB available spacePeripherals Supported
Windows-compatible keyboard and mouse required, optional controllerMultiplayer
256 kbps or faster broadband connectionSupported Video Cards at Time of Release
NVIDIA GeForce GTX 680 or better, GeForce GTX 700 series; AMD Radeon HD7970 or better, Radeon R9 200 series
Note: Laptop versions of these cards may work but are NOT officially supported. -
front3r
őstag
válasz
DeathAdder #222 üzenetére
Azt ígérték, hogy meg fogunk lepődni a modern szálon. Valamit tartogatnak nekünk, de ha véletlen megjelenés előtt lelepleződik a dolog, akkor nem akarok tudni róla, majd csak a játékban!
-
front3r
őstag
-
front3r
őstag
Igen, nekem is elég volt a sok követésből az AC4-ben. Reméljük a küldött visszajelzések sokat segítettek nekik, és itt nem leszünk ilyenekre rákényszerítve!
Amúgy nagyon tetszik az eddigi videók alapján a játék. Igaz, nekem az AC3 is tetszett a maga storyjával, jobban mint az AC4. A zenék is ütősek lesznek, ahogy hallani lehet a trailerek alatt, ami elég fontos számomra a jó élményhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mikrotik routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest