- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktor82
őstag
válasz
Creative997 #1840 üzenetére
Igen,mindegyik résszel játszottam!
-
DeathAdder
veterán
válasz
Creative997 #1840 üzenetére
Sokaktól olvastam már, hogy nekik a Unity a kedvenc, nagyon adekvát módon adja elő a francia forradalmat, illetve a következő rész is az ipari forradalmat.
Első benyomásként engem sem vett le a lábamról (írtam is róla asszem a syndicate topikban
), de aztán nagyon el tudtam benne mélyedni, sokat olvastam az adott korból (építmények, személyek, cselekmények, történelem) abban az időben amikor játszottam, így nagyon magába szippantott.
Nekem a Syndicate-ig bezárólag az összes rész nagyon tetszett a maga módján, még az első is. Legjobb nyilván az Ezio trilógia volt, de amit az Originssel elkezdtek az számomra kiábrándító, nem kívánom még egyszer összeszedni és megfogalmazni, itt írtam róla egy rövidet hirtelen felindulásból az Odyssey-t látva. Az AC névvel leginkább csak bemocskolják a korábbi részeket, pedig ez már csak a nevében AC, valószínűleg az ubi nem merte új franchisehoz besorolni.
Nekem Syndicate óta egyedül a Witcher 3 volt ami olyan szinten magába szippantott mint a korábbi AC-k (sőt talán még annál is jobban, talán még több jelenet váltott ki katarzist, szkeptikus voltam, de életem legjobb játékos döntése volt amikor megvettem, kicsit unalomból).
Lévén kelet európai játék, olyan sztorik vannak benne, amik hozzánk közel állnak és ismerősek. Valahol a mi kultúránk része (pl. az a lakodalom, a mesevilág, a vidék, az emberek, a párbeszédek) rendkívül jókat lehet szórakozni, és nevetni is, vagy elszomorodni. A vidék annyira ismerős, hogy akár Magyarország is lehetne, megfűszerezve a szláv mitológiával, rendkívül mély karakterekkel is dialógusokkal, még a legjelentéktelenebb random melléküldetések alatt isAC fanként nálam a unity és syndicate-et is lepipálja
-
viktor82
őstag
válasz
Creative997 #1837 üzenetére
Nekem az unity a kedvencem igaz néha tud idegesitő lenni ,de a sztory nagyon tetszett!
-
DeathAdder
veterán
válasz
Creative997 #1837 üzenetére
Akkor a két legújabbat ne próbáld ki, mert ott tényleg minden nemű AC identitást felrúgtak. Nagyon nagyon csalódott vagyok, hogy így kinyírták a sorozatot.
Unity és Syndicate-re meg szép emlékekkel gondolok vissza ezek után, szóval becsüld meg jól
Unity-ben szerintem a belső épületek valami egészen káprázatosan vannak kidolgozva, Sydicate azon a téren biztosan gyengébb
-
Dinasti
senior tag
válasz
Creative997 #1691 üzenetére
Úgy néz ki a 3as már jó lesz. Nem akartam komolyabban belefogni amíg a Rouge nincs befejezve,de tegnap 22:00től hajnali 3 ig csak nem bírtam leszakadni róla...
-
Dinasti
senior tag
válasz
Creative997 #1678 üzenetére
Na közben beszereztem az első részeket is. Nekem a korábbi részeknél nem a lehetőség és a grafika zavaró hanem az irányítás
Ugye én a Rouge-al kezdtem amit ps4 joyal tolok rögtön ráállt a kezem,de az első részeket még szoknom kell. Nem tudom hogy billentyűzetről fog e majd menni...
-
Dinasti
senior tag
válasz
Creative997 #1682 üzenetére
Hmm na ez érdekes megoldás,de tetszik
Most végeztem Sven Hassel sorozatával és még nem szemeltem ki az új "áldozatot",de akkor meg is lesz. A 2. résztől meg majd folytatom pc-n. Most néztem hogy a delux 10 euro az nem vészes... Köszi még 1 szer! Nem offolok tovább!
-
Dinasti
senior tag
válasz
Creative997 #1678 üzenetére
Nem zárkózom el tőle,hogy az elejétől nekifeküdjek mert tényleg felcsigázott ez a rész. Más játéknál is volt már rá példa hogy a jelenlegi rész miatt kitoltam az előzményeket. Köszönöm a részletes választ.
-
djculture
félisten
válasz
Creative997 #662 üzenetére
Driver: San Francisco is botrányos játék volt először arra emlékszem.. Ac3 arról volt híres hogy először csak egy magon futott emiatt bostonban minden gépen felezödött az fps..
Clancy's Ghost Recon: Future Soldier pc verziójában mai napig hard hibák vannak pl kilehet esni a pályáról ami miatt az egész játékot ujrakell indítani.Szóval rengeteg trehány munka fűződik anevükhöz!
Divisiont nem ők csinálják szerencsére .
-
bigbadforty
tag
válasz
Creative997 #662 üzenetére
Van videó a digital foundry csatornáján a PS4-XBOX FPS-eiről, azt figyeljétek, amikor 20 FPS-re esik le. Az már teljesítmény az Ubitól. Ja és azt is figyeljétek, hogy a fejlesztő azt mondta, hogy minden erőt kihasználnak ami van a next-gen konzolokból.
Szégyen ez az ubi, a The Divisiontől már most félek, hogy fele úgy fog kinézni mint E3-on és olyan szarul fog futni mint a Figyelő Kutyák.
Ja bocsi Creative, általánosságban akartam hozzászólni, nem rád válaszolni.
-
Zedz
addikt
válasz
Creative997 #655 üzenetére
Óóó én nem tudtam eldönteni, hogy a WoW új kiegészítője, vagy az új AC, de már teljesen egyértelmű, hogy nem az utóbbira esik a választás.
-
Xerxész
őstag
válasz
Creative997 #655 üzenetére
Szerintem a kettőt egyszerre tedd.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Creative997 #501 üzenetére
Az az, nagyon odavert az a trailer anno. Igazából még most is.
Más: ki fogja megvenni egy hét múlva PC-re? Csak hogy lesz-e innen egy csapat, akikkel lehet majd koopozni.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Creative997 #499 üzenetére
Már be is húztam.
[link] -
Bad Pritt
félisten
válasz
Creative997 #497 üzenetére
-
válasz
Creative997 #338 üzenetére
áh, így már világosabb
-
válasz
Creative997 #316 üzenetére
Edwardnak van karaktere?
a játék közepe táján már halvány lövésem nem volt, hogy épp' miért is harcolok, sőt, nagyságrendekkel szimpatikusabb volt már a templomosok "legyen rend!" ötlete, mint az Asszaszinok "mindenki csinál, amit akar" anarchiája.
Edward meg csak sodródott az árral, és csapkodta agyon a Templomosokat, mert... csak -
Bad Pritt
félisten
válasz
Creative997 #316 üzenetére
Ez igaz. Edward nekem is szimpi, csak kicsit egyszerű, viszont simán lehetséges, hogy Arno is több részt él meg, ha elég pozitív a visszhangja, hisz a Unity csak 5 évet ölel föl elvileg.
Remélem azért nem mennek el túlságosan szerelmi irányba, jó kiegészítő volt mindegyik részben a romantikus szál, de mindig csak eszköz (Caterina meg Sofia elsősorban), itt viszont a történet szerves részének tűnik az Elise szál. Meglátjuk, már alig több, mint egy hónap. -
T.Peter
őstag
válasz
Creative997 #164 üzenetére
A 2. making of videóban említették, hogy a térkép akkora lesz, mint az ac3-ban a határvidék. Egyébként az ac2-ben is 20 óra körül volt a játékidő. Ha jó lesz a hangulat, akkor az ember úgy sem fog rögtön rohanni megcsinálni a főküldetést. Ettől persze még megerőltethetnék magukat, és csinálhatnának 25 órás történetszálat is.
-
Leelou
tag
válasz
Creative997 #147 üzenetére
Én sose törekedtem a 100%-ra. Imádom, hogy én tervezhetek meg egy missziót, hogy hogyan csapjak le az ellenfélre, és nem kell ahhoz ragaszkodnom, hogy kövessem a 100% elvárásait. Remélem, a Unity-ben is kiélhetem a kreativitásomat.
-
james001
veterán
válasz
Creative997 #138 üzenetére
Ezért sajnálom én is,szerettem azért a jelenkori történetet is,bár a BF-ben tényleg elég gázos volt. Mondjuk azért is volt ennyire rosszul összerakva szerintem,mert már úgy látszik ott is leszarták ezt a Juno-s sztorit.
De azért bízok benne hogy talán meglepnek minket és egy ütős jelenkori játékmenetet kapunkVagy ahogy írtam ott a hír alá hsz-ben hogy zárják le itt a Unity-ben a jelenkori szálat és ennyi utána nem kell foglalkozniuk vele.
-
emiki6
veterán
válasz
Creative997 #124 üzenetére
Az 1. és a 3. képen kik vannak?
Szerk: Tényleg a 3. a BF-ből vam. Azért volt olyan ismerős, csak megtévesztő, hogy nem szőkének látszik a haja.
-
Leelou
tag
válasz
Creative997 #121 üzenetére
Azerintem az interfész nem tűnik el (életerő, éppen tartott fegyver, térkép, stb.). A korábbi AC játékok bemutatóján se használták a fejlesztők a gameplay bemutatásakor. Szerintem csak simán levették a képernyőről, hogy ne "zavarja" a fő eseményeket.
-
Ps Vita
őstag
válasz
Creative997 #43 üzenetére
Szerintem ez nem is baj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest