- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- OpenRock S2 - a második évad jobb
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leelou
tag
válasz
front3r #1169 üzenetére
Komolyan? Na, akkor az jó. Már azt hittem, le kell mondanom azokról az egzotikus küldetésekről.
Egyébként nekem sokat javított a játékélményen az új peccs. Gördülékenyebb, a színek sokkal élénkebbek, minden világosabb, összességében elégedett vagyok. De a játék, ha nem akarunk végigrohanni gyorsan a fő történetszálon, még az 1. résznél is sokkal unalmasabb.
-
Helmoras
őstag
Pajti nyomja a fc4 et azt mondja klassz lett, de biztos vagyok benne a GTA V el is jól el lehet mókázni
, konzol hiányában én várom a PC megjelenést.
Kipróbáltam a "demo"-t közepes grafon nálam elfutott kisebb akadásokkal(gép az adatlapon) engem a sok npc véletlen szerü "átruházása" zavart nagyon. Mintha lenne 10-15 féle npc aki sétál az utcán és a játék cserélgetné a ruhájukat sapkát tesz rájuk stb, lespawnol egy npct ugy hogy a mögötte levőket már rég látom stb... pedig a 7-800 megás patch lent volt...
Ha javitják majd talán a nyári akciók keretén belül befizetek rá, mert tetszik a mozgás érdekel a story meg ugy alapjában véve kedvelem a játékot...
-
-
Helmoras
őstag
360-on játszottam gta5-el nagyon tetszett, de annyira szaggatott nappal az autos részeknél hogy inkább kukáztam a konzolt, az ujabakkal nem tudom mi lesz a helyzet, de ez már nagyon off
Lehet várok pár patchet drivert és ha rendbe teszik egy nyári akcióban majd bezsebelem, jó játékot mindenkinek
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Várható, de PS4-en nehéz lesz. Az a baj, hogy GNMX-et használnak és nem GNM-et. Szóval nagy javulás csak akkor lesz, ha átírják a render back-endet GNM-re.
Xbox One-on azért jobb az élmény, mert a Microsoft az elmúlt hónapokban rengeteget javított a parancsok parancspufferbe írásának idején. Most már jobb a teljesítményük, mint a PS4-en GNMX mellett. De a Sony erre nem is koncentrál, mert akinek ez kritikus tényező, annak ott a GNM, ami sokszázezerszer gyorsabb ebben. Az Ubisoft nem akart erre pénzt költeni. Először a Far Cry 4 alatt használnak majd GNM-et. -
Peat;)
veterán
Örülök hogy van tapasztalatod, nekem olyan 6 év konzolos tapasztalatom van és az akadozás tudod melyiken volt a legkevésbé tapasztalt probléma? Wii-n. X360-on teljesen állandó lett a dolog, ps3-on a multicímek még annál is rosszabbak voltak, vagy gta4 ami már boxon is játszhatatlan volt nekem. Majd ugyanez a két gyártó kijött 1-1 új géppel és megint ugyanezeket hallom vissza, most Tőled is. Amiket te említettél már két játék, nos rakd még hozzá a watch dogsot, illetve battlefield multiplayert, de a többi után meg nem olvastam teszem hozzá, lehet van még. Ez már négy játék, gyakorlatilag minden második komoly cím időként akadozik a konzolokon, megerősítve. Ezért nem tudok dönteni mi legyen, hiába volt csodaszép pl gta 4 is x360-on akkoriban, a 25 fps zavart amikor autóztam és leraktam a játékot. Valószínű konzol mellett kötök majd ki, de irritál hogy ez a "minőség" megy, ami sajnos a vásárlóknak köszönhető. Mert amit írsz hogy a fórumok negatívumokkal vannak tele, egyszerűen nem igaz. Sokkal inkább önigazolás féle, jujj de jó a gép dolgokkal.
A játékcsere bere is jó dolog volt ameddig egyetemista voltam. Utána már nincs ilyenekre idő, a boltok meg 7-8-ért veszik be a 16k-s játékokat. PC-n egy új cím kb fele annyiba kerül, ha digitálisan, körültekintően vásárolsz. Ha nincs időd használt játékékokkal csencselni, sajnos a kezdeti, elvitathatatlan anyagi előnye a konzoloknak nagyon hamar tova száll...előző generációnál nem voltak ilyen szakadékok a játékárak között, így ott könnyebb volt döntenem ebből a szempontból is.
-
szami777
addikt
Na igen, de az ubin kívül minden fejlesztő legalább az elváható szintre portol és fejleszt pc-re, ubinak, aki talán mára már a legnagyobb név a piacon, miért nem megy.
De igazából konzolra is csak kompromisszumokkal tudnak kiadni(mondjuk ezzel nincs egyedül), szar a motor amivel dolgoznak, és nem nagyon foglalkoznak egy új és jó engine megcsinálásával.
Idei "next gen" játékokat mind kipróbáltam pc-n és mind futott majdnem a legmagasabb beállításon. Francos ubi játékkal meg mindig parázni kell hogy vajh elfut-e, és hányadik patch után lesz meg a stabil fps végre....Tudtommal ezt a játékot is 2 (vagy több) éve fejlesztik, a kezdetektől adva volt a pc-s változat, az év vicce, hogy a minimum gépigényből ezt hozták ki.
-
emiki6
veterán
Én biztos nem fejlesztek 1-2 évig, talán 1-2 éve fejlesztettem.
Ezek mellet szerintem ne várja el az ubi, hogy bárki is előrendelje pc-n. Sőt még az elején sem érdemes, mert az optimalizáltságra még kell várni pár hetet-hónapot. Én nem is valószínű, hogy megveszem idén, úgy se szoktam már annyit játszani, meg az időm is kevesebb. -
emiki6
veterán
Így már a zene is meg van hozzá: The Golden Age
-
FireKeeper
nagyúr
NO MORE AUTO-FAIL MISSIONS! The missions now adapt to what happens when you play and don't follow any script. There will be changes and consequences for how you handle missions, but no longer will you get desynchronized for being spotted.
bár tény hogy voltak idegesítő küldik de ezzel látszólag minden nehézség kiveszik a játékból. bár ezzel együtt jár hogy aki kevésbé van oda a lopakodásért, megtalálhatja a számítását.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest