- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dergander
addikt
Igazából nem mértem,de eltudtam vele játszani. Szerintem 30nál lentebb nem esett a frame.
Akadás,nagy lassulásokkal nem találkoztam.De gyerekek ilyen rosszul akkor se futhat semmi,szerintem hanyagolni kellene az Nvidia-val kötött házasságot és belépni a Game Evolved programba, az ottani játékok legalább jól futnak minden középkategóriás gépen. Az Nvidiás kártyákon is jobbak annak ellenére h AMD. Most mi lesz a következő lépés? minimum gépigény vga 290?
-
DeathAdder
veterán
Szerintem sem hozna annyit ha felhúznád, csodát nem kell várni
djculture - na még a végén kiderül h nekem se fog tetszeni, már hónapok óta vannak kételyeim egyébként
BF is lassan indult be számomra, először nagyon nem fogott meg.Amúgy ti hogy játszhatjátok ezt máris?
Magyarítás van? -
DeathAdder
veterán
Na fasza, mondanom se kell h direkt ez a játék miatt vettem meg anno a 280x -et, mert mást nem igazán játszok, erre itt van...
Ha kiderül, h ez is ilyen begyepesedett középkategóriás nvidiákon jobban fog menni, akkor agyfaszt kapokSzerintem el sem kezdem játszani, ha ez így fog menni, majd talán jövőre..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Revolut
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Macska topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest