- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xerxész
őstag
Ahogy Egyiptom sem lesz lehetetlen, az ókori Róma/Hellász sem lesz lehetetlen és talán egy I./II. világháború sem lesz lehetetlen, bár a II. vh a Unityből ismert okok miatt egyelőre valószínűtlen.
De pénz beszél, mi pedig kajáljuk, amit elénk tesznek...és ők elénk is teszik a kívánt korokat, lásd francia forradalom és viktoriánus Anglia.
-
Nem hinném hogy ezt túl röviden össze lehet foglalni. De ott a wikia, ahol elolvashatod.
De hogy pár alap dolgot felvigyek indulásként csak:
1. Volt egy Első Civilizáció aki a földre jött, az ő történetüket tudjuk meg a hologrammokból. Mondhatjuk hogy ez egy történeti sík, bár igen kevés és tömör... de ezt is ki lehet jobban fejteni meg folytatni bármikor, AC részekbe ágyazva továbbrais.
2. Van a "jelen" ahol a Templomosok akik tudnak az Első Civilizációról tesztalanyokkal (akik amúgy Első Civilizációs génekkel rendelkeznek) keresik az Éden darabjait (többek között/mellett) hogy segítségükkel hatalmukba kerítsék az emberiséget és még sok más egyéb (pl a "Sage" testek/emberek keresése felhasználása, akikben ez álagon felüli génarány). Tehát már eleve a jelenbe vagyunk miért lenne baj egy ehhez képesti közelmúlt, mikor a játék szerint már azok is mind megtörténtek, tehát bele vannak ágyazva... csak még nem mesélték el. A hogyan csak a történet íróin múlik. Meg ugye vannak az Assassinok akik kb a Templomosok ellen küzdenek hogy ne érjék el céljaikat, pl kiszabadítják Desmondot stb.
3. A tesztalanyokon keresztül ismerjük meg a múlt eseményeit, illetve az első két pont történetét is kb visszamenőleg, persze főleg Assassin szempontból egyelőre. Ezek a szálak bárhol és bármikor játszódhatnak és felfedhetik bármelyik részét az első két pontnak, illetve magába a "valós" történelembe ültethetőek bármikor. Ez az írókon múlik megintcsak. Illetve azis milyen képességekkel és eszközökkel ruházzák fel melyik korban a főszereplőt.
Namost ha ebben kb egyetértünk. Akkor kb értelmetlen az a kijelentés hogy nem egyeztethető össze az újkorral a cselekmény vagy a történet. A 3. pont a történet mesélésének módja/közege. De a fő alaptörténet ahonnan indulunk az a 2. Vagyis a "jelen".
De a történet, mivel eleve már a jelen is fikció (meg a múlt is bizonyos értelemben), mehet akárhova akármikor és ez most már annak fényében amit eddig tudunk róla még csak külön magyarázatra sem szorul nagyon szvsz.Illetve melyik része nem jött át neked, hogy a történelmi részen pörögsz ennyire?
Bár mondom mégegyszer megértem, ezis egy vélemény hogy az a fontos meg szórakoztató valakinek hogy bújja a történelmet. De alapvetően az csak egy módja/helyszíne a fő történet elmesélésének. -
-
Hát őszintén szólva a háttérsztori ismeretében ennek kicsi a jelentősége (mármint a kornak, sőt igazából kell egyfajta progresszió hogy megmutasd azt a történetet teljes egészében/kibontakozásában), idegen civilizácóról van szó... szóval jelenbe juthatunk simán és akár még "jövőbe is"... vagy valami idegen civilizáció bolygójára. Vagy amerre vinni akarják, és nekem mind tetszene. Mert engem személy szerint a történelmi dolgokon kívül a háttérsztori is legalább annyira érdekel és érdekesnek találom.
Az meg hogy az idegen civilizáció technológiájáért két ősidők óta harcoló frakció van hogy megszerezze a céljai elérésében a harmadik plussz az egészben, ami szintén jó ötlet. És én nem látom akadályát annak hogy így beleszőjék a történelmünkbe hogy mely nagy alakok mely oldal képviselői voltak és neadjisten történelmi tetteik ebbe hogyan ágyazódhatnak/magyarázhatóak bele. Szerintem bármelyik közelmúltbeli nagy vezető/diktátor és esemény simán belemagyarázható ebbe és el is fogadnám.
Akár USA-Kommunista Szovjetúnió vagy a náci Németország vs a világ többi része. stb stb.Még a japán rész is relevánssá tehető, mert ők is részt vettek bármiben... akár úgyis hogy előtte vagy "flashback" utána visszamennek korábbra.
Vagy lehet a japán-kínai ellentét is egy assassin - templomos jellegű ellentét. -
-
Zedz
addikt
Tegyük hozzá, hogy a te gépedben egy erős CPU van, a videóban linkelt gépet pedig egy i3 hajtja.
Van eséyl!
De amúgy nem értem, egyesek szerintem simán fut medium-high beállításokkal a minimum konfig alatti gépeken is, valaki pedig már farkast kiált az ajánlott szintű konfiggal, hogy "max 20 fps-t tud az egész".
-
djculture
félisten
-
-
Creative997
őstag
A karakterét értem a stílusa alatt, ami önmagában bejött nekem. De már korábban is írtam, hogy maga az Assassin rend ebben a részben lósz@rt sem jelent, ezért önmagában, egy kalózos játéknak jó, de ebben a játéksorozatban nem. Ha a történetet nézem alapul. Szóval maga a játék alapkoncepciója és karakterei bejöttek, a története nem. Mert hogy nincs is
-
Bad Pritt
félisten
Ez így nem teljesen igaz.
- A hűtlen férjeket nem kell megölni, elég ha megvered őket.
- Kereskedővel még nem hozott össze a sors, de a legtöbb mellékküldetésben szintén nem kell gyilkolni.
- Feleslegesen amúgy sem kell senkit megölni, gyakorlatilag az öld meg őt! feliratú embereken kívül senki mással nem kell kontrontálódni és meg lehet úgy is csinálni a feladatokat, hogy nem ölsz.
- Ez számomra is kicsit visszatetsző, főleg mert ugye azért szabadítunk fel bizonyos telepeket, mert valamelyik ismerősünk megkért rá. De kell tanmese a fiataloknak, hogy a rabszolgaság rossz.Viszont engem az zavar ezzel kapcsolatban, hogy nem díjazza a játék, hogyha te életben hagysz valakit, gyakorlatilag ugyanaz a végkifejlet, ha megölöd a férjét az asszonynak, mintha csak leütöd, ez nem túl jó rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest