- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh00st
aktív tag
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz
hdekakas #1767 üzenetére
Nyomtam már 4k-n.. én speciel nem látom a különbséget, mert gondolom, kellő távolságra ülök a képernyőtől. Vagy mert a szemem nem olyan jó, az is lehet, elfogadom... és te pedig esetleg érzékenyebb vagy erre (szoktam mondani: vájtszemű).. nyilván egy vájtszeműnek, ha valóban az, kell a 4k, de ilyen ember 10 000-ből, jó ha van egy... de ha te ez az egy vagy, elfogadom, hogy neked kell ez... átlag embernek viszont teljesen értelmetlen és fölösleges, mert az égvilágon semmi különbséget nem lát...
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz
hdekakas #1765 üzenetére
Nem azért vesz ilyen vasat az ember, hogy minimum grafikán játsszon. Amúgy 4k-ról nem is álmodok ezzel a konfiggal.... Azt magyarázd el hogy mivel jobb, 4k-n minimum grafikával játszani, mint fullhd-vel maxgrafikán..? Messzebb ülsz 10 centivel a képernyőtől és már nem látod a fullhd pixeleket sem...
-
Gh00st
aktív tag
válasz
hdekakas #1760 üzenetére
Eleg sokszor nekifutottam en is mire meglett(be kell gyakorolni, merre fordulsz, mi kovetkezik).
A vegere mar eleg jol megy, hatha ez segit(en igy mentem, szerintem eleg atgondolt).
https://www.youtube.com/watch?v=DZFIo5FhuUkTelorol vagyok, de vmiert behalt a link, sry.
-
Anonymus23
veterán
válasz
hdekakas #1563 üzenetére
A skill pontok 2 felé vannak osztva
1., A küldetés sikeres elvégzéséért járnak (többnyire a fele a kaphatónak)
2., Ha rámész a térképre, akkor látni fogsz a küldetés környékén ilyen skill pont ikont, azt meg kell keresni játék közben, és felszedni.A ruhák. Ahányszor megcsinálod a küldetést, a végén kapsz egy ruhát. Értelemszerűen 3x kell végigcsinálni minden egyes küldetést, hogy mindhárom ruha meglegyen.
-
Anonymus23
veterán
válasz
hdekakas #1551 üzenetére
Skill pontok jó részét coopban tudod megszerezni, ahol is egyrészt kapsz a küldetések elvégzéséért, másrészt a küldetéseken belül vannak helyek, ahol lehet találni ilyen skill pontokat (bár pl jó pár helyen 3-as ajtó mögött, amihez ugye meg a főküldetéssel kell haladni).
Szerintem egyik küldetés sem volt nehéz, max az, ahol időre kellett az első részt megcsinálni, a többi része meg kb. csak hentelés.Szerintem nem igazán skill kell a coophoz, hanem páncélzat és egy jó kard, meg sorozatlövő pisztoly.
-
-
dergander
addikt
válasz
hdekakas #1512 üzenetére
Ha te egy játék miatt vettél kártyát,akkor hatalmas gratulálás
Énis AC fan vagyok,de ez a rész feledésbe fog menni,majd jövőre a Victory amire azt írták hogy több időt fordítanak az optimalizálásra,elég szomorú hogy az Nvidia igy veszi rá az embereket hogy vegyék a nagy kártyájukat. sajnálatos ez , a gaming evolvedes játékok legalább mindenkinek jól megy. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged