- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechArtist
aktív tag
Hali, találkozott már valaki olyan hibával, hogy gép indítás után megáll a töltés az Asrock felíratnál? Z77 pro 4-em van i5, 3470 procival, dc corsair ram, 550-es fsp táp, ssd stb.
Ilyenkor semmit nem lehet vele tenni, (bios-ba sem lehet belépni) egyedül a kényszerleállítás segít, csak ha ezek után újra bekapcsolom, akkor boot-ol be normálisan.
Valakinek valami ötlet?
-
TechArtist
aktív tag
Hali!
Van itt olyan, aki mind a 4 memória slotot telepakolta?
Érdekelne, hogy okésan működik-e, ha mind a négyben van ram, vagy van-e valami rossz tapasztalat ezzel kapcsolatban, mert találtam jó kis cl8-as kitet, (ami ahogy látom ritka, mint a fehér holló) ami viszont 4 db-os kit, és valahol olvastam, hogy lehetnek gondok, ha mind a négy slotban van memóriamodul.
Mennyire fedi ez a valóságot, illetve ha fedi is, mennyire gyakran?
Konkrétan z77 pro4 lenne az a bizonyos lap, amibe a (corsair) memó menne.
-
TechArtist
aktív tag
Agyontuningolni nem akarom, de azért valamennyire jó lenne húzni, már amennyire egy k-mentes 3570-től kitelik. Az alaplapra szánt összeg max. 30k, de 1-2 ezressel lehet több indokolt esetben. 1 VGA menne bele.
Igazából a fő szempont a stabilitás lenne, azokon túl, amiket már írtam.
-
TechArtist
aktív tag
válasz
Flashget #4122 üzenetére
K nélküli. Azokat is lehet valamilyen szinten húzni, nem? H77-essel is megoldható a 3,8-ra "húzás"? (Turbo boost.)
Az előző kommentemben említett memókkal hogy áll? Valaki használ Geil-t ezek közül bármelyik lapban? Támogatási listán nincsenek ott, de gondolom ettől még egyáltalán nem kizárt, hogy működnek, viszont ez így önmagában csak elmélet, gyakorlati megerősítés híján...
-
TechArtist
aktív tag
Erre valaki?
-
TechArtist
aktív tag
I5 3570 alá milyen lap ajánlott inkább, z77 pro 4 vagy z77 extreme 4-M? (ATX és mATX is szóba jöhet, az ár max 30k), a no-k tuningon kívül nem akarok mást.
A két fent említett lapok milyenek? Melyik mellett, illetve ellen milyen érvek szólnak?
További szempont, hogy Geil EVO Leggera 16Gb-os, 1600 MHz-es (1,5V) rammal jól működjön együtt, aki esetleg használ Geil ramot a fenti lapok bármelyikében, az írhatna röviden a tapasztalatairól.
Ha van egyéb gyakrabban előforduló problémája vagy esetleg széria hibája azt se legyetek restek megemlíteni, köszi.
(Pl. ez a venti szabályzós probléma mennyire gyakori?)
-
TechArtist
aktív tag
Hali!
Az egyes lapok FSB-i közötti különbség mit jelent? Úgy értem még manapság is számít annyit, mint régen, vagy annyira már nem releváns?
Ezt a 3 lapot néztem egy k mentes 3570-hez, és pár giga 1600MHz-es ramhoz:
[link]Tuningolni max. a videókarit szeretném, sem procit (azt mondjuk nem is lehet) sem ramot nem, tehát a kérdés, hogy van-e értelme a két drágább közül választani, vagy teljesen jó az olcsóbb is? (Stabilitás, gyorsaság, szolgáltatások nagyjából ugyanazok?) Az az 1200 MHz-es FSB különbség elég soknak tűnik.
Bármelyik linkelt lappal volt valakinek rossz tapasztalata, ami pl. gyakran előjön vagy zavaró?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest