- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
perseg23 #5840 üzenetére
Hat elég , fura hogy proci csere után nem megy a gép a régi ramokkal, én megmozgatnám a procit a procifoglallatba , hátha ott nem mukszik valam es azért nem megy a ramokkal a slottokba , 1 probát megér, ha ezután sem megy akkor szerviz és valamit cseréljenek gariba , ennyi .
-
NFree
addikt
A procival tisztába vagyok , k-s ugyben , de a memcsi erdekelt volna nehogy korlát legyen mint anno lga 775 nél, ugye itt csak a szorzót variáljuk, tehát jelen estben gondolom , a tuning nem ram függő, de majd látom , lehet egyenlöre kap valami 3ghz es kis procit
Joke7773
igen a tápcsere már esedékes lenne, de az majd csak akkor ha lessz valami combos vga-m egyébként nem hinném hogy többet zabála az a proci ebben , mint régen a q9550 4 magos szaráá huzva -
NFree
addikt
Sziasztok , tervbe van véve egy z77 extreme 4 vásárlása , de memóriába nem tudom mit lenne bele érdemes , vagy egyáltalán, mit szeret a lap hogy jól is működjön. ezen kívül , lehet tuning is lenne amit megint nem tudom hogy mint megy mostanában , megragattam az lga 775 nél
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest