- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Következő lenne a kérdésem:
- PLL-t csökkentsem vagy felesleges? (sok helyen olvasom, csökkentéssel lehet növelni a tuning sebességet)
- Spread Spectrum esetében mindig törekedjek, hogy a lehető legnagyobb szinten (tehát Level 5) használjam?
- Tudom, hogy költői a kérdés, de egy 3770k-nak 4.0 - 4.2 eléréséhez mennyi offset + voltage kell?
Biztos van valami "elméleti" maximum, esetleg alap feszen a 4 lehetséges?
Köszi!
mobal,
-
válasz
RetepNyaraB #4977 üzenetére
Sajnos nem.
mobal,
-
Jobbról az első "sort" hagyd ki, oda dugd ahol amit a matrica lefed és jó lesz. Samsung 840, igaz sima SSD-vel (de tudtommal a vezérlő ua) pöccre ment.
mobal,
-
válasz
rayoliviero #4658 üzenetére
Nem tudom, hogy melyik hirtelen. Az itt felsoroltak között ha megtalálod nagy valószínűséggel igen - a hivatalos dokumentáció alapján, de tény, hogy sokaknak gondja volt a párossal.
-
válasz
Gaben01 #4574 üzenetére
Igazándiból fél komoly. Érdekelni érdekel, hogy lehetséges-e, vannak e azért valamiféle határai a dolognak (például mint most, hogy i3 proci Turbo hiányában ugye nem fog menni). Másik dolog, hogy a 3.1 Ghz nekem elég, max a teszt erejéig ejtettem volna meg.
Akkor szorzózáras i3 felejtős ilyen téren.
mobal,
-
válasz
Killerlaca #4457 üzenetére
Egy elemcserét megpróbálhatsz az alaplapon. Hátha.
mobal,
-
Nem tudjátok, hogyan is lehet a Line In csatlakozót regisztriben átállítani sima kimenetre? Ami van leírás, nekem nem működik.
mobal,
-
válasz
TechArtist #4120 üzenetére
Az attól függ. Keret, tuning, videó kártyák száma. Az Extreme-4M jobb (pl.: 12 fázisú tápellátás), de drágább is. Mik a céljaid a procival?
mobal,
-
válasz
Howkeddlee #4118 üzenetére
Valószínűleg biztos. Emlékszem mikor bedugdostam először sztereón, majd 5.1-en át kellet dugdosnom mindent mert a teszt nem futott le. Továbbá már / vagy nem programozhatók a csatlakozók ezért saját maga ismeri fel a konfigurációt.
mobal,
-
válasz
Howkeddlee #4113 üzenetére
-
-
Nekem is akörül van. Sata portok mögötti ASRock bordás cucc a PCH.
-
válasz
banderasz77 #3676 üzenetére
ASRock Z77 Extreme4 vagy a felett.
-
válasz
bandika0626 #3656 üzenetére
Ha "Automatic Mode"-on járatod a Processzor hűtőt, akkor nekem se jeleníti meg. Észrevételem szerint a lap jelez vissza rosszul, vélhetőleg bios frissítés orvosolja majd.
-
Sziasztok!
Milyen hűtőt ajánlotok ehhez a laphoz? Lehet víz és lég is. Most egy Arctic i30 van rajta, de sajnos ezzel nem férek hozzá az A1 memória slothoz.
mobal,
-
Sziasztok!
Extreme 4 lapon a hot plugot hol tudom tiltani?
mobal,
-
Nyomtál rá egy default settings-t biosban?
-
Mi az amit nyugodt szívvel kikapcsoljak majd a BIOS-ban? Semmi ilyen extra feature nekem nem kell. Egy SSD viszont lesz.
mobal,
-
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy ASRock Z77 Extreme4 lap esetében a 3 tűs ventilátor vezérlés működik-e? Azt olvastam, hogy bajos. Amire konkrétan kíváncsi lennék, hogy be lehet-e állítani egy minimális és egy maximális fordulatszám értéket.
Alaplap vásárlás előtt állok, csendet szeretnék!
Köszi!
mobal,
-
Sziasztok!
Z77 Extreme4 lapnál a boot logo kikapcsolható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- MSI B650 Tomahawk Wifi
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest