- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
Nekem méretileg elég lenne az 1.8-as kijelző is, ha kiférnék rá, lévén a nézési táv max 1m.
Egyébként megoldottam a ST7735-el a HW SPI-t is.
Mint sejtettem is fogalma sincs a könyvtárnak mit kellene használni ezért a default-ot használja.
Innen már csak az SPI default-ot kellett megkeressem és meg is lett az SPI.cpp-ben:if(sck == -1 && miso == -1 && mosi == -1 && ss == -1) {
_sck = (_spi_num == VSPI) ? SCK : 14;
_miso = (_spi_num == VSPI) ? MISO : 12;
_mosi = (_spi_num == VSPI) ? MOSI : 13;
_ss = (_spi_num == VSPI) ? SS : 15;Ezek meg a HSPI pinek amit a generátor chip-re használok, nem csoda, hogy összeakadt.
Áttettem a generátort VSPI-ra a TFT-t meg a HSPI pinekre és láss csodát megy a HW SPI és relatíve gyors is lett a frissítés (de még van mit javítanom).Na szóval összegzésnek ezek az SPI pinek ESP32-n:
HSPI
CLK 14
MOSI 13VSPI
CLK 18
MOSI 23A TFT HW SPI meg szépen lefoglalja a HSPI-t, szóval nekünk marad a VSPI...
Azért túl nincs dokumentálva a dolog...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest