Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- VoLTE/VoWiFi
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Netfone
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
Sziasztok!
Arduino-ról szeretnék áttérni ESP-re.
A Nano nagyon cuki kis méretével, de sajnos nagyon korlátozott a képessége.
A nagyobb panelek, mint az Uno vagy Mega, kísérletezésre jók lehetnek, de beépítésre már kevésbé találom praktikusnak.
Úgy láttam, hogy az ESP ilyen szempontból inkább nekem való.
Amúgy is meg akarom tanulni, mert szeretnék jobban belemélyedni az okosotthon témába - HA, hőmérséklet figyelések, fogyasztás figyelések, lámpák kezelése belső hálózaton telóról és közvetlen érintőkijelzőről HA-n keresztül, és még pár egyéb dolog.
Nem tudom, hogy pontosan merre induljak el, ezért gondoltam, hogy először megismerkednék az ESP-vel.
Meg van egy régi RC autóm is, amit lehet, hogy előbb utóbb tuningolnék ESP-vel, kamerával, stb. Egyelőre a régi konstrukciót hozom életképes helyzetbe, aztán majd meglátom.Milyen ESP (és feltétlen szükséges kiegészítő) ajánlott egy kezdőnek, ami úgy mindenre is használható?
@Aryes: Köszi a segítséget a korábbi problémánál!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold