Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
tonermagus #16922 üzenetére
Nem hiányzik, hanem sok!
A felső GND a D-nél törlendő. Én nem szoktam tovább cicomázni, én így szoktam használni.
"ebből a mondatból nem sok mindent értek"
Ha logikai szinttel, és nem analóg hajtod meg, akkor az vagy magas, vagy alacsony szint a Gate-en, ebből adódóan a FET mindig vagy nyitott (vezet, mint egy drót) vagy zárt (nem vezet, mint egy elvágott drót) állapotban van, és mivel a FET melegedése (disszipáció) a rajta lévő feszültség * áramerősség , egyik esetben az áramerősség, másikban a D és S közötti feszültség közel nulla, ezért a melegedés sem számottevő.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest