-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
válasz
razorbenke92 #16921 üzenetére
Teljesen elképzelhetőnek tartom hogy valamit helytelenül írtam le, a tévedés jogát fenntartom
Teljes mértékben laikus vagyok a téren (pl. ebből a mondantból nem sok mindent értek: A PWM-es meghajtásnál nincs - jelentős - disszipáció és a vezérelt eszköz átlagárama is lineáris összefüggésben marad a PWM kitöltési tényezőjével.
)
A sok-sok info alapján az alábbi kapcsolást szűrtem le:
Természetesen az arduino megtáplálása is megtörténik, jelenleg csak a releváns részét rajzoltam le a kapcsolásnak.1. Ez így megfelelő lehet? hiányzik valami a kapcsolásról?
2. Láttam egy Zéner diódát a S-D között, az szükséges, ajánlott? Ha igen milyet?
3. Melyik az a FET, ami TO220-as tokozású, HESTORE-ban elérhető, és alkalmas a feladatra? (Logikai vezérlésű, feszültség tartomány 5-12V max, áramerősség 3A max)Köszönöm mindenkinek addig is a segítőkész hozzászólásokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest