- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mexikó tisztázta a Google-t a monopóliummal kapcsolatos vádak alól
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
repvez #13228 üzenetére
Nekem se volt túl sok sikerem az emulátorokkal, leginkább arra jó, hogy a nyelvet gyakoroljam rajta. Mert én se tanultam meg az összes parancsot, és ha tesztelni szeretnék valami eddig nem használtat, akkor nem kell elővenni a nanot, kábelt. Viszont ha a külvilágra is szükség van a teszteléshez, akkor már előveszem, ráakasztom a külső egységet, esetleg még a digitális állapot analizátort is, egy csipogót, egy nyomógombot és úgy nézegetem. Jó sok újraírást bír a belső flash, nem kell aggódni, hogy hamar megbuggyan.
A probléma az lehet, hogy ha valamiről nem tudsz, akkor az nem fog eszedbe jutni egy probléma megoldásánál se. Lehet ez egy utasítás, vagy programszerkesztési módszer, vagy hw alkatrész. Én tanultam programozást is, magamtól is és iskolában is, tanultam elektronikát magamtól és iskolában is, szóval én nem tudok egy ezeken a területeken képzetlen ember fejével gondolkodni, de a természetes nyelveknél elég bosszantó tud lenni, amikor az anyanyelvemen tudom, hogy mit szeretnék mondani de a használt nyelven nem ismerem azt a szót, akkor jön a körbeírás, mutogatás, a magyar szó tagoltan és hangosan ismételgetése, egyik se túl eredményes.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mexikó tisztázta a Google-t a monopóliummal kapcsolatos vádak alól
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 32GB 1TB NVMe gar
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- SilentiumPC Signum SG1 TG
- ThinkPad T490 27% 14" FHD IPS i7-8565U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- X1 Tablet Gen3 13" 3K IPS érintő i7-8550U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest