- Google Pixel topik
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
ugy értettem, hogy egy könyvben ki tudja, milyen szisztéma alapján követik egymást a dolgok vagy másvalaki projectje csak hasonlithat .
Mint ahogy látom is , hogy hiába néztem meg pár ilyen videot ami elvileg ugyan olyan eszközt kapcsoltak a kód mindegyiknél más volt.
igy ha össze is ollozom a neten találtakat a végeredmény nem fog müködni, mert más más elemekkel kellene összedolgoznia. arról nem is beszélve, ha nincs hozzá magyarázat akkor lehet hogy téves következtetéseket vagy rossz dolgokat tanulok meg rola.Arról nem is beszélve, hogy ahány fejlesztő környezet annyi beállítás, az arduiono .cc oldalon a webeditorba is hiába másoltam be egy kész kód sort ,hibát dobott a futtatásnál . a Skiid editornál meg nem tudok beimportálni egyedi libraryt a modulokhoz, vagy más modult betenni az alapok mellé. a tinkercadnál se találtam olyan menüt ahol ezeket meg tudnám tenni, vagy egyáltalán a pro micro alapmodult ki tudnám választani a kapcsoláshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest