- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos46
tag
Sziasztok. Szeretnék két kérdésre választ kapni.
Kétféle bmp180 leírást látok, az egyiknél van VCC és 3.3 volt, a máiknál csak VIA. Azt olvastam, hogy az újabbaknál már van bennük szintáttevő, így lehet 5 voltot is adni. A 280-ra is ez vonatkozik. Igaz ez?
MAX7219 az újabb játékszerem. Amíg csak 1 mátrix volt, addig semmi gond, úgy forgattam mechanikusan vagy szoftverből ahogy akartam. De most hogy többet összekapcsoltam, a programban lévő parancsot nem értem. Nekem a bemenet úgy logikus, ahogy az rá van írva, tehát a több, az sorba van kapcsolva.
int numberOfHorizontalDisplays = 1; // az egymásután kapcsolt mátrixok száma (itt kellene 4-nek lenni)
int numberOfVerticalDisplays = 4; // az egymásfölé kapcsolt mátrixok száma (itt pedig 1-nek)
Most ha azt szeretném, hogy a szöveg fusson végig, akor horizontál 1 és a vertkál 4. Így most már működik, de mire rájöttem! Ez miért van?
Előre megköszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest