- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy 12V-os autós akksiról tovább üzemelne, mint amennyi idő alatt az akksi az önkisüléstől magától lemerülne. Csak ahhoz kellene egy 5V voltage regulator, vagy egy stepdown converter, ami rontja a hatásfokot.
Én 1db Li-ion cellára gondoltam, ami 4.2V-3.0V-ig szolgáltat tápot (3V alá nem szabad meríteni), vagy 3db ceruza elemre, ami kb 4.8V-tól ameddig működnek a rá kötött dolgok, vagy 3db ceruza akkumulátor, 4.5-4.2V és lemerülés közt. Utóbbi megoldásokban az a jó, hogy nem kell hozzájuk regulátor, mert az AVR-ek 5.5V-2.5V közt bármiről elmennek, utóbbihoz alacsonyabb órajel szükséges.Janos250: ez utóbbi tulajdonsága miatt szeretem, akkumulátoros dolgokat lehet vele tervezni baromi egyszerűen, ha 1MHz-es órajelre állítom, kis túlzással két lemerült ceruzaelemről is elmegy, vagy egy 3V-os gombelemről, vagyis nemcsak önmagában pici, de semmi nem kell mellé, se kristály, se regulátor, csak direkbe kötöm rá az elemeket és kész. Ráadásul lehet vele usb eszközöket emulálni (most éppen egy midi billentyűzetet építek a fiamnak itthoni gyakorlás céljára digispark-ból).
Ráadásul miután kaptam helyette egy maréknyi attiny12-t, amit megtanultam assembly-ban programozni, már egészen értem a 8bites AVR-ek lelki világát is, egyszerűen imádni való az egyszerűségük.
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Okos Otthon / Smart Home
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 13700F , RTX 4070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Asztali PC , R7 5700X , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 750GB HDD
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RTX 4060 Ti 16GB / 1TB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- Apple Watch Ultra Titanium GPS+Cellular 49mm, gyári dobozában! Makulátlan!
- ROG Strix G18 G814JI 18" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest