- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy 12V-os autós akksiról tovább üzemelne, mint amennyi idő alatt az akksi az önkisüléstől magától lemerülne. Csak ahhoz kellene egy 5V voltage regulator, vagy egy stepdown converter, ami rontja a hatásfokot.
Én 1db Li-ion cellára gondoltam, ami 4.2V-3.0V-ig szolgáltat tápot (3V alá nem szabad meríteni), vagy 3db ceruza elemre, ami kb 4.8V-tól ameddig működnek a rá kötött dolgok, vagy 3db ceruza akkumulátor, 4.5-4.2V és lemerülés közt. Utóbbi megoldásokban az a jó, hogy nem kell hozzájuk regulátor, mert az AVR-ek 5.5V-2.5V közt bármiről elmennek, utóbbihoz alacsonyabb órajel szükséges.Janos250: ez utóbbi tulajdonsága miatt szeretem, akkumulátoros dolgokat lehet vele tervezni baromi egyszerűen, ha 1MHz-es órajelre állítom, kis túlzással két lemerült ceruzaelemről is elmegy, vagy egy 3V-os gombelemről, vagyis nemcsak önmagában pici, de semmi nem kell mellé, se kristály, se regulátor, csak direkbe kötöm rá az elemeket és kész. Ráadásul lehet vele usb eszközöket emulálni (most éppen egy midi billentyűzetet építek a fiamnak itthoni gyakorlás céljára digispark-ból).
Ráadásul miután kaptam helyette egy maréknyi attiny12-t, amit megtanultam assembly-ban programozni, már egészen értem a 8bites AVR-ek lelki világát is, egyszerűen imádni való az egyszerűségük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BMW topik
- Sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Torrent meghívó kunyeráló
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Megaport gaming pc + billentyű
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged