Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neem
Én nagyon szívesen összerakom, csak nem tudom mennyire ütköznék kompatibilitási gondokba, hogy nem passzol pl egy motor a lego elemekhez, emiatt eléggé elcsúnyítaná az egészet. Főleg akkor, ha az a lego nem is vezérelhetőre lenne tervezve hanem csak egyszeri összerakásra, így nem férne el egy motor, egy esp32 és egyéb meghajtó áramkörök helyhiány miatt.Amit küldtél sajnos nem olcsó, emellett jóval másabb mint egy lepin wall-e, kevésbé tűnik minőséginek.
Összefoglalva azért gondolkoztam el egy már motorizált mozgó lego/lepin eszközön, mert ott már ki van alakítva a motor és meghajtás. De te azt mondod, hogy egy sima összerakásra tervezett verziót is simán át lehetne alakítani úgy hogy a helyhiány ne okozzon gondot még akkor is, ha nem asztal méretű porsce-ben gondolkozok 100 ezer Ft-ért, hanem csak egy kisebb pl. wall-e vagy hasonló méretben?

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- alza vélemények - tapasztalatok
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Diablo IV
- Elektromos autók - motorok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- HP OMEN - 16.1" FHD IPS 144HZ / i7-11800H / 16GB / 1Tb PCIe 4.0 / RTX 3060 6Gb
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Én nagyon szívesen összerakom, csak nem tudom mennyire ütköznék kompatibilitási gondokba, hogy nem passzol pl egy motor a lego elemekhez, emiatt eléggé elcsúnyítaná az egészet. Főleg akkor, ha az a lego nem is vezérelhetőre lenne tervezve hanem csak egyszeri összerakásra, így nem férne el egy motor, egy esp32 és egyéb meghajtó áramkörök helyhiány miatt.
ekkold