- Milyen okostelefont vegyek?
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
válasz
Pubszon #10431 üzenetére
Jaja közbe összeraktam a képet, azért írtam rá csillaggal
Bocs, elsőre én rendes izzószálás/energiatakarékos ívkisüléses világításnál leragadtam
Azt a 200mA-t egyébként még rá is lehetne bízni a relére, valószínűleg sokáig jól elmenne vele, de ha már úgy is megcan a másik foglalatos relé, mégiscsak jobban fog mutatni, mint az ebayesMeg igen, az utólagos szerelhetőség se mindegy.
kgymac
Ez temészetes, az volt a félreértés tárgya, hogy a relék szekunder kapcsain miért csak 150mA a terhelés, de megoldódott.
Új hozzászólás Aktív témák
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest