Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tvamos

nagyúr

válasz robohw #10345 üzenetére

"Amúgy is, elég szemét volt az MS" Nem az MS volt, hanem a Future Technology. Amugy milyen " jóhiszemű vásárlók millió"-rol irsz? Teljesen tudtak, hogy kinai masolatot vesznek.

"A probléma szerintem inkább a felhasználók oldalán szokott jelentkezni." Ami nekem volt, az teljesen tuti, hogy a tulterhelestol ment tonkre, mert elemrol ment. Azt az elemtartot raktam tele elemekkel, amit az elado adott a keszlethez, es azokat a dolgokat kotottem ra, ami szinten a kitben volt. Igen, persze, kiszamolhattam volna, meg megkereshettem volna a tyuklabas doksiban, hogy nincs homegfutas vedelem, csak hat... meg kellett volna elotte tanulnom ezt az simplified Chinese-t, de nem tettem. Mondjuk, volt azert egy eredeti Leonardo a batyumban.

Nekem is van klonom, de csak akkor hasznalom, ha stabil 5V-om van, meg nem adom mas kezebe....
    De azert inkabb tamogatom annyival az alapitvanyt, ha lehet, hogy toluk veszem.

Amugy megteveszto ez a "clone" elnevezes, mert ugye barki csinalhat Arduino panelt, ha jol tudom, az zavaro, ha ha megteveszto a specifikacio, es a 7805 nem pont az, mint amire szamitasz, es a National jel egy kicsit furan kunkorodik az ic tokjan...

Új hozzászólás Aktív témák