- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Gyönyörű képeken csillog a Magic V Flip2
- Yettel topik
- Üzemidőre gyúr a Poco M7 Plus is
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Teasüti #10264 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy egyszerű, mert nem erre találták ki, hanem eredetileg az infra távirányítók jelének adására/vételére. Egyébként, ha valaki megcsinálja hozzá a könyvtárakat (mint pl. példádban a ledcSetup, stb.), akkor ebben is pár sor. Persze nem valószínű, hogy valaki megcsinálja, mert valószínűleg nem így akar PWM-et gyártani. Egyébként, ha valaki használja azokat a struktúrákat, amiket korábban Te is használtál a led szalag meghajtására (illetve használja az általad használt könyvtár), akkor némileg szintén egyszerűbb, de akkor meg nem tudja az emberfia, hogy mit csinál. Én szeretem tudni, hogy mit csinálok, ezért szeretem a Tech. Ref-eket.
Pár éve, mikor valahova PWM kellett, akkor azt STM32-vel csináltam, azok is jó procik. Ott is Tech. Ref. alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest