- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToMmY_hun
senior tag
Úhh, remek lett, nagyon tetszik!
Még egyszer köszönöm Peterson_ kollégának a képet, szerintem nagyon jól sikerült megragadnia a kép lényegét és igazán minőségi munka lett az eredmény. Szeretném megemlíteni azt is, hogy sokszor fizetős szolgáltatások esetén sem találkozom ilyen szintű együttműködéssel, mint itt. Ez rendkívül tiszteletre méltó, tekintve hogy hobbiból illetve közösségépítés céljából végzitek a "munkátokat".
Szeretném megköszönni mindhárom kollégának, hogy lepecsételték a képet, név szerint Tamoonak, hogy végül rábólintott, koxxnak, hogy kinyilvánította véleményét és ezzel nagyban elősegítette a kép beállítását, valamint vondnak, aki pillanatokon belül nyomott még egy pecsétet és be is állította a képet.
Hálás köszönetem a csapatnak és csak így tovább!
-
megema
őstag
Köszi, de nem lett az igazi! Ha jól látom kontúrosabb és az arcszín is változott.
Ha kontúrosabbnak kell lennie, az inkább a hajból és a szakállból legyen "elvéve", mert így már nagyon kerek a feje. Az arca mondjuk nem tudom hogy mutatna úgy... A lényeg, hogy erre kéne hasonlítania. A feje most túl kicsi és nagyon jobbra csúszik az egész. Ez gondolom abból adódik, hogy hozzá kellett rajzolni a vállához. Lehet valamit kezdeni vele? Valahogy életlennek is tűnik, én direkt élesítettem rajta vágás után.
Az arcszín nem maradhatna olyan, mint volt? Így nagyon beleolvad a fórum színeibe. Bár lehet csak a méret és a túl kerek fej zavar be.
-
-
Acef
addikt
vond
Uram, ez így tökéletes! Nagy-nagy köszönetEgy apróság: elfordult az avatar. Tükröznéd, hogy a másik, eredeti irányba nézzen?
Szerk. #5586#
Értem, és köszönöm!!!Tisztelt MODERÁTOROK!
Beállítható lenne ez az avatar (eléggé eltér az eredetitől), vagy kérjem meg vond kollégát, hogy húzzon rá egy csuklyát? -
BBéci
legenda
Az nem mérges fej, hanem szomorú.
Múlt keddre (03. 10.) ígérted, amire azt válaszoltam, nem sürgős és ezt mondom most is. De attól még lehetek bánatos.
Itt látható, hogy én intettem türelemre fórumtársunkat. -
Skillet
addikt
persze, igazad van. csak mert más a kútba ugrik... jogos.
csak annyit vettem ki a dologból, hogy mikor az arcképgyárosok beszúrják a képeket, akkor utána még áldását adja rá az, aki igényelte (azt hittem most is igaz, hogy a kivétel erősíti a szabályt), de jelen esetben magam vittem át a képet.
písz
természetesen lesem majd a jobbnál jobb képeket. de akkor is az enyém a legjobb! -
Skillet
addikt
elnézést kérek. nem egyszer elolvastam amiket kellett...de mivel folyamatosan azt láttam, hogy abban a topikban a képek belinkelése és plecsnizése után még szoktak rá írni az arcképet kérők.... pl, hogy tetszik nekik stb, meg köszönik szépen... és nem került semelyik törlésre, így azt hittem...
ha most odalesek, tele van ilyen hozzászólásokkal a topik
na de valóban mindegy... és még egyszer bocsánat! akkor megköszönöm nektek itt.
köszönöm mindenkinek!
főleg Ndruu-nak. TORK szuper lett
néha majd idelesek, megnézem a munkáitokat. üdv -
Peterson_
addikt
-
-
-
-
MdewC
nagyúr
Szia vond!
Ezúton szeretném megköszönni Neked és minden más kollégának, (koxx, crey, illetve akiket kihagytam tőlük elnézést) hogy ennyit dolgoztatok és segítettek abban, hogy egyedi arcképem legyen. Eddig is szerettem ezt a közösséget, de ezután egy fokkal szívesebben fogom látogatni az oldalt és ha tehetem, akkor még több hasznos infóval fogom ellátni azt az 1-2 topikot, amit látogatok.
Köszönöm szépen!
-
MdewC
nagyúr
Óriási!
Természetesen, én is gondoltam, hogy nem lesz egyszerű, mert nem sok elfogadható kép van róla. Egyetlen egy kérésem ha lehet, hogy ne legyen annyira "csillagszemű bárgyú"
, de tökéletesen megbízom a munkátokban!
Amit linkeltél, ott találtam egy lehetőséget, (ez még a kérésem határán van) de majd a eldöntöd, hogy miből mit...!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest