-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo128
senior tag
Mivel itt illik megköszönni, és nem az ON topicban (már ott is megköszöntem, mivel a jóváhagyásomra szükség van), ezért szeretném megköszönni vond kollégának az arcképemet. És nem csak tőlem jár köszönet. Az elmúlt 2 napban, 10, azaz tíz arcképet csinált meg, ezzel eléggé megritkítva a kérvényezőket. Le a kalappal!
-
Ricardo128
senior tag
válasz
#65388800 #6098 üzenetére
Ahogy írtam az a baj, hogy a kiválasztottjaim már foglaltak. Erről vélemény? Nem foglalt, egyszerű színek, körvonal, látszik a váll, mi kell még?
-
Ricardo128
senior tag
Sziasztok,
Átjöttem az arckép szerkesztőből, nem szeretném szétoffolni. Az előző linken tehát látható, hogy Archerrel próbálkoztam volna, de sajnos foglalt. crey kolléga azt írta, hogy Krieger még szabad, viszont én itt mást látok. Ezek alapján gondolom már foglalt.
Gondoltam Ford Fairlane-re, Django-ra, Becstelen brigantyk-ra, Tarantino egyéb munkáira, Watchmen-re, Christoph Waltz-ra, South Park, Family Guy, Bob Burger, stbstb., de sajnos minden kedvenc foglalt.
Nem azt mondom, hogy segítsetek helyettem kitalálni, hogy mi legyen, csak úgy hozzávetőlegesen érezzetek velem együtt, nyilvánítsatok részvétet. Mondjuk a GoT-ból egy Havas Jon, vagy Stannis jó lenne, de nem találok olyan stílust, olyan forrást, ami mérvadó lenne. Így belegondolva, talán segíthetnétek találni egy jó forrást hozzá.
Előre is köszönöm!
Szerkesztve: Meg is feledkeztem Mike Wrobel munkásságáról az imént említett témában!
Jon Snow
Stannis - Ezen a képen nem túl magabiztos!
Tywin - Ő is elég hatalmas karakter.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- L14 Gen4 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest