Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
megema
őstag
Én is szeretném megköszönni minden közreműködőnek, de elsősorban tolvaj! kollégának, aki megrajzolta a forrást!
-
megema
őstag
Köszi, de nem lett az igazi! Ha jól látom kontúrosabb és az arcszín is változott.
Ha kontúrosabbnak kell lennie, az inkább a hajból és a szakállból legyen "elvéve", mert így már nagyon kerek a feje. Az arca mondjuk nem tudom hogy mutatna úgy... A lényeg, hogy erre kéne hasonlítania. A feje most túl kicsi és nagyon jobbra csúszik az egész. Ez gondolom abból adódik, hogy hozzá kellett rajzolni a vállához. Lehet valamit kezdeni vele? Valahogy életlennek is tűnik, én direkt élesítettem rajta vágás után.
Az arcszín nem maradhatna olyan, mint volt? Így nagyon beleolvad a fórum színeibe. Bár lehet csak a méret és a túl kerek fej zavar be.
-
megema
őstag
Az én kerésemen kéne valamit alakítani, vagy csak még kisebben is meg kéne csinálni és mehetne is? Ha ez a helyzet, akkor mekkora legyen a mini?
-
megema
őstag
válasz
tolvaj! #5962 üzenetére
Köszi szépen!
Kicsiben sokat számít ez a változtatás.
Kérném akkor, hogy kerüljön módosításra a Chuckos kérésem erre a képre. Csináltam egy ilyen kicsit, szerintem pont jó.
-
megema
őstag
válasz
tolvaj! #5958 üzenetére
Egy kicsit visszafogottabb árnyékokkal és kékes kabáttal jobb lenne. Mondjuk így. Az a baj, hogy lekicsinyítve abszolút nem látszanak a haj és a szakáll vonalai.
Kicsiben a szem alatti vonalakkal se kerek valami, de nem tudom mit kéne kezdeni velük. Az ingen lévő sötétbarna sáv sem kell oda, de megvágva talán nem is fog látszani.
-
megema
őstag
válasz
pepe091 #5946 üzenetére
Ezt néztem én is, de elvetettem, mivel túlságosan profilból van. Nem gond? A többiről (ha csak arc lenne) még nekem se esne le, hogy kit ábrázol.
Végignéztem a szabad arcképeket a pharckep oldalon és azokhoz passzolna az általam linkelt kettő is. Vagy akkor pl. ez már nem szabályos? Mert én nem sok különbséget látok. Nyilván egy kicsit kéne dolgozni rajtuk, de ennyi még számomra sem tűnik vészesnek.
-
megema
őstag
Sziasztok!
Jóváhagyták az arckép kérelmemet, így szeretném a segítségeteket kérni. A választásom Tom Masonre esett (Noah Wyle, Falling Skies), ha jól látom még szabad. Nézegettem megfelelő képeket, de csak fotókat találtam. Illetve van egy ilyen is, de egy kicsit torz. Tudnátok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest