Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- VoLTE/VoWiFi
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
válasz
Siriusb
üzenetére
Ragaszkodsz az OpenJDK-hoz? Érdemes volna egy próbát tenni az OracleJDK-val.
Ezen kívül én is csak azt tudom mondani, hogy a környezeti változóid között legyen beállítva amit te is említettél:
_JAVA_OPTIONS='-Dawt.useSystemAAFontSettings=on -Dswing.aatext=true -Dswing.defaultlaf=com.sun.java.swing.plaf.gtk.GTKLookAndFeel' -
Siriusb
veterán
Hogy szívassam magam, megint felraktam a KDE-t.

Használ valaki plasma+abevjava kombót? Openbox alatt szépen megy, de plasmával nem jelenít meg sok mindent, elemeket, gombokat.
Netbeans-t is néztem, úgy láttam azzal nincs gond.Próbáltam ilyen megoldásokkal kísérletezni, pl:
export _JAVA_OPTIONS='-Dawt.useSystemAAFontSettings=on -Dswing.aatext=true -Dswing.defaultlaf=com.sun.java.swing.plaf.gtk.GTKLookAndFeel'
de még nem sikerült megtalálnom, milyen opció lenne jó.~/ java -version
Picked up _JAVA_OPTIONS: -Dawt.useSystemAAFontSettings=gasp
openjdk version "1.8.0_121"
OpenJDK Runtime Environment (build 1.8.0_121-b13)
OpenJDK 64-Bit Server VM (build 25.121-b13, mixed mode -
Siriusb
veterán
usb 2-1.1.1: device descriptor read/all, error -71Hol tudok utánanézni, mi is ez a hibakód?
-
Horvi
őstag
Megpróbáltam terminalból a deluged parancsot adtam ki és ezt kaptam:
/usr/lib/python2.7/site-packages/deluge/_libtorrent.py:59: RuntimeWarning: to-Python converter for boost::shared_ptr<libtorrent::alert> already registered; second conversion method ignored.
import libtorrent as lt
Közben keresgélek hátha találok rá valami okosságot. -
Horvi
őstag
Sziasztok,
Egy olyan kérdésem lenne, hogy Arch-nál a deluge-nak van kliense? Vagy úgy lehet csak használni, hogy elindítom a daemont és utána WebUI-n keresztül csatlakozok rá?
Illetve egy olyan kérdésem lenne, hogy valaki akinek Razer egere/billje van felrakta-e ezt a drivert? Ha igen akkor, hogy sikerült feltenni mert nekem sehogy se sikerül.
Köszi! -
Frawly
veterán
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Próbáld meg Windows alól, de valószínű, hogy az egy halott pendrive. Néha feltámaszthatóak ezek valami gyári DOS-os, külön bootolós, gyári resetelős megoldással, de általában az is időpocsékolás, vágd ki a kukába, és vegyél egy újat.
-
BoB
Topikgazda
válasz
teleahocipöm
üzenetére
dd if=/dev/zero of=/dev/sdX bs=512 count=1 -
teleahocipöm
senior tag
Egy védettnek tűnő pendrájvot akarok törölni vagy formázni hogy lehetne? GParted-nek nem ment.
-
Istju
senior tag
válasz
vargalex
üzenetére
Köszönöm Mester:-) Te már jó pár routeres gondomat oldottad meg:-) Jó, hogy te is Archos vagy:-) Én is az lennék, de legutóbb a systemd faxszágai miatt izomból felnyomtam a manjaro openrc.t , tudom, hogy van arch openrc is, de akkor így sikerült. A rendszer azóta is hibamentes, de ha lex időm felnyomok egy vegytiszta arch linuxot:-)
-
vargalex
félisten
-
Istju
senior tag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Az openrc-s tárolók kisebb lemaradásban vannak a friss arch-os csomagokkal, épp ezért kérdezem, tudja e valaki melyik csomag okozta a bugot? Bár az is lehet mikorra bekerül az openrc-s tárolókba javítva lesz.
-
-
Istju
senior tag
Miért ez a procedúra? Most frissítettem manjaro openrc-t, 152 csomagot frissített, és a telepítés rendben lement. Lehet a jövőben hozzám is begyűrűzik ez a probléma idővel. Melyik csomag igényli a közbeavatkozást? Az etc/ssl/certs/ca-certificates.crt fájlom nekem is megvan, de eddig hibát nem okozott.
-
whbear
senior tag
Így kell frissíteni most:
# pacman -Syuw
# rm /etc/ssl/certs/ca-certificates.crt
# pacman -Su -
teleahocipöm
senior tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Köszi kipróbálom érdekes, hogy pont linuxra nincs desktop kliens, pedig a droid is tesó lenne
-
PandaMonium
őstag
válasz
teleahocipöm
üzenetére
AirDroid Web, a legutolsó opció a linknél amit küldtél. Desktop kliens valóban nincsen.
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Úgy tudtam, hogy a számítógépre is fel kell rakni és csomagkezelőben nem láttam, itt sem látok linuxra: [link]
-
Frawly
veterán
válasz
PandaMonium
üzenetére
AirDroidot nem ismerem, de a Google Drive-nek vannak kliensei linux desktopra. Igaz a grafikus kliensek általában fizetősek, de pl. a KDE-hez van ingyenes, amivel beépül a fájlkezelőbe, illetve vannak ingyenes karakteres felületű konzolalkalmazások is, amelyek rendesen működnek.
A legjobb Wi-Fi-n megosztani egy mappáját a gépnek, és arról lehúzni telefonnal, ami kell, illetve oda bemásolni, amit az ember a telóra szán. Sokkal egyszerűbb és gyorsabb, mint BT-ozni, meg USB-kábelt dugdosni, meg MTP-s megoldásokkal kínlódni.
-
PandaMonium
őstag
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Erre javasoltam az AirDroid-ot.
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Google Drive -ot használom, de telefon-gép közti közvetlen kapcsolat kellene
-
PandaMonium
őstag
válasz
teleahocipöm
üzenetére
AirDroid és Google Drive a két megoldás ami kapásból eszembe jut. Egyiknek sincs desktop kliense Linux-ra, de böngészőből mindkettőt tudod használni.
-
ux1
addikt
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Ha okos teló akkor WiFi?
-
teleahocipöm
senior tag
Hát a Bluetoot-os fájlküldés valóban nagyon lassú, átküldtem én is a telómra egy párat, nem győztem kivárni amíg átérnek, valami gyorsabb megoldás kellene
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
Oneironauta
üzenetére
A Manjarora értettem és HDD-van
-
Rimuru
veterán
válasz
jimmy399
üzenetére
Alapvetoen csak egeret hasznalok bluetoothon keresztul, de telefonnal is jol elvan.
ezt a csoportot hasznalom halozatkezeleshez: connman bluez bluez-utils wpa_supplicant
ha gepet akarod parisotani:bluetoothctl pairable on
bluetoothctl discoverable onvagy forditva
bluetoothctl pair <MAC>
bluetoothctl connect <MAC>
esetleg extrabluetoothctl trust <MAC>Ennyit tudok mondani de gondolom ezek mar megvoltak. Default jelszavak ilyen egyeru kodok szoktak lenni mint 0000,0123,stb.
-
BoB
Topikgazda
válasz
jimmy399
üzenetére
Nekem Plasma 5 van fent, out-of box ment párosítás, mindkét irányba fájlküldés.
Ezek az ide kapcsolódó csomagok vannak fent:
local/bluedevil 1:5.9.3-1 (plasma)
Integrate the Bluetooth technology within KDE workspace and applications
local/bluez 5.44-1
Daemons for the bluetooth protocol stack
local/bluez-libs 5.44-1
Deprecated libraries for the bluetooth protocol stack
local/bluez-qt 5.31.0-1 (kf5)
Qt wrapper for Bluez 5 DBus API
local/bluez-utils 5.44-1
Development and debugging utilities for the bluetooth protocol stack -
jimmy399
senior tag
A Bluetooth fájlátvitel HORROR módon nem megy... Olvastam a Arch wikit róla... Semmi eredény... Fennt van a bluetoothd, a blueman csomag, meg minden, de nem sikerül... Párosítani nem tudok, mert nem ismerem a default jelszót hozzá... A google se hozott eredményt. Telefont akarnék párosítani, Connman - Cmst - Bluez - Blueman-applet segítségével, de nem sikerül. Authentacion failed-el száll el ha telefonról próbálok, vagy gépről, ugyan ez. Nem tudom a default jelszót hozzá...
Próbáltam más programokkal is (blueberry, gnome-control-center) , de nem sikerült.Win7 alatt probléma nélkül megy. Hp 2530p, gyárilag támogatott bluetooth driver arch alatt.
LP csoport tag vagyok. Kisebb fájlokat tudok küldeni telóról laposra, meg vica-versa, de több megabájtos fájlokat nem sikerül.
-
Oneironauta
csendes tag
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Ha SSD-n van a Manjaro akkor sok.
(Vagy a nyomtatóra értetted?)
-
teleahocipöm
senior tag
Szerintem sem, nekem kellett a CUPS-ban kiválasztani a nyomtatóvezérlés vagy mi a szösszt az ipp, URI, http://hostnam mindenféle variációja közül. A papírméret alap esetben letter mittoménmi. Na mindegy inkább kínlódtam vele mert szimpatikus maga a Manjaró, nem akartam dobni.
Úgy néz ki, hogy KolourPaint -ban nincs az előnézeti kép, (de ez legalább működik, egyszerű, itt most elég arra amire kell) nyomtatás előtt a képet legfeljebb megnyitom LibreOffica -val, beállítom és nyomtatom, majd a sokadik közben kiderül mennyire használható így.
Mindenképp vezeték nélkül akarom használni, ha már van ez a lehetőség. A wifi jelszóval nem is volt gond, csak, amíg nem volt CUPS jogosultságom mindíg elfelejtette, be kellett írnom többször, ráadásul a nyomtató időnként változtatja az IP-címét és amíg erre rájöttem, nem is igazán értem mi értelme.
Na mindegy most már működött, remélem nem jön más közbe.A bekapcsolástól a bejelentkezésig az 55 sec sok? Nekem elég soknak tűnik, és innen még 18 sec amíg fel áll a képernyőn minden.
-
Frawly
veterán
Nem kéne ennek ilyen bonyolultnak lennie. Igaz HP-t még nem használtam Linux alatt, csak olyan nyomtatókat használtam, amit a kernel kezelt, vagy a Project Gutenberg csomag. Azokat simán hozzá lehetett adni CUPS-ban, beállította magától, hogy automatice A4-es lapméret, fekete-fehér nyomtatás, 300 DPI-s felbontás. Semmilyen usert nem kellett semmilyen lp csoportba tenni, sem semmit tükrözni, pedig többféle disztróval is próbáltam (Mint, Kubuntu, Arch). Minden programban volt nyomtatás. Előnézeti kép csak akkor van, ha maga a szoftver is támogatja, de a legtöbb támogatja, legalábbis a legfontosabbak, pdf nézők, LibreOffice-komponensek, böngészők, képszerkesztők, képnézők.
Ha meg vezeték nélkül akarod, akkor a nyomtató menüjét mindenképp végig kell zongorázni a Wi-Fi jelszó miatt, ezt akkor is kellene, ha Windowst használnál, nem Linux-specifikus. Tölts le a nyomtatóhoz egy kézikönyvet, az fogja írni, hogy mit kell a nyomtató LCD-jén nyomkodni, milyen menükben mit kell állítani.
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
spammer
üzenetére
Közben nyomtam már egy entert, nyomtatott is, működik úgy ahogy. Nincs ugyan nyomtatási előnézet a KolourPaintban, így ezzel csak szerkesztek LO Draw -val a méretre állítom és nyomtatok, így jó lett az eredmény kicsit bonyolult. A szkennelés meg KolourPaint alól megy, véletlenül akadtam rá, nem is akartam addig ezzel foglalkozni, amíg a nyomtatás nem sikerül. Benne vagyok a scanner csoportban is.
Azért felraktam a simple-scant müködik. Köszi szépen a segítséget.
-
spammer
veterán
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Ez nem eredmény, hanem a driver telepítő indulása. Ott is van, hogy:
Enter number 0...2 for connection type (q=quit, enter=usb*) ?
Ott be kell ütnöd a számot, majd Enter. Aztán mennek tovább a további kérdések/opciók, azoknál is kell válaszolni.
Amúgy a scanner csoportban is legyél benne. Szkennelésre meg
simple-scanelég egyszerű, ahogy a neve is mutatja.
-
teleahocipöm
senior tag
...addig-addig bizgeréltem, amig 3 HP nyomtatóm nem lett
, kettőt törölni kellene, viszont a KolourPaint-ból működik a szkennelés, de nyomtatási előnézet még mindig nincs, hasraütésre meg ugye nem nyomtathatok. -
teleahocipöm
senior tag
USB kábelra kötöttem, végig futtattam terminálban, tesztoldalt is sikerült nyomtatni.
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
spammer
üzenetére
Köszi, vagy 10 csoportban benne vagyok, közte az lp-ben is. Onnantól, hogy root-ot írtam felhasználónak működött a dolog. Közben rájöttem, hogy a gépen is lehet állítani, csak olyan dolgokat kér, amit nem tudok pl: ipp, URI stb. Szóval nem tudom, hogy lesz ebből működőkepés dolog, és akkor még a szkennelés kérdése fmég el sem merült.
kipróbáltam ezt a parancsot : sudo hp-setup -i és ez lett az eredmény: [link]
-
jimmy399
senior tag
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Az gyász...

-
teleahocipöm
senior tag
Sikerült, egy teljes A4 oldalas képet kinyomtatott, egy nagyítóval látható méretűre, nyomtatási előnézet persze nincs, gyakorlatilag használhatatlan az egész.
-
spammer
veterán
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Sajnos nem tudok okosat, mondani, de nem hiszem, hogy csak a CUPS weben lehetne beállítani. Nekem P1102-es nyomtatóm van, azzal is voltak szívások: felismerte, de nem nyomtatott, csak villant egyet a nyomtató led, aztán ennyi. Valahogy sikerült összekalapálnom, amit persze a következő cups frissítés megölt. Akkor downgrad-eltem, aztán azóta pacman.conf-ban tiltva van az összes cups szarság frissítése.
Némi tipp, hátha segít:
Ezzel ki tudod listázni a csoportokat:
cat /etc/groupEzzel meg azt, hogy mely csoportokban vagy benne:
groupsHa van lp csoport és te nem vagy benne, akkor add hozzá magad:
sudo usermod -aG lp felhasználónevedAztán kijelentkezés-bejelentkezés vagy terminálba:
newgrp lpA drivert én terminálból telepítettem a
sudo hp-setup -iparanccsal.GUI-s programok közül ezt használtam:
system-config-printer, bár valószínűleg ez van telepítve nálad is. Az enyémben nincs wifi, de USB-ről megy és semmit nem kellett variálnom a CUPS webes oldalán. -
teleahocipöm
senior tag
a linux felhasználó nevemet nem fogadta el, tegnap már próbáltam az admint, az sem volt jó, a root volt a helyes, most már van nyomtató, de nincs csatlakoztatva. Borzasztó, hogy egy weblapon kell beállítani a szobámban lévő nyomtatót, ennél bonyolultabban már nem lehet remélem, ez egy agyrém
.
Van ez fasza angol nyelvű cups oldal lövésem sincs mit, hogy kellene beállítani, hogy nyomtasson, olyanokat kér, hogy adjam meg a nyomtató URI-jét, kinyomtatott egy csomó minden a nyomtató, de ez nincs rajta.Hát ennek az lcd-jén nem nagyon jön elő ilesmi.
-
Frawly
veterán
válasz
teleahocipöm
üzenetére
CUPS-ban a felhasználó név a linuxos felhasználói neved, amivel bejelentkezel, és a jelszó is az, amit bejelentkezéskor beírsz. Nem kell külön felhasználói fiókot és jelszót regisztrálni. Ha nem fogadná el, akkor add meg felhasználói névnek a root-ot, jelszónak meg azt a jelszót, amit sudo-nál is használsz.
HP-val nem tudok segíteni, Linux alatt még nem próbáltam. Elvileg a nyomtatóban kéne beállítani, hogy a routertől kapjon IP-t, fel tudjon csatlakozni a Wi-Fi-re. Erre a nyomtató saját menüjét kell használni, azt, ami az LCD-jén jön elő.
-
BoB
Topikgazda
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Én nem használok nyomtatót mert nincs, úgyhogy ebben annyira nem tudok segíteni. Az ide vojatkozó wiki bejegyzéseket átnézted?
-
teleahocipöm
senior tag
Ez a nyomorult CUPS kér felhasználót jelszót, de hogy hol lehet regisztrálni... lövésem sincs.
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
teleahocipöm
üzenetére
most meg ezt kéri:

A nyomtatónak van jelszava, de milyen felhasználónév kell neki ? -
teleahocipöm
senior tag
Vezeték nélküli nyomtató beállításához szeretnék segítséget kérni. Egy HP Deskjet 3635 nyomtatót szeretnék használni, de az istennek nem tudom beállítani. Már HP Device Managerben USB-val beállítottam, beírtam a router jelszót, de elfelejti. Nyomtatási beállításoknál sem ismeri fel hiába van usb-vel összekötve.
Pedig amikor megadom a router jelszót, úgy fordítottam, hogy a beállítás kész, húzzam szét az USB, állítsam be és indítsam újra. A HPLIP program telepítve van, most vagy nem támogatott ez a nyomtató vagy béna vagyok. -
_Dumber_
őstag
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Képernyőméret:
Win futása alatt a virtualbox ablakmenükben ott az integrációs szolgáltatások telepítése.
Gyorsaság: mekkora a fizikai ramod? Mennyit adtál a winnek? -
teleahocipöm
senior tag
Beállítottam a BIOS-ban és sikerült telepíteni a Wint, fut is, de iszonyúan lassú, ez így szinte használhatatlan, ráadásul kicsi a képméret, ha növelem nem látszik az alja, azt hiszem fölöslegesen kinlódtam.
Közbe lenne egy másik problémám, vezeték nélküli HP Deskjet 3635 nyomtatót szeretnék használni, de az istennek nem tudom beállítani. Már HP Device Managerben USB-val beállítottam, beírtam a router jelszót, de elfelejti.
-
Rimuru
veterán
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Megnezheted futo rendszeren is hogy a proci tamogatja-e (ha nem ad semmit akkor biosban is felesleges turkalni).
egrep --color=auto 'vmx|svm|0xc0f' /proc/cpuinfo -
BoB
Topikgazda
válasz
teleahocipöm
üzenetére
-
teleahocipöm
senior tag
Köszönöm, alakul a dolog, még a BIOS-ban kell valamit beállítani, de azt hiszem ez már holnapra marad.

-
teleahocipöm
senior tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
Szóval nem nagyon értek a dolgokhoz, nem tudom mi a sima és Custom kernel, a 64 bites Manjarot letöltöttem, kiírtam, telepítettem, így gondolom sima kernel lehet fenn.
Most nézem, hogy a "linux310-virtualbox-host-modules" van fenn. -
PandaMonium
őstag
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Nincsenek fent a kernel driverek, ahogy a hibaüzenet is írja.
Itt az Arch wiki page a Virtualbox-hoz: [Link]
Szépen le van vezetve, hogy ha sima kernelt használsz akkor ezt kell feltenni: virtualbox-host-modules-arch
Custom kernel esetén pedig ezt: virtualbox-host-dkmsAz a legegyszerűbb ha driver telepítés után újraindítod a gépet (nem kell systemd-vel semmilyen service-t bekapcsolni), alapból el fog indulni a kernel module és fogod tudni használni utána a Virtualbox-ot.

-
BoB
Topikgazda
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Pacman-al telepítetted fel?
linux-headers csomag fent van?
virtualbox-host-dkms csomag fent van? -
teleahocipöm
senior tag
Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni. Manjaro xfce 16.10.3 verzió van a gépen és virtualboxban szeretnék win7-et futatni. Az Oracle VM VirtualBox már a gépen van, el is kezdtem a konfigurálást, de hibaüzenetet kapok:

Mit rontottam el és hogy tudnám működőképessé tenni a dolgot? Előre is köszönöm a segítséget. -
F34R
nagyúr
Ha mar temanal vagyunk a pf kernel-t jobbnak talalom.
ugye ott van BFQ es MuQSS az uj governor. Azt elmondana nekem valaki hogy kernelt hogy tudok forgatni hogy initramfs nelkul be is toltse a grub? -
Rimuru
veterán
válasz
spammer
üzenetére
Majdnem, amugy 10x van benne.

Megszakadas eseten nem kezdi elorol letolteni es igy a muvelet se szakad meg.[repo-ck]
Server = http://repo-ck.com/$arch
Server = http://repo-ck.com/$arch -
vinibali
őstag
válasz
spammer
üzenetére
én is használom, mondjuk épp a piledriver verziót. ha indítom a Chrome-ot 8-10 lappal akkor közben egész használható marad a rendszer, szemben a sima kernellel, ahol sokszor komolyabb terhelés mellett is meg-meg akadt a zene.
pont a linux-ck hiánya miatt adtam el néhány évvel korábban, az akkori Trinity-met és tértem vissza a Llanohoz
szerk.: a repo címét érdemes többször beírni egymás után, mert sokszor megszakad a letöltés -
Rimuru
veterán
válasz
spammer
üzenetére
Igen, sokaig hasznaltam. Elsonek forditottam par kernelt BFQ miatt (linux-bfq), de meguntam utana jott repobol a ck.
BFQ-t nagyon szeretem, szerintem sokat segit, de ertelemszeruen hw korlatok maradnak.
A repo rettento lassu, viszont a kernelfrissitesek eleg hamar megjonnek.Ha mar temanal vagyunk lehet vissza is rakom.
-
spammer
veterán
ck kernellel van valakinek tapasztalata? Főleg laptop és HDD kombó érdekelne, hogy tényleg érezhetően reszponzív marad-e a rendszer magas terhelés alatt (pl. torrent+HDD, nagy sebességnél).
És mivel nem szándékozom órákig várni egy kernelfordításra (AUR-ból), ezért Repo-ck maradna, mint lehetőség. A gcc teszt szerint a ck-silvermont kernel kellene nekem, meg akkor a hozzá tartozó header. Aztán egy grub update.
-
vinibali
őstag
a multilib csomagok mostantól nem érhetőek el a lib32 előtaggal?
-
-
whbear
senior tag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Igen ezt próbáltam de nem ment. Végeztem vele, eladom.
-
spammer
veterán
válasz
Apollyon
üzenetére
Nincs, nem is használtam a stillt. Amikor szétbontották, akkor a fresh-t választottam. Úgy néz ki, hogy a saját beállításaim között volt valami gebasz, mert a ~/.config/libreoffice mappát átnevezve (hogy ne töltse be a configot onnan), megjavult. Érdekes, mert nem variáltam rajta kézzel semmit, az a pár alapbeállítás, amit elvégeztem még régebben, az a LO-n belül volt, teljesen normálisan. Lehet, hogy pont a still-fresh szétbontás után barmolódott el valami, vagy az egyik nagyobb verziófrissítéskor, csak eddig nem vettem észre, mert nem használtam azt az opciót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Telepítettem a deluge-t aztán megpróbáltam elindítani de nem jött össze a dolog.

.