- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
válasz
Ereshkigal #4675 üzenetére
Az openrc-s tárolók kisebb lemaradásban vannak a friss arch-os csomagokkal, épp ezért kérdezem, tudja e valaki melyik csomag okozta a bugot? Bár az is lehet mikorra bekerül az openrc-s tárolókba javítva lesz.
-
whbear
senior tag
válasz
Ereshkigal #4596 üzenetére
Igen ezt próbáltam de nem ment. Végeztem vele, eladom.
-
whbear
senior tag
válasz
Ereshkigal #4592 üzenetére
Köszönöm a választ. Honnan szedted le a driver forrását?
-
qisqaqas
senior tag
válasz
Ereshkigal #2981 üzenetére
Volt egy linuxot épp tegnap kezdő juzer aki szidta az ubuntut mint a bokrot. Aztán mondtuk neki hogy Arch. Linkeltük neki a wikit és azóta boldog user. Ez még évekkel ezelőtt történt.
Ha valaki hülye hozzá akkor Ubuntu se lesz neki jó.
Archot én javaslom a kezdőknek is, de csak ha el akarnak benne merülni. Amúgy nem.
-
Ereshkigal
őstag
válasz
Ereshkigal #2957 üzenetére
Hiába tömtem tele a PKG_CONFIG_PATH-t, nem segített, de végül megoldódott: le kellett törölnöm a mesa-t, és a mesa-libgl-t feltenni helyette (az ötlet onnan jött, hogy más gtk alapú fordításnál meg a gl.pc-t hiányolta a pkg-config), ehhez viszont szintén le kellett törölnöm a video drivert, mert az meg a mesa-libgl-lel ütközik... Mindenesetre most fordulnak a csomagok... este meg mehet vissza minden + kipróbálás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest