-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Ha UEFI + Windows vagy ilyen varázslatok is vannak a képben, akkor lehet, hogy tökölősebb, de egy sima Arch telepítés szerintem nem nagy meló, ha leírást vagy videót követ az ember, amiből kismillió van. Csak tovább tart, mert gépelni kell mindent (ha a scripteket és a scriptelt telepítőket kizárjuk). Inkább az utólagos konfigurálás (post-install), amivel el lehet tökörészni, esetleg szívni (főleg, ha nincs DE).
szerk: 1-1 progi bekonfigolása és tesztelése több időt fel tud néha emészteni, mint egy komplett Arch, belakással.
Pl. a mutt-ot mire belőttem úgy, ahogy nekem megfelelt, teszteltem, fordítanom, patchelnem és mocskos sokat gugliznom is is kellett, az kb. 2 hétig tartott.
-
Nem vettem észre gondot, talán nagyon minimális függőleges tearing-szerü volt, ha nagyon gyorsan pörgettem lefelé a fórumon, más nem volt.
Amíg működött az Antergos, valamelyik logban mint ha olvastam volna nvidia problémáról, de AMD APU-m van, így az nem zavart. lehet, hogy keverem valamivel
-
A leírásban ez is volt, valószinüleg megcsináltam, de most újra kiadtam a két parancsot, a másodiknál szétesett a kép. Azt nem értem, miért nem indul a startx parancsra konzolból.
Bár most már sehogyan se indul.[link]
Debian után elég lehetetlen küldetés ez, kerestem hirtelen a dmesg és kernel.logokat.
-
spammer
veterán
Köszi, úgy néz ki, hogy (talán részben) ez a hibás, linux-firmware downgrade után az mpv/youtube-dl jónak tűnik, még nem dobta el pár próba után. Vim majd kiderül. A mutt viszont account váltásnál ugyanúgy segfaultol, na de mindegy, ott lehet, hogy más is be kavar, úgyhogy ott megoldottam másképp az accountok kezelését, szóval nem életbevágó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- UHD filmek lejátszása
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Android szakmai topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Trollok komolyan
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged