Hirdetés
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Március 17-én jön a Poco X8 Pro és a Pro Max is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
teleahocipöm
üzenetére
CUPS-ban a felhasználó név a linuxos felhasználói neved, amivel bejelentkezel, és a jelszó is az, amit bejelentkezéskor beírsz. Nem kell külön felhasználói fiókot és jelszót regisztrálni. Ha nem fogadná el, akkor add meg felhasználói névnek a root-ot, jelszónak meg azt a jelszót, amit sudo-nál is használsz.
HP-val nem tudok segíteni, Linux alatt még nem próbáltam. Elvileg a nyomtatóban kéne beállítani, hogy a routertől kapjon IP-t, fel tudjon csatlakozni a Wi-Fi-re. Erre a nyomtató saját menüjét kell használni, azt, ami az LCD-jén jön elő.
-
BoB
Topikgazda
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Én nem használok nyomtatót mert nincs, úgyhogy ebben annyira nem tudok segíteni. Az ide vojatkozó wiki bejegyzéseket átnézted?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Apple Watch Series 11 46mm GPS+Cellular , Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB