- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Nem kéne ennek ilyen bonyolultnak lennie. Igaz HP-t még nem használtam Linux alatt, csak olyan nyomtatókat használtam, amit a kernel kezelt, vagy a Project Gutenberg csomag. Azokat simán hozzá lehetett adni CUPS-ban, beállította magától, hogy automatice A4-es lapméret, fekete-fehér nyomtatás, 300 DPI-s felbontás. Semmilyen usert nem kellett semmilyen lp csoportba tenni, sem semmit tükrözni, pedig többféle disztróval is próbáltam (Mint, Kubuntu, Arch). Minden programban volt nyomtatás. Előnézeti kép csak akkor van, ha maga a szoftver is támogatja, de a legtöbb támogatja, legalábbis a legfontosabbak, pdf nézők, LibreOffice-komponensek, böngészők, képszerkesztők, képnézők.
Ha meg vezeték nélkül akarod, akkor a nyomtató menüjét mindenképp végig kell zongorázni a Wi-Fi jelszó miatt, ezt akkor is kellene, ha Windowst használnál, nem Linux-specifikus. Tölts le a nyomtatóhoz egy kézikönyvet, az fogja írni, hogy mit kell a nyomtató LCD-jén nyomkodni, milyen menükben mit kell állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- SzoftverPremium.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
BoB