Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Nem kéne ennek ilyen bonyolultnak lennie. Igaz HP-t még nem használtam Linux alatt, csak olyan nyomtatókat használtam, amit a kernel kezelt, vagy a Project Gutenberg csomag. Azokat simán hozzá lehetett adni CUPS-ban, beállította magától, hogy automatice A4-es lapméret, fekete-fehér nyomtatás, 300 DPI-s felbontás. Semmilyen usert nem kellett semmilyen lp csoportba tenni, sem semmit tükrözni, pedig többféle disztróval is próbáltam (Mint, Kubuntu, Arch). Minden programban volt nyomtatás. Előnézeti kép csak akkor van, ha maga a szoftver is támogatja, de a legtöbb támogatja, legalábbis a legfontosabbak, pdf nézők, LibreOffice-komponensek, böngészők, képszerkesztők, képnézők.
Ha meg vezeték nélkül akarod, akkor a nyomtató menüjét mindenképp végig kell zongorázni a Wi-Fi jelszó miatt, ezt akkor is kellene, ha Windowst használnál, nem Linux-specifikus. Tölts le a nyomtatóhoz egy kézikönyvet, az fogja írni, hogy mit kell a nyomtató LCD-jén nyomkodni, milyen menükben mit kell állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB