- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P9 - 9 pont, feketén-fehéren
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
A Bluetooth fájlátvitel HORROR módon nem megy... Olvastam a Arch wikit róla... Semmi eredény... Fennt van a bluetoothd, a blueman csomag, meg minden, de nem sikerül... Párosítani nem tudok, mert nem ismerem a default jelszót hozzá... A google se hozott eredményt. Telefont akarnék párosítani, Connman - Cmst - Bluez - Blueman-applet segítségével, de nem sikerül. Authentacion failed-el száll el ha telefonról próbálok, vagy gépről, ugyan ez. Nem tudom a default jelszót hozzá...
Próbáltam más programokkal is (blueberry, gnome-control-center) , de nem sikerült.Win7 alatt probléma nélkül megy. Hp 2530p, gyárilag támogatott bluetooth driver arch alatt.
LP csoport tag vagyok. Kisebb fájlokat tudok küldeni telóról laposra, meg vica-versa, de több megabájtos fájlokat nem sikerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Óra topik
- PlayStation 5
- Vicces videók
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB