Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinibali
őstag
válasz
spammer
üzenetére
én is használom, mondjuk épp a piledriver verziót. ha indítom a Chrome-ot 8-10 lappal akkor közben egész használható marad a rendszer, szemben a sima kernellel, ahol sokszor komolyabb terhelés mellett is meg-meg akadt a zene.
pont a linux-ck hiánya miatt adtam el néhány évvel korábban, az akkori Trinity-met és tértem vissza a Llanohoz
szerk.: a repo címét érdemes többször beírni egymás után, mert sokszor megszakad a letöltés -
Rimuru
veterán
válasz
spammer
üzenetére
Igen, sokaig hasznaltam. Elsonek forditottam par kernelt BFQ miatt (linux-bfq), de meguntam utana jott repobol a ck.
BFQ-t nagyon szeretem, szerintem sokat segit, de ertelemszeruen hw korlatok maradnak.
A repo rettento lassu, viszont a kernelfrissitesek eleg hamar megjonnek.Ha mar temanal vagyunk lehet vissza is rakom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

BoB