- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
De ha mégis venni akarnál akkor gondolom te azután jelensz meg csak a topikban, miután megvetted......? Mellesleg el kellene már olvasni a szabályzatot. Nem feltétel a topik használatához a telefon megvásárlása. Le lehet rólam szállni. Aki meg zöldségeket hord össze az ne számítson tőlem semmi jóra.
-
-
MMiklos86
csendes tag
Ez lényeges pont. Big picture, környezeti szempontból még mindig óriási ez az Apple-től. Mert tény, hogy mindenki felhördül, hogy nem hozzák ki a legfrissebb funkciókat a régebbi telefonokra, de olyan szintű pusztulás pár év alatt, mint a középkategóriás kínai telefonoknál, nincs. Aztán lehet mondani, hogy vesz az ember 2 évre €€-ért telefont, az hat évre €€€€€€, de ha 6 évre veszel €€€€€€-ért telefont, a világ még mindig jobban járt
-
Pyxee
csendes tag
Köszi, illetve a többieknek is a választ!
Számomra viszont így az androidos gyártók innovációi nem adnak elegendő csábító erőt váltani, nekem fontosabb a megbízhatóan működő szoftver (3rd party appok is). Saját véleményem szerint addig nincs értelme innovációkat fejleszteni (legalábbis piacra szánt szinten), amíg alapvető dolgok, mint olyan appok, amiket több millió ember használ, nem műkődnek bug mentesen. És értem, hogy ez nem a Google hibája, de valamit biztosan tudnának tenni ez ellen, ha ez Apple fronton kevésbé fordul elő.
Nekem a telefonok esetében emiatt az lett az érzésem, hogy az Apple a legmegbízhatóbb, pedig nem vagyok fan boy, a legjobb ár/érték arányt keresem leginkább, de itt nem nagyon látok más opciót az én elvárásaimhoz. De például Macbookra is probáltam anno váltani, ott viszont nem fogtak meg, de ez már off topic.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest