Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • citkar

    addikt

    válasz Sirandrish #11995 üzenetére

    Semmi gond, ki mit gondol az ügyről.
    Nekem az a véleményem, ezt a tabletet általános felhasználásra szánták és azért nem 40 ezer, mint a gagyibbak, mert jobb, gyorsabb, talán szebb...ennyi.
    Én nem láttam, hogy kifejezetten játékosoknak szánták volna, de kétségtelen, hogy nem követtem a beharangozóját. Ugyanakkor fel kell mérni ép ésszel, mit, mire gyártottak és az találkozik-e az igényeinkkel, intenzív játékra még notebookok (aktív hűtéssel) is szenvedhetnek, ezért is van gamer sorozat, ami kibírja az egész napos játékot, ha valakinek ez az igénye. De ha a felhasználó rosszul mérte fel az adott eszköz képességeit és az ő igényeit, az nem azt jelenti, hogy az az eszköz szar, csak a felhasználó rosszat választott.
    Ha valakinek a játék az elsődleges célja és nem hajlandó kompromisszumokra az egyéb felhasználási területekkel (mert nincs szüksége ebook olvasásra, excel táblázatra, filmnézésre, netezésre stb), vegyen hordozható játékkonzolt. Azokat sem véletlen arra találták ki.

    A magam részéről is meghoztam ezt a döntést: nincs olyan tablet, ami az igényeimet kielégítené, ezért nem is vettem, sose volt tabletem, cserébe kerestem minél kisebb, de erős (játékos) notebookot, hogy bírja az órákig tartó játékot, ha úgy adódik. Pedig szívesen vettem volna egy 13 colos tablet-szerű notebookot, amihez egér+billentyűzet csatlakoztatható és az általam játszott játékok elfutnak rajta, de túl gyengék voltak. És mégsem mondom, hogy az szar, csak más a felhasználói területe, mint az enyém.

Új hozzászólás Aktív témák