Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sirpi

senior tag

Csak egy helyzetjelentés:
    Végigtoltam a Where's my water 2 eddig megjelent pályáit (ez 387 kacsát jelent). A pár napja kiadott frissítés (1.0.1) megoldotta az energy bar kérdését, azóta fél óra játék után ment le kb. a feléig a csík, annál többet meg úgyse játszottam egyszerre, szóval egyáltalán nem zavart be (valószínűleg túl sok volt az anyázás, és finomítottak, mert eredetileg 9 pályaindítás után elfogyott az energia - ez kb. 3-5 perc játék - és másfél óra alatt töltődött fel újra). A pályák az elején elég könnyűek voltak, a végére azért nyújtott elég kihívást, és az, hogy egy pályát 3-4 különböző módon is meg kell csinálni, növelte az élvezeti értékét.
    Nemrég írtam itt, hogy szenvedek a kulcsokkal, hogy a 30. pályán át lehessen jutni. Ezt úgy lehet megkerülni, hogy vagy FB-n játszó ismerősöket kell spamelni (bár ez ahogy olvastam, bugos, és csomóan anyáznak, hogy nem megy), vagy 1 dollárért kell venni egy kulcscsomót. Az utóbbit választottam, továbbengedett és utána letoltam a maradék 15 (-ször 3-4) pályát. Amíg nem jön új pack, addig minden napra van egy mystery duck-begyűjtés az eredeti pályákon, hogy legyen miért elindítani a cuccot. Összességében azalatt, amíg csak iOS verzió volt kint, elég sok negatív kritikát olvastam a játékról (középpontban a pénzhajhász IAP-szívatásokkal), ehhez képest kellemesen csalódtam. Amiben szerintem jobb is, mint az első rész, az a grafika, és az egész UI sokkal dinamikusabb és szmúszabb. Ja, meg kiszedték belőle a gördítősávot, ami az első részben szerintem baromira nem user friendly, mindig akkor rántottam rajta véletlenül egy nagyot, amikor épp tök mást akartam csinálni :)

Új hozzászólás Aktív témák