Hirdetés
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Sziasztok. Hogy tudom egy játék mentését törölni? Van egy játék amivel elkezdtem játszani régebben. Abbahagytam, majd most újat kezdtem, de nem tudom play-be menteni mert mindig a régi állást akarja betölteni.
-
tybsen
addikt
válasz
Freddycom
üzenetére
Amennyire vártam annyira gagyinak találom. 2 pálya után töröltem is. Régi grafika meg hangok sokkal jobbak voltak, legalábbis nekem jobban tetszett. Már Mario mozgása is nagyon ostoba valahogy, meg ezek a felkiáltások hogy Mario time vagy nem is tudom mit mond, nagyon gáz.
aztán csak lehet hogy nem én vagyok a célcsoport. -
Freddycom
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Tegnap nekem is ez jött be, ma jött a playes értesítés, előregiszráltam, tölthetem. Valóban bejön a játék playes oldala, feltelepül, de a Nintendo splash screen után kidob. Redmi Note 3 (snapdragon), RR nugát, rootolt, de magisk hide-dal elvileg elrejtettem a rootot (safetynet passed), de nem enged tovább.
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Bocsi lejárt az idő, de megnéztem a playen milyen hasonló van hisz írtad van jobb, még a fish farm2-őt láttam ami elég jó azt ismered?
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ezért raktam be, nem 1 akció játék,,, sőt nem is az órákig paszírozós, de néha elővenni, és csak nézegetni is jó szól a zene satöbbi, ha a facédon más is játsza és meg mered adni az androidoson a jelszódat (én nem adom meg játékoknak) akkor élvezetesebb, tudnak neked ajcsikat küldeni, kidekorálhatják az akváriumokat satöbbi, tudom, hogy partnerekkel élvezetesebb hisz a kék F betűsön jó 4 éve tolom néha 1 kis szünettel, ha megunom, szóval pont erre jó, megnyugtatja kicsit az embert. Nekem az ismerőseim közül kb csak felnőttek játsszák, szóval nem 1 gyerekes játék, arra jó amire kitalálták ideg nyugtatónak. Egy negatívuma a játéknak, hogy egyedül baromi lassú a haladás,
-
Bozek
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Hát, ha tényleg ilyen, akkor csak max. kipróbálom.
Egyébként jó, hogy van előregisztráció, mert így legalább eszembe jutott, hogy tolni kellene egy kis GoF 2-t.
Kár, hogy nem megy kontrollerrel...
Nekem amúgy a Java-s GoF volt meg, de nagyon tetszett a Deep is, kár, hogy abból nem csináltak Android-os verziót. -
jonnyjoker01
veterán
Sajnos eszméletlenül szar lett ez a játék, ismerősömtől elkértem egy hétvégére ipad air-jét és azt nyúztam egy hétvégén keresztül. Egyáltalán nincs meg az a "GoF" érzés, csak egy újabb generic 9999 pályás 30 másodperces szar
Bezzeg ebből több pénzt fognak csinálni a készítők, mert "ingyenes".

Ui. Én symbian óta GoF fan vagyok (voltam?)

@silver star: nem rossz, láttam már jobbat, de egy fáradt nap után tényleg nagyon nyugtató

-
törölt tag
Üdv, a telómra is feltettem a linkelt akváriumos játékot, és működik net nélkül is, gondoltam beírom, ha valaki kipróbálná.
-
Bozek
nagyúr
Elindult az előregisztáció a Galaxy on Fire 3 - Manticore-ra.

Igaz, egyelőre nem sok telefonon fog futni. Legalább Android 6.0 kell hozzá OpenGL 3.1-el vagy Vulkan API-val. Minimum CPU: Snapi 810 vagy Exynos 7420 Octa. Minimum GPU: Adreno 430 vagy Mali-T760MP8. És vagy 3 GB RAM.
Nálam az utóbbi a szűk keresztmetszet, csak 2 GB RAM van a telefonomban. Persze írják, hogy folyamatosan optimalizálni fogják a játékot, hogy elinduljon a többi eszközön is.
-
S e t h
nagyúr
Omg, ennyi prolit mint akik ott megjelentek.
Úgy írnak a 3200 forintról, mintha a lábukat kéne levágni, mert azt kérte cserébe a készítő.
A magyar nyelv hiánya miatt hisztizők csodálom, hogy nem kaptak agyvérzést, mert még rovásírás sincs benne,, skandallum! -
Heisenberg69
senior tag
Én még reggel töltöttem le, de szerintem nagy kuka az egész. Aki nem tudja telepíteni jobb is. És akkor még ezért fizessek? Nagy f...t!
-
Narxis
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Én se találtam, külső forrásból szedtem az apk-t. Biztos lesz majd moddolt verzió úgyhogy tökre megérte a nintendo-nak, hogy a tapasztalatlanabb usereket át tudják majd verni azok akik valami nemkívánatos dolgot tesznek a moddolt apk-ba. Én nem engedném a Google részéről az ilyet, van olyan IAP védelem amit nem lehet kijátszani, moddolt apk meg ígyis-úgyis lesz.
-
Narxis
nagyúr
Super Mario Run ugyanazt a védelmet kapta mint a Pokemon Go. Tehát rootolt, moddolt ROM-on nem fog menni. Nálam is logo után bezárja magát.

-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
interstate76
üzenetére
Mindig az a bajuk , így helyes... De több száz ezres telefonra futja persze...
-
Watt25
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nálam Nexus 5-re és Nexus 7-re nem hajlandó telepíteni, Galaxy S3-kra (I9300 és I9305 is van nekem) igen.
-
-
citkar
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
A Play áruházban nekem is fent a reklám, hogy "Run With Mario Now", rányomva pedig, a hiba, mint nálad.
-
VD
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
-
beg
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
-
DS39
nagyúr
Telepíthető a Super Mario Run.
Egész jó, visszahozza a régi emlékeket.
-
törölt tag
válasz
Chris Kiki
üzenetére
+1
-
törölt tag
Nem új sőt több éves, a facebook egyik legsikeresebb játék (ha jól tudom), akváriumot kell építeni szépíteni a benne lévő halakat felnevelni majd eladni, rendkívül szép látvány világgal bíró játék szép relaxos zenével, gondoltam ajánlom, mivel kb 2 év után újra elővettem a játékot, ha jól emlékszem működik internet nlkül is, nem erőszakoskodik a multplayer miatt egyedül is játszható.(csak nyilván ha nincsenek partnerek a fejlődés is lassabb) szerintem aki néhány perc relaxra vágyik próbálja ki, természetrsen a facebookal összekapcsolható.
ingyenes, az ilyen játékoknál már megszokott rendszerrel, pl ha nem elég az ajándék gyémánt, akkor vegyél, prémium halak satöbbi, de én évekig úgy játszottam a facén,hogy semmitse költöttem rá valódi pénz ráköltése nélkül is élvezetes. bemutató videó a link-en látható belenéztem, szerintem teljesen jól összefoglalja miről szól ez a játék,..
-
Saccco
nagyúr
Motorsport Manager
$2.99helyett ingyenes!Survival Game: Lost Island Pro
590fthelyett ingyenes! -
Monster Fantasy
369 Fthelyett ingyenes -
Maxtreme
addikt
Ez volt már?
A szokásos RPG style, viszont különlegessége hogy megy offline is, és egyáltalán nem pénzéhes.
Ráadásul egészen szép is. -
janeszgol
félisten
Ha jól látom, még nem volt a topicban a Rubek nevezetű játék.
-
True Skate
690 Fthelyett ingyenes
Exiles2599 Fthelyett ingyenes
Shadow Blade449 Fthelyett ingyenes
2-bit Cowboy265 Ft helyett ingyenes
Asteroid Defense Classic482 Fthelyett 239 Ft
The Tiny Bang Story990 Fthelyett 329 Ft
Crashlands1799 Fthelyett 699 Ft -
ViharVadász
őstag
A Super Mario Run március 23-án válik elérhetővé, legalább is az amerikai Nintendo Twitter ezt írta.
-
janeszgol
félisten
Guards 3D
Kicsit együgyűnek tűnik, de olcsó.
Még kettő. Heroes of Arca
Ez a Steamen is kapható. Demon's Rise(Az ncore-t szoktam ajánlóként kezelni. Ott ha találok valami érdekességet, a feltöltésnél mindig van Play link. Ezt is ott találtam.)
-
Kasya
nagyúr
válasz
interstate76
üzenetére
Kicsit utánanéztem és úgy látom hogy nem.

-
interstate76
addikt
-
Kasya
nagyúr
válasz
interstate76
üzenetére
Kontrollert nem tamogatja?
-
interstate76
addikt
Szerintem másra gondolsz: az Amlogic S805-ösök mellett még gyengébb GPU volt, mint az S905-ösök mellett (ill. ugyanaz, csak kevesebb maggal). Használható sok játékhoz (délután Dead Effect-eztem rajta egy kicsit, ill. szerintem pl. a Rollercoaster Tycoon Touch is jobb monitoron, mint kisebb kijelzőn), de azért messze van a csúcsgépektől, inkább médialejátszásra van kihegyezve.
-
válasz
interstate76
üzenetére
S905? Nem S805? Az mellé nagyon jó GPU-t adtak.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Saccco
üzenetére
Marha jó ez a
RollerCoaster Tycoon Touch.

Mobil címhez képest egész látványos, egyelőre az IAP sem sanyargat benne. A küldetések mindig a park jobbítását célozzák, néhol gondolkodásra sarkallnak, keresni kell a legjobb elrendezést.
-
törölt tag
válasz
interstate76
üzenetére
Már csorog is lefelé...
-
interstate76
addikt
Ingyenes lett az Exiles. Az értékelések vegyes képet mutatnak, bemutató alapján viszont nekem tetszik - ha kipróbáltam, még írok róla.
-
Maxtreme
addikt
válasz
Heisenberg69
üzenetére
,,és még jó is..

Igen, de csoda számban megy..

-
Maxtreme
addikt
Ninja Arashi
Hát ez valami piszok jó
Kicsit emlékeztet a PC-s mark of the ninja-ra amit szintén imádok. -
xenom0rph
őstag
Egy másik topikból idézném egy kolléga szavait:
"Ez a topic olyan, mint a Barátok közt, ha ki is hagysz pár hetet, utána ugyanonnan tudod folytatni, mert nem halad előre a sztori semmit."Na, igazából ez itt is elmondható

-
törölt tag
válasz
Saccco
üzenetére
Jó ideje játszom vele a facén,,, Most tervezem újra tenni a telón gondoltam mást is érdekel.
Minek is kötekszel???(szerintem már kimerítitek a szándékos kötekedés fogalmát, ami a szabályzat szerint tilos, felhívom a figyelmedet,hogy én ajánlottam 1 játékot, ami 1 normális hsz volt, szóval... most generáltál 1 plusz törlendő hsz-t) -
törölt tag
Szép párosítós játék, nyugtatós relax zenével, videó a linken, facebook-on kipróbálható.
(két hetente frissítik)
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nekem megnyugvás, hogy van ti meg azt tesztek a készüléketekkel amit akartok, megy a szokásos okoskodás...
más az alább linkelt 3d pool-al valóban foglalkoznak a fejlesztők, érdemes kipróbálni, máris javították, a visszajelzések alapján.
-
törölt tag
Nekem eszembe se jutna, máshonnan, ti linkeltek néha...erre írtam, hogy nem árt mert még néha még a play-be is becsúszik ez az tudod jobb félni... . (amúgy a telóba ez kikapcsolható és akkor engedi) minden valamire való cikk a témában azzal kezdi, hogy legyen aktív vírusvédelmi szoftver a készüléken,,, )
-
törölt tag
válasz
felixo
üzenetére
Talán,hogy kiszűrje a fertőzött app-okat, főleg ami nem a play áruházból van....
plusz a prémium verzióknál van nonstop védelem mint a gépen, aki pl netezik a telóján annak nem árt... ,,
(nekem nem lassítja a készüléket a nod32, android kikapcsolja, az felesleges,hogy nonstop őrködjön , főleg ha nem netezik az ember, de bizony jobb ha tudod néha nem árt ha átfésüli a készüléket,,,, -
Kasya
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Akkor szerintem kicsit tulmelegitettem a keszuleket es a hiba nalam lesz

Na, ma majd jobban megnezem, mert tegnap a Silver Bullett mellett, csak kicst "nyomogattam".Koszi neked is

Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Samsung kuponkunyeráló
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OTP Bank topic
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
aztán csak lehet hogy nem én vagyok a célcsoport.

Nekem amúgy a Java-s GoF volt meg, de nagyon tetszett a Deep is, kár, hogy abból nem csináltak Android-os verziót.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)