- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- OnePlus One - Kína már itt One
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
aytukabozs #5747 üzenetére
Jó esélye van, hogy az nem a gyári rom...
-
válasz
aytukabozs #5747 üzenetére
Már rég volt ugyan, de mtk esetén meghagyták a meta-mode-ot?
Egy próbát megérne kipróbálni. -
aytukabozs
addikt
No hozok én is egy romot;
Redmi Note (6592) a gazdija ügyesen elflashelte, (spft-ben download helyett format).
Azóta se recovery, se fastboot mode, semmi életjel, töltésjelző led sem működik.
Gépre dugva a szokásos fel-le csatlakozgatás akksival feldugva, akksi nélkül stabil kapcsolat, de
3 különböző géppel, és win ill. linux alól is ugyan az történik, spft látszólag felteszi a gyári romot, a vége zöld pipa, de ha bekapcsolnám ugyan abban a tégla állapotban van mint flash előtt. -
válasz
svgyula #5744 üzenetére
Érdekes, hogy nem mindig. Tehát inkább módosítom a dolgokat: Bizonyos időben bizonyos helyeken csinálja ezt. Tehát nem mindig és nem mindenhol.
Mikrofon tesztelve, 2 darab is van rajta. A Viber eddig egyszer csinálta, azt is úgy, hogy mivel GSM telefonálásnál nem hallott a túloldal, felhívtam ott. Ugyan érthetőbb volt a beszédem az ellenfél elmondása szerint, de változatlanul tudta állítani, hogy s*it.Ha csak a GSM hívásoknál van gond akkor kapcsold ki a 4G hanghívást és teszteld úgy.
A 4G hanghívás tudtommal a 4G hálózaton keresztül telefonál. A vicc az egészben pedig az, mint említettem, a 4G kiváló. De végülis egy próbát megér.
-
aytukabozs
addikt
válasz
svgyula #5744 üzenetére
Ez egy szakmai topic lenne.
Ha az igazi szakértők nem válaszolnak, még az is jobb mint ez a légbőlkapott vaktában lövöldözés.Olyan dolgokra kérdezel rá amit már az indító kérdésben világossá tett a kérdező. pl:
"Ha csak a GSM hívásoknál van gond akkor kapcsold ki a 4G hanghívást" >>>"ha PL mobilnetről használom a Viber-t ezeken a helyeken hanghívás lebonyolítására, ugyan ez a tünet."
"meghalt a mikrofon. Próbáld ki valamelyik diktafon alkalmazással.">>>
"A mikrofon jó."Szóval kérlek, ne tedd ezt a topiccal.
Köszönöm. -
svgyula
addikt
Szia! Ha a viberen is ugyanolyan akkor valami szoftver hiba van, vagy meghalt a mikrofon. Próbáld ki valamelyik diktafon alkalmazással. Ha ott működik akkor csinálj egy mentést a dolgaidról utána egy teljes törlés-gyári visszaállítás.
Ha csak a GSM hívásoknál van gond akkor kapcsold ki a 4G hanghívást és teszteld úgy.
Nekem egyszer volt samu anno' pont ugyanezt csinálta, pedig akkor még okostelefon sem volt. 3 hét után eladtam mert nem lehetett vele telefonálni! Egyszerűen nem volt térerő. A kollégám nem hallgatott rám és megvette ugyanannak a telefonnak a gagyi verzióját szolgáltatótól, aztán röhögtük amikor telefonált és össze-vissza rángatta a fejét mert nem volt térerő -
Sziasztok!
Adott egy Galaxy Note 9 Dual SIM-es telefon. A nevéből is következtethető, alig múlt el egy éves.
Újabban azt játssza, hogy nem tudok vele normálisan telefonálni. Bővebben:
A környezetem kb 60%-ában (beleértve a házban és kültéren is) ha telefonálni akarok, én kiválóan hallok mindent, az ellenfél azonban csak szakadozott, extra halk morajlást. Ezzel szembe a mobilnetem mindenhol kiváló, 4G. Ehhez hozzá társul, ha PL mobilnetről használom a Viber-t ezeken a helyeken hanghívás lebonyolítására, ugyan ez a tünet.A mikrofon jó. A net kiváló. A család többi tagjának nincs ilyen gondja (mondjuk nem is ennél a szolgáltatónál vannak). És a 2 csere telefonom Orosz, így a hálózati specifikációik nem mérvadóak, hogy azokban teszteljek.
Szerintetek mivel lehet a probléma? Szolgáltató? SIM kártya szintű meghibásodás? Valami esetleg a telefonban?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
-
svgyula
addikt
Azért írtam a szervizet mert ez is "melegítős"
hátlapos. Otthon annak aki még nem csinált ilyet garantált a komplett hátlap csere is. Mivel ennek valami kerámia(?) hátlapja van biztosan könnyebb eltörni mint az üveget.
Ja és még meg is kellene találni a csatlakozókat. Ehhez pedig lehet még tovább kell bontani. Valahogy így. -
Upo
addikt
válasz
svgyula #5738 üzenetére
Vagy csak egyszerű kontakt hiba is lehet ázás/párásodás miatt. Hátlapban illetve műanyag szerelékeken is lehetnek antennák, sőt egyszer úgy is jártam egy telóval, hogy az átvezető mini koax dugóit ki-be csatlakoztatva megjavult a térerő. Itt lehet hogy csak az átvezető pogo pineket kell megvakargatni odabent.
-
svgyula
addikt
válasz
osztszoroz #5737 üzenetére
Szia! Ahogy ezt leírtad olvasd végig még egyszer és rájössz magad is. Nem szoftveres hiba ez hanem hardwer hiba.. Vagy a rádió egység ment tönkre vagy inkább az antennák mentek szét a telóban. Azért nincs se GPS se WIFI se GSM.............
Szerviz vagy új telefon a megoldás. -
osztszoroz
aktív tag
üdv mindenkinek!
egyik napról a másikra feladta a harcot a xiaomi mi mix2-m..első tünetként a gps jelet nem vette,aztán a network signal is elszállt,majd a wifire is csak pár percig csatlakozott,újraindulgatott,a sim kártyát,kártyákat sem ismerte,ismeri fel.Factory reset,az ÖSSZES custom rom kipróbálása sem segitett.Mi Flash-sel újraraktam,minden gyors,stabil,de a hálózatra nem csatlakozik egyik slottal sem.IMEI szám van,látszólag minden rendben.Felismeri a sim kártyát,pin kódot néha elfogadja,néha nem.preferált hálózattipust,apn-t,szervizmenüs állitgatást mind kipróbáltam.Flasheltem rá developer romot is,kinait is,globalt is.mindnél ugyanez a probléma.
már szét xda-ztam magam,de nem találok megoldást. -
Upo
addikt
válasz
HollywoodBoy #5734 üzenetére
[link]
Szedd le a Lenovo MOTO Smart Assistant (Installs on PC) szoftvert és indíts el egy helyreállítási eljárást. Az letölti és felteszi neked. -
HollywoodBoy
tag
válasz
osztszoroz #5732 üzenetére
Ezek nincsenek bekapcsolva, mert az Android rendes betöltéséig nem jutok el. Indulás közben egyszer csak kiírja, hogy System UI leállt, és onnantól csak a kikapcsolás/újraindítás/repülő üzemmód kapcsolgatása opció a már jól ismert panelen, amely akkor ugrik fel ha hosszan nyomom a bekapcsoló gombot. Egyébként teljesen fekete a kijelző (a háttérvilágítás kivéve
)
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
HollywoodBoy #5731 üzenetére
Usb hibakeresés, fejlesztői mód gondolom ON..
-
HollywoodBoy
tag
Nem tudom jó helyre írok-e, mert nem egy dual simes okostelefonról van szó, hanem egy sima WI-FI-s tabletről, de mélyvíz kapcsán lenne szükségem segítségre.
A tablet típusa: Lenovo Tab 7 Essential (TB-7304F) Egy 7.0-s Android van rajta. Pontosan ez-az image: 7.0/NRD90M/TB-7304F_S110003_180821_CMB
Ez egy érintetlen gyári ROM. Mivel a System UI megadta magát és a táblagépen az Android már betölteni is képtelen, gondoltam nyomok egy factory resetet a gyári recovery-ből.
Sajnos a gyári recovery-ben nem elérhető a wipe data/factory reset opció, de még csak egy wipe cache sem. Ekkor gondoltam, ideje feloldani a bootloadert, és feltenni egy custom recovery-t. Aztán újra falakba ütköztem, mert a Lenovo gyárilag letiltotta, hogy fastboot-on keresztül kiadható legyen bármilyen unlock parancs. (Ezt több helyen is írják a neten. Pl itt vagy itt)
Ekkor gondoltam SP Flash Tool-al ráteszem ugyan ezt az image-et (sikerült levadásznom a netről). De sajnos amint elindulna a Download megkapom, hogy status_sec_auth_file_needed (0xc0030012). Próbáltam, hogy csak 1-2 partíciót flashelnék, de mindig megkapom a hibát. Sajnos ahogy néztem valamiféle auth file lenne szükséges, de nem találtam megfelelőt ehhez a készülékhez.
Ezidáig eddig jutottam sajnos. Nincs több ötletem... De én már azzal is megelégednék ha egy sima factory resetet képes lennék csinálni, de azt sem tudok.Van esetleg ötletetek?
Köszi előre is! -
marsjaro
újonc
Sziasztok szeretnék segítséget kérni
Adott egy benq staraddict 4
Erősebb verzió 2gb ram verzióMeg tudná valaki mondani hogy ennek mi a pontos típusa sajnos sikerült nem rávaló tartalmat fel rakni jelenleg nem indul vagyis csak rezzen és villog össze vissza
-
[w]
őstag
válasz
aytukabozs #5728 üzenetére
jéééé, egy őskövület!
ne is tagadd, csak az ilyenek használják "fordítva" a fórumot!
tudni tudtam, hogy nehéz eset, csak nem sejtettem...
somatom-mal már értekeztünk a robot topicban (sajna eredménytelenül), de mélyebbre kellene ásni, amihez nem elég a google, kellene egy kis löket - elakadtam.
-
[w]
őstag
sziasztok szakik!
korábbi készülékemen (Redmi Mi4C, v5.1) Robottal és egy külső alkalmazással (Dual SIM control) tudtam időzítettem ki-be kapcsolgatni a céges kártyát.
jelenlegi felállásban (Meizu 15, v7.1.1) ez legnagyobb sajnálatomra nem működik
(fontos megjegyezni, hogy a sim control app leírása szerint már a mi4c-n sem kellett volna működnie, mivel MTK chipset-es készülékekre íródott, mégis kiválóan kezelte a snapdragont...).
XDA-n van ugyan egy remek leírás nugátos telefonok sim-jeinek shell paranccsal történő kapcsolgatására, de sajnos az ott szereplő változót a framework-ben nem találtam meg, manuálisan próbálgatva pedig nem lett meg az a háromjegyű kód, ami működne.
ha így nem is, de más módot tudtok javasolni vagy van egyéb ötletetek, amivel el tudok indulni a megoldáskeresésben?
-
Keeperv85
nagyúr
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
nagypasztor #5721 üzenetére
Szia!
Az ilyen próbálkozásoknak tégla a vége. Ezt már tudod. Tökéletesen felesleges TWRP-t próbálni, még a preloader nem indul el. Ha viszont az nem indul el, akkor nem is megy fel másik rom sem, szóval olyan nagyon nem nyúltál mellé a feltett cuccokkal, csak éppen most nincs sbl, így adott esetben kép sem...
Én magam is fejlesztettem rendszert az A8-asra és ha jól emlékszem összesen két kijelző verzióban létezett.
Az még csak egy dolog, hogy megtalálod a rá való romot, de még ha be is kapcsolod, akkor sem lesz túl nagy a boldogság: telefonálni nem fogsz vele MEID/IMEI1/IMEI2 számok nélkül többé, aminek a beállítása pontosan ebbe a topicba (sem) "kezdő" téma...
-
Jelenleg is ott nézelődöm, találtam jó pár Custom ROM-ot, de ugye ennek a nevében is benne van, hogy olyan nem lesz, mint a gyári.
Mondjuk azt sem értem, hogy a gyártó miért nem hajlandó kiadni az Offical Firmware-t, pedig szépen kértem tőle. Elvileg ugye azt megvettem a telefonnal együtt.... -
Peltár
aktív tag
válasz
nagypasztor #5721 üzenetére
Megnéztem,inkább privátban levelezzük le az első tennivalókat. !
-
nagypasztor
tag
Köszönöm a terjedelmes választ! A TWRP-ről még csak olvastam valahol, de nem tudom pontosan, hogy mi az. A másik topikban majd felteszem a részleteket.
Én is abban reménykedtem, hogy ha a telefonra feltölti a romot az SP, akkor talán még nem kuka. Most próbáltam keresgélni a hivatalos honlapon gyári romot. Ezt találtam korábban is, ami alapján frissíteni próbáltam. Sajnos annyira gagyi a telefon, hogy alig lehet megállapítani a pontos típusát. Én is a kép alapján próbáltam beazonosítani, ami itt szerepel. Ugyanaz a telefon, mint ami a hozzászólások következő oldalán, az elsőben szerepel. Létezne, hogy ez egy lemásolt készülék, azért nem ment ezekkel a romokkal? Aliexpressről vették.Innen is töltöttem le romokat, de egyikkel sem kapcsolt be. Az a baj, hogy annyival próbálkoztam már, hogy arra sem emlékszem, hogy pontosan melyik volt. Bár a letöltöttekből lehet, hogy meg tudnám mondani, mert szerintem csak azokat csomagoltam ki.
-
Ha valaki jó fej és találsz embert aki működő Blackview A8 -on TWRP-használ, az esetleg tud neked mentést csinálni TWRP alól ami neked segíthet.
Nem sok reményt fűznék hozzá, én egy Galaxy Note 5 Backup-ot kértem itt több fórumban is, ami lényegesen gyakoribb készülék a BV-nél, mégsem volt jelentkező...
-
Peltár
aktív tag
válasz
nagypasztor #5717 üzenetére
Elsőre gyere át ide [link]
Szerintem amíg fastboot módba be tudod rakni, illetve download módba, addig van remény, a bootloadert elméletileg a gyári 100% - ban eredeti ROM-mal tudnád felülírni, de ha az az SP-tool amire gondolok akkor azzal mást is ki tudtál törölni, amiről meg kéne mentés, hogy vissza lehessen rakni.
Ez csak az elmélet, de az SP- tool pl tud olyat törölni vagy felülírni amit egy hagyományos flas program nem, csak a szervizes progik. itt egy kép [link]
Ez egy régebbi de láthatod hány helyre lehet pipát tenni 12, ez egy átlagos programnál 3-4 max. Rakjál be ide egy képet a te SP-Flash programodról, és hogy ott miket választottál ki, így már esetleg tudsz segítséget kapmi, vagy legalább elindulni valamely irányba. Ha valaki jó fej és találsz embert aki működő Blackview A8 -on
TWRP-használ, az esetleg tud neked mentést csinálni TWRP alól ami neked segíthet. Nézd még meg hogy az adb parancsokra reagál e a készülék.+ megpróbálnék egy TWRP-t is feltenni ami a telfonhoz való.Ha sikerül
akkor szerintem jó eséllyel menthető a teló (Én messze nem vagyok profi,csak küzdöttem hasonló problémával
így ötleteim vannak, de az megint más, mint ha a te telefonodhoz értő profi segítene.Az is tudom hogy szar várakozni az esetleg soha meg nem érkező válaszokra, amit segítség kérés címén felteszel.Ne add fel!
Tehát kezdés képen rakjál fel képet a SP-Flash-ről amit használsz és hogy volt beállítva amikor a gond történt.
Lássák a népek. + Számit hogy a sima A8 vagy esetleg a MAX -
nagypasztor
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. A nagybátyám rám bízott egy vírussal fertőzött Blackview A8-at, mert korábban hallotta, hogy tettem már fel romot másik telefonra. Abszolút kezdő vagyok ezen a téren, és sajnos későn találtam meg ezt a topikot.
A keresőben csak angol nyelvű találatok jöttek ki a telefon újra telepítésével kapcsolatban, így azokon a fórumokon olvasgattam, és az angol leírások szerint igyekeztem használni az SP-tools-t.
Valószínűleg csináltam egy nagy baromságot, amit ti vastagon kiemelve írtok az összefoglalóban: hogy ne formázzak ész nélkül.A gondom a következő: találtam egy papíron gyári romot a telefonhoz (meg utána még vagy 5-6 másikat), aminek sajnos mint kiderült, több verziója is létezik, és elég nehéz megtalálni a készülékhez passzolót. Úgy gondoltam, hogy megtaláltam, elkezdtem az Sp-vel feltenni, de mivel a készülék kb fél óra után sem fejezte be a flashelést, ezért megszakítottam a telepítést, mert elbizonytalanodtam. Utána a nagy eszemmel (gondolva, hogy egy format all+download csak nem okozhat annyira nagy problémát) leformáztam az egész készüléket. Ezek után azon kívül, hogy feltöltök a telefonra egy romot, semmit nem reagál a készülék. Nem tölt, illetve nem is kapcsol be semmilyen módon.
Sikerült téglát faragnom belőle? Törlődött a bootloader, azért nem reagál? Van esetleg szerintetek megoldás a felélesztésre? Hálásan köszönöm előre is a segítséget!
Sajnos hónapokkal ezelőtt írtam erről itt egy másik topikba, de ott nem reagált senki. Azóta nem volt túl sok időm ezzel foglalkozni, és most találtam csak meg ezt a témát.
-
Üdvözletem!
Remélem, ezúttal választ is kapok egy kérdésemre....
Adott egy Galaxy Note 5-ös eszköz, melyet ODIN segítségével szerettem volna feljebb frissíteni.
A frissítés elindult, de pár másodpercet követően sikertelenül le is állt, nem derült ki az oka.
A készülék újra indult, de nem a rendszer, nem is a Download Mode és nem is a Recovery.
Egy Download Mode háttérrel rendelkező, figyelmeztető emblémával megáldott szöveget mutat:"Hiba történt az eszköz rendszerfrissítése során. Használja a vészhelyzeti helyreállítót a Smart Switch PC alkalmazásban" (Szabad-magyar fordítás)
Letöltöttem az appot, de amikor csatlakoztatom a telefont, kiírja: "Nem támogatott eszköz"
A telefont sem újraindítani, sem kikapcsolni, igazából semmit nem lehet vele csináni. Mit lehet ilyenkor tenni?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
ksanc
őstag
-
Sziasztok!
Lehet, rossz ajtón kopogtatok, de azért hátha.
Adott egy Dual SIM-es Galaxy Note 5, melyben akkumulátort akartam cserélni.
Személy szerint különösen kedvelem a Samsung régebbi típusú eszközeit, mert könnyen szerelhetőek. Azonban ez a modell már volt korábban szervizben...
A szétszedési metódus alapvetően a hátlap eltávolítása, sok csavar kitekerése és gyakorlatilag ennyi, hiszen a képernyő és a hátára rögzített Belsőségek nemes egyszerűséggel kibuknak előre.
Nos, itt nem ez volt a helyzet. Ugyanis a kedves delikvens, aki előttem szétszedte, nagy poénnak gondolta összerakásnál a komplett egységet beleragasztani a keretbe...
Mivel a keret maga teljesen zárt, így a gyártó gondolt a szerelhetőségre és az esetleges megszorulásra, így egy "kinyomó" nyílással látta el a keretet. Azonban ha valaki nem számít arra, hogy a gyártótól eltérően valaki ezt még be is ragasztja... Annak az az eredménye, hogy a kilökést követően az 5,7"-es AMOLED megjelenítő örömében atomjaira robban...Tudom, sok ez így egy apró problémához, de mégis.
Ha már eddig eljutottam, az akkumulátort azért kicseréltem. Azonban nem tudom, hogy áll töltöttséggel, mivel az OLED megjelenítő egyetlen nit fényt sem produkál magából.
Feltettem tölteni, ahol a jelzőlámpa ki is pirult rendesen. Kis idő múlva megkíséreltem bekapcsolni. A lámpa kékre váltott, ahogy annak lennie kell. Azonban ez az álláspont fent állt fél óra múlva is. Lehúztam a töltőről, de változatlan. Se ki, se be nem kapcsol, csak stagnál. Namost kijelző nélkül kicsit nehéz megállapítani a diagnózist. Ráadásul enyhén melegszik is.
Amitől rettegek, az az alaplap hiba. Mert rengeteg fontos adatom van rajta, és természetesen SD foglalat mindek is volna?
Ki lehet valahogy deríteni látatlanban, hogy mi a helyzet? Mert nem olcsó egy ilyen képernyő, így ha tégla lett, nem is vágnék bele.Előre köszönöm a segítséget és hogy végig olvastad!
-
Ha teljes rom-szakaszról van szó, akkor vagy flashtool-lal, vagy szkript-tel mod recovery-ből, vagy ha van root, akkor adb-n keresztül dd parancs segítségével.
-
phr3ak
csendes tag
Saját mentésből szeretném visszaállítani a protect_f és protect_s részeket ez mivel lehetséges?
-
válasz
Smile8822 #5708 üzenetére
Alapvetően ez a topik "mélyvíz", tehát nem foglalkozik a telefonokról alkotott véleményekkel.
Itt a root, a flash, a readback, a cwm, twrp, rendszervisszaállítás, félhullák felélesztésének kísérletei és hasonlók az alaptéma.
Véleményekről itt kérdezz. -
Smile8822
senior tag
Sziasztok!
Melóba rendeltem egy Nokia 4.2 Dualsim típusú mobilt és akinek van véleménye már róla az írna róla pár sort nem nézett ki rosszul és remélem nem valami hülyeséget csináltam
Köszi a válaszokat előre is ..
Igazából tapasztalatokra lennék kiváncsi meg mindenre -
bekesics
tag
Sziasztok!
Valami lett a mobilommal. Egy Elephone P8Mini-ről van szó. Először azt csinálta, hogy a képernyő jobb alján nem érzékelte hogy rányomtam. Kikapcsoltam, majd újra be. Megadtam a pin kódom, majd kérte a képernyő mintát. Be is írtam, tutira jól! -de helytelennek tartja, pedig rendesen ki is rajzolja. Az adatokat amik vannak rajta nem akarom egy hard resettel eltüntetni. Ha megnyomom a power gombot, akkor a kijelző elsötétül. Az ujjnyomatolvasó működik, mert fel tudom oldani vele a telót, de mivel újraindítás után vagyok, meg kell adnom a mintát is. Van erre valami program? A Dr Fone állítólag nem ismeri. -
k_petya
tag
Üdv
jelenleg téglaként funkciónáló Navon D504 v3 életre keltésében tudna vki segíteni? -
Anonymus95
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom..csak én gondolkodtam el azon, hogy mi lenne, ha szoftverrsen megbuherálnánk a telót és akkor a beszédhangszórót kis hangerőn, de csatasorba állítva sztereó hangzást kapnánk? Létezik ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest