- Honor 400 Pro - gép a képben
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Netfone
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
-
Jelenleg is ott nézelődöm, találtam jó pár Custom ROM-ot, de ugye ennek a nevében is benne van, hogy olyan nem lesz, mint a gyári.
Mondjuk azt sem értem, hogy a gyártó miért nem hajlandó kiadni az Offical Firmware-t, pedig szépen kértem tőle. Elvileg ugye azt megvettem a telefonnal együtt.... -
nagypasztor
tag
Köszönöm a terjedelmes választ! A TWRP-ről még csak olvastam valahol, de nem tudom pontosan, hogy mi az. A másik topikban majd felteszem a részleteket.
Én is abban reménykedtem, hogy ha a telefonra feltölti a romot az SP, akkor talán még nem kuka. Most próbáltam keresgélni a hivatalos honlapon gyári romot. Ezt találtam korábban is, ami alapján frissíteni próbáltam. Sajnos annyira gagyi a telefon, hogy alig lehet megállapítani a pontos típusát. Én is a kép alapján próbáltam beazonosítani, ami itt szerepel. Ugyanaz a telefon, mint ami a hozzászólások következő oldalán, az elsőben szerepel. Létezne, hogy ez egy lemásolt készülék, azért nem ment ezekkel a romokkal? Aliexpressről vették.Innen is töltöttem le romokat, de egyikkel sem kapcsolt be. Az a baj, hogy annyival próbálkoztam már, hogy arra sem emlékszem, hogy pontosan melyik volt. Bár a letöltöttekből lehet, hogy meg tudnám mondani, mert szerintem csak azokat csomagoltam ki.
-
Ha valaki jó fej és találsz embert aki működő Blackview A8 -on TWRP-használ, az esetleg tud neked mentést csinálni TWRP alól ami neked segíthet.
Nem sok reményt fűznék hozzá, én egy Galaxy Note 5 Backup-ot kértem itt több fórumban is, ami lényegesen gyakoribb készülék a BV-nél, mégsem volt jelentkező...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest