- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Szia! Én eladtam több telót(saját vásárolt!) de egynél sem jöttek vissza. A Honor 9-nél volt egy biztonsági pinkód amit kért de azt megadtam a boltosnak és rendben volt minden.
Amit még megpróbálhatnál, hogy indítsd recoveryben a telefont mindhárom gomb egyidejű nyomása. Amikor felvillan akkor csak a power gombot tartsd tovább nyomva. Itt csinálja egy data és a partició törlést (nem tudom az EMUI-n hogy jelenik meg) Elméletileg utána teljesen elöről indul minden. Ami fontos kell egy új regisztráció a HUAWEI-nél enélkül nem fog menni. Utána pedig csinálj egy új kugli fiókot, új telefonszámmal. Azt talán engedi. Jobb ötletem nincs. -
Keeperv85
nagyúr
Szia!
"Menj" az eladóhoz és modd meg neki, higy vagy a pénzt adja vissza, vagy oldja fel. Ha van axásvételi, akkor mehetsz feljelenteni is, ha nem akar együttműködni. Egyébiránt érdemes a csalásokkal foglalkozó topicba ellátogatnod, hátha valaki sajnos szerzett már tapasztalatot ezzel.
Nem tudom sajnos a pontos linket, mobilról vagyok. -
-
svgyula
addikt
Szia! Ha a viberen is ugyanolyan akkor valami szoftver hiba van, vagy meghalt a mikrofon. Próbáld ki valamelyik diktafon alkalmazással. Ha ott működik akkor csinálj egy mentést a dolgaidról utána egy teljes törlés-gyári visszaállítás.
Ha csak a GSM hívásoknál van gond akkor kapcsold ki a 4G hanghívást és teszteld úgy.
Nekem egyszer volt samu anno' pont ugyanezt csinálta, pedig akkor még okostelefon sem volt. 3 hét után eladtam mert nem lehetett vele telefonálni! Egyszerűen nem volt térerő. A kollégám nem hallgatott rám és megvette ugyanannak a telefonnak a gagyi verzióját szolgáltatótól, aztán röhögtük amikor telefonált és össze-vissza rángatta a fejét mert nem volt térerő -
Szia!
Először is itt ne kiabálj (nagy betűs írás mód)! Másodszor pedig ez a mélyvíz, vagyis a haladó topik, és itt nem így működnek a dolgok, hogy ez a parancs érdekel, az meg nem. Választ már többet is kaptál, más kérdés, hogy azt nem tudod értelmezni. Alap dolgokkal - mint jogosultságok - nem vagy tisztában. Többször próbálták már jelezni neked, hogy kérdéseid sokkal inkább a kezdő Linux témába valók, de hasztalan, így most én is megkérlek, hogy fáradj át a fentebb linkelt topikba, ne akard minden áron itt erőltetni azt, ami még nem megy.
Köszönöm a többiek nevében is!
-
-
erre gyökerebb választ közöl, mint eddig
Tudatlanságod végett nem a rendszer a gyökér, nem gyökér választ adott, hanem korrektet.Első sor:
./simg2img -> azt kaptuk, amit vártunk.
simg2img system.img system.raw.img -> nem azt kaptad, amit vártál.
Nem hiányzik neked a második sorból valami?
Talán ha így próbálnád (figyeld az első két karaktert!):
./simg2img system.img system.raw.img -
Sőt!
Most megpróbáltam mégegy alternatívát, melynek jobban kellene működnie, lévén nincsenek könyvtár keresések, erre gyökerebb választ közöl, mint eddig;felhasználónév@pcneve ~/Asztal/almappa/telefonrendszerénekmappája $ ./simg2img
Usage: simg2img <sparse_image_files> <raw_image_file>
felhasználónév@pcneve ~/Asztal/almappa/telefonrendszerénekmappája $ simg2img system.img system.raw.img
simg2img: command not found
felhasználónév@pcneve ~/Asztal/almappa/telefonrendszerénekmappája $Konkréten rákérdezek, és megmondja, hogy ott van. Erre következő válasz, mikor használni is akarom; Nincs ott...
-
Töltsd le ezt a simg2img-t.
Hagyd a helyén, a Letöltések (vagy Download) könyvtárban.
Nyiss egy terminált.
cd Letöltések
chmod +x simg2img
./simg2img
Erre ezt kellene adnia.
Usage: simg2img <sparse_image_files> <raw_image_file>Frissen próbálva, 3 perce.
cappapa@cappapa-Latitude-E6410 ~/Letöltések $ ls -l | grep simg
-rwxr-xr-x 1 cappapa cappapa 278374 máj 31 2015 simg2img
cappapa@cappapa-Latitude-E6410 ~/Letöltések $ ./simg2img
cappapa@cappapa-Latitude-E6410 ~/Letöltések $ -
RVR400
veterán
Szerintem az lehet a probléma, hogy 1 hónappal ezelőtt ugyanezen a szinten voltál, és akkor is csak kész megoldást vártál, és az eltelt idő alatt nem mutattál semmilyen szintű fejlődést, és mástól várod a megoldást. Persze én tudom, hogy ez könnyebb, csak nem célravezetőbb.
-
Nem ismerem a partition magic-et, de ha az egy windows-os program, és hdd, pendrive formázására való, akkor erős a gyanúm, hogy egy előre már particionált emmc-t kinyírnál vele (telefon használhatóságra gondolok itt).
A Flashtool-os megoldást meg elírtam, mert nem vele lehet megcsinálni a patríciót
Ez így van.hanem vele lehet felküldeni egy megpatrícionált ROMot.
Ez is így van, de nem kell feltétlenül teljes romot frissíteni, ha csak a data+fat változik. Ekkor ugyanis az ebr1 ebr2 (extended boot record) flesselése, majd egy recoveryből végzett factory reset elegendő, és rendelkezésre állnak a módosított partíciók.
Persze nem biztos, hogy ez még elegendő, mert innentől még kérdéses, hogy mit hogyan szeretnénk látni - ekkor jönnek a vold.fstab és/vagy framework-res.apk és/vagy boot.imd ramdiszk módosítások. -
Azért ezt az átparticionálós topikot elolvasnám a helyedben első közelítésben; #77 és #81 hsz.
-
-
ksanc
őstag
Egy korabban feltett kerdesemre azonban azota sem jott valasz, miszerint;
Ha csak system.img-t flashelek, akkor az a data allomanyba beleszol?Amikor én annó idetévedtem, elkezdtem olvasgatni a topikot az elejétől. Rengeteg kérdésre megvan már a válasz. De sajnos ez azon kérdések egyike, ami csak azt bizonyítja, hogy a legalapvetőbb alapokkal sem vagy tisztában. És így nagyon nehéz segíteni.
Elhiszem, hogy gyorsabb felszórni a topikba bármilyen kérdést de hidd el, nagyon fárasztó 27483278484. alkalommal is leírni az alapokat.
Keress és olvass! -
szerk; a gunyolodas tudtommal ezen lapcsaladban a tiltott dolgok koze esik
Gonosz voltam, ez igaz.
De azért ne felejtsd, hogy igyekszünk segíteni.Én az általam említett installálásból tanultam meg pár dolgot.
Pl. a parancsor erejét, használhatóságát, illetve azt, hogy GUI nélkül, karakteresen is van élet, van böngésző. És így is megtalálható google segítségével a megoldás.
Persze aztán felöltöztettem grafikus felülettel a Debian-t, és a végén örültem, hogy mennyit tanultam belőle.@(#3448) Mr. Y
Csatolni a legegyszerűbben úgy lehet, hogy a fájlböngészőnél, amit láttam, ott ott vannak. hogy
32GB filesystem
Katt oda, és csatolja.De ha parancssorból akarod, akkor
mount -t auto /dev/sdaX /mnt/akarmibarmi //itt az X egy szám, ami az
sudo fdisk -l
parasncs kimenetéből jön, pl.
Device Boot Start End Blocks Id System
/dev/sda1 * 63 61432559 30716248+ 7 HPFS/NTFS/exFAT
/dev/sda2 61432560 213632369 76099905 83 Linux
/dev/sda3 213632370 241601534 13984582+ b W95 FAT32
/dev/sda4 241601535 246147929 2273197+ 82 Linux swap / Solaris -
beg
veterán
Minden véges. A türelem is, márpedig abból volt itt bőven. Másvalaki google asszisztensének lenni pedig nem egy hálás feladat. Mindegyik alap kérdésre nettó 2 perc a válasz és az első 5 találatban benne van. Már rég megvolt a megoldás, de csak erőltetted a live dolgot.
Az, hogy mi tiltott, szerintem jobban tudja egy topikgazda, én már korábban ledobtam a szíjat. Nézd vissza hányan és hányszor mennyi hozzászóláson keresztül segített neked és utána méltatlankodj.
A szakmai topik (mélyvíz) pedig egy erős alap tudást feltételez. Ezért nem megyünk karúszóval az óceánba, hanem előbb a pancsolóban megtanulunk úszni.
-
ksanc
őstag
Írd be még egyszer majd a hiba után írj egy dmesg parancsot. Elvileg ott lesz a pontos hiba.
Meg kis kiegészítés Keeper írásához: berakhatod a simg2img fájlt az /usr/bin mappába és akkor bárhol kiadhatod. Érdemes abban a mappában lenni, ahol a mókolandó img van és csak a célt megadni.
-
Keeperv85
nagyúr
Nem kell full path a fájlokhoz, ha velük azonos könyvtárban állsz, én odaraktam volna a path értékben a simg2img binárist a system.img mellé vagy a bináris mellé a system.img-t...
Így is lehet:
PATH=~/Downloads/DOOGEE-Y100X/
./simg2img $PATH/system.img $PATH/sys.raw
A gond, hogy fogalmad nem lesz miért ezt csináltam...
Ez még nem fog mountolni.... ez csak kicsomagol. Feltéve ha van írási jogod a könyvtára onnan, ahol állsz...
-
Lehet, hogy nincs elegendő hely a virtuális lemezen.
Ezért mondta ksanc kolléga, hogy telepíts egy Linuxot.
Vagy keress egy helyet a hdd-n, amit csatolsz, és van elegendő hely.ha lekéred a df kimenetet, akkor fogod látni, hogy mekkora hely van a virtuális gépen.
Nekem spec így néz ki (és van egy system.img is csatolva az androsys helyen
):
cappapa@cappapa-Latitude-E6410 ~ $ df
Filesystem 1K-blocks Used Available Use% Mounted on
/dev/sdb3 493406144 202471704 265870812 44% /
udev 1945368 4 1945364 1% /dev
tmpfs 390832 1064 389768 1% /run
none 5120 0 5120 0% /run/lock
none 1954148 272 1953876 1% /run/shm
/dev/loop0 1514376 1276208 238168 85% /mnt/androsys
cappapa@cappapa-Latitude-E6410 ~ $ -
Keeperv85
nagyúr
Pedig nagyon sok köze van a kettőnek egymáshoz! A Windows rengeteg UNIX elemet felvett a dos-on át! Pl: a cd parancsot, amivel be lehet lépni a könyvtárakba... Ráadásul a szintaktikája tökéletesen azonos...
Windows:
cd simg2img
dir /p /wLinux
cd simgimg
ls -l------------
Windows:
cd..
Linux:
cd ..
Windows:
copy a.txt simg2img
Linux:
cp a.txt simg2img
Mindkettő... :
echo 'Meg sohasem hasznaltam parancssort!'
x=10
echo '$x ev alatt sem ertenem meg....'Azért nem gondoltad, mert egyikhez sem volt közöd még.... Ez nem rágalom, ez TÉNY!
-
Hát, lehet, hogy be kellene lépni a simg2img könyvtárba, lehet, hogy ott lesz a bináris...
Visszakerestem:
Letrehoztam home/mr_y - ban a simg2img elnevezesu mappat, ebbe beletettem a letoltott simg2img nevu fajlt. Terminalbol megcimeztem, adtsm neki futtato jogot. Ellenoriztem, megkapta, hibauzenet nem volt. Ezutan beirtam;
./simg2img /home/mr_y/Desktop/Y100x/Bootimg/tmp/bootimg.img /home/mr_y/Desktop/Y100x/Bootimg/tmp/bootimg.raw.img
bash: ./simg2img: No such file or directory
Lehet, hogy innen ered a bibi, csak más könyvtárakkal csináltad ugyanezt?szerk.:
(#3431)@ Keeperv85
mire összeszedtem, megint megelőztek...szerk.2.
(#3434) ksanc
telepíts egy rendes linuxot, ha ilyeneket akarsz csinálni!
+1 -
En most pont egy boot.img kinyitasara kerdeztem ra.
boot és recovery kibontásakhm...
Innen indultunk:
"ISO, IMG, stb képfájlok kicsomagolása és becsomagolása. Nem baj, ha telepíteni nem tud, az nem érdekel.
Azon személyek közületek, aki Linux rendszeren mókol, mit használtok erre a célra?"
Ehhez képest ezt írod: "En most pont egy boot.img kinyitasara kerdeztem ra."Most system-et, vagy boot-ot akarsz kinytni/csatolni?
Mert nem mindegy.
A boot és recovery a 6595 előtti SoC-ok esetén önnálló partícióval nem rendelkező blokkeszköz-szakaszon helyezkedik el, a system, data, cache pedig jellemzően fájlrendszerrel rendelkező partíció. -
ksanc
őstag
A boot és recovery képfájlokat teljesen más módszerrel kell kibontani/összerakni, azt szerintem hagyjuk most.
A letölthető simg2img bináris állományok közül érdekes módon nekem egyik sem volt hajlandó működni, fordítanom kellett a forrásból, az egyből ment, ahogy kell.
Ha már linux alatt vagy, ajánlom például a Midnight Comander-t, egyszerűbb lesz vele a munka és a fájlok jogainak változtatása.
Ja és szerintem felejtsd el az ilyen nem telepített, live linuxokat, legalább virtuális gépre telepíts egy 64 bites 12.0.4-es Ubuntut és azt használd.cappa72: Szia Cappa!
Hát ha tudnám így hirtelen, hogy a sok mmcblk közül melyik az, akkor megmondanámDe ahogy írtam, a kibontott/lementett méretek tökéletesen megegyeznek, csak ugye a lementettben a fájlrendszert kellene rendberakni.
-
Valahol valami lemaradhatott.
Nálam így néz ki (egy kis seresőfunkcióval az elején):
cappapa@cappapa-Latitude-E6410 ~ $ locate simg2img
/home/cappapa/Letöltések/simg2img
/home/cappapa/Letöltések/Android/simg2img
/home/cappapa/Letöltések/Android/ext4_utils_new/libsparse/simg2img
/home/cappapa/Letöltések/Android/ext4_utils_new/libsparse/simg2img.c
/home/cappapa/Letöltések/Android/ext4_utils_new/libsparse/simg2img.o
/home/cappapa/Letöltések/Android/simg2img/ext4fixup
/home/cappapa/Letöltések/Android/simg2img/img2simg
/home/cappapa/Letöltések/Android/simg2img/mkuserimg.sh
/home/cappapa/Letöltések/Android/simg2img/simg2img
/home/cappapa/Letöltések/Android/simg2img/simg_dump.py
cappapa@cappapa-Latitude-E6410 ~ $ cd Letöltések/
cappapa@cappapa-Latitude-E6410 ~/Letöltések $ ./simg2img
cappapa@cappapa-Latitude-E6410 ~/Letöltések $@(#3415) ksanc
A
cat /proc/partitions
kimenetében a data mérete azonos a mentett data méretével? -
-
Kepperv85 kérdéseire érdemes válaszolni.
A "hogyan?" kérdésre sekélyes válasz, hogy "úgy, ahogy mondtad".
Erre egy picit jobb válasz pl. ilyen:bemásoltam a /home/mr-x/simg2img könyvtárva a binárist.
adtam nekifuttatási jogot így:
chmod +x simg2img
Hibaüzenet nem volt.Utána kiadtam ezt a parancsot:
./simg2img /home/mr-x/kutyafule/system.img /home/mr-x/kutyafule/system.raw.img
Volt/nem volt hibaüzenet. Ha volt, annak a pontos bemásolása.
Ellenőriztem, hogy van-e ilyen fájl:
ls /home/mr-x/kutyafule/Eztán így próbáltam csatolni az elkészült img-t:
létrehoztam egy könyvtárat, ahova csatolni fogom az img-t
sudo mkdir /mnt/andro-system
(ha van, akkor megadom neki a jelszót)
sudo mount -t auto -o loop /home/mr-x/kutyafule/system.raw.img /mnt/andro-system
Van/volt/nincs hibaüzenet, ha van/volt, akkor pontosan mi, pl:
cappapa@cappapa-Latitude-E6410 ~ $ sudo mount -t auto -o loop /home/mr-x/kutyafule/system.raw.img /mnt/andro-system
[sudo] password for cappapa:
/home/mr-x/kutyafule/system.raw.img: No such file or directory
cappapa@cappapa-Latitude-E6410 ~ $Adj időt magadnak, hogy megismerd, mit csinálsz.
A hibaüzenetek pedig igen fontosak. Nekem is segítettek itt a fórumon, hogy eligazodjak közöttük (többek közt és nem mellesleg a csontvázfejű topikgazda) -
Keeperv85
nagyúr
"Konkretan megcsinaltam az adott fajlokat"
Hogyan?
"Egyreszt az, hogy hol kell ezt megcsinalni [mert terminal nem reagal ra],"
Mire? Akkor mit csináltál meg és mivel?
"masreszt meg nekem MTK6582es fajlom van, az emlitett lehetseges processzorok pedig ez alattiak"
Látom megint sikerült valami ordas nagy baromságot olvasni... majd elmúlik egyszer. Szabványos lemezképek. Nem eszközspecifikus a struktúra....
"Valaki dolgozott mar konkretan ezzel? Mert nekem nem sikerul.."
Igen, nem véletlen írtam. Ezzel dolgozom évek óta. Erről szól kb ennek a topicnak a túlnyomó többsége....
"szerk; nem Fladhtool-al mentett, hanem original. Ez van fent is, de nem visszaszedett"
Tehát simg, helyben vagyunk...
-
Keeperv85
nagyúr
"Formázás = tégla. Többnyire"
Szó sincs róla. Egész biztos szinte, hogy nem. Csak az NVRAM visszaállítás kicsit húzós móka kezdőnek.
"Flashtool-ból még mindig nem lehet zip-et telepíteni! Nem ROM-ról van szó."
De flashtool-ból lehet recovery-t telepíteni. Bármilyet, ami elérhető a készülékre.... Még mindig. Mióta létezik...
-
-
beg
veterán
"...prociban a beépített kernel..."
Eddig bírtam olvasni belekotyogás nélkül. Utána meg azt írod, érted. Pedig dehogy, mert akkor ilyen mondatok nem születnének. Tesztpontnál is nagy volt az öngól (ami önmagában nem lett volna baj ha nem lett volna mellé nagy a kabát is), de ott még csak read only voltam. Hallgass a kollégára ahelyett, hogy mindig az ellenkezőjéről próbálnád meggyőzni magad.
-
Keeperv85
nagyúr
Következtess logikusan! A preloader az emmc elején van, ha nem menne az emmc, nem lenne USB kapcsolat. Eddig az emmc tehát ok. A rom az emmc-re kerül, felment, pipa. Az emmc tehát hibátlan. Lássuk az SoC-t: nincsen beíró bemenete, nem tudod a benne lévő mikrokódot megsérteni. Kernele nincs. Felelős a kijelzésért és az USB kapcsolatért. Minkettő ok. SoC pipa.
-
-
Változatlan, a helyzet ugyan az, akárhány ROMmal próbálom, olyan Flashtoolt meg nem találok mégegyet, ami CFG fájlokból tudna építkezni. A Scatter készítése belőle meg nem nagyon lehetséges.
Esetleg más ötlet még, hogy miért nem indul meg a letöltés, vagy hogy derítsem ki, hogy nem MTKról van szó, mint a létező összes leírásban? -
Amit küldtél oldalt, a készülék stimmel. A képek alapján az oprendszer is, de mivel ahány webáruház, annyi rendszert írnak hozzá, így elbizonytalanodtam. Viszont a lényeg az, hogy elv flashelhető, sőt, elvileg a videók alapján majdnem az összes smartwatch ROMja kompatibilis vele. Mondjuk erre nem vennék mérget.
Ugye nem csak nekem tűnt fel, hogy a belinkelt oldalon a képek helyesek és négyzet megjelenítő van, de a leírásvan 240*320? Na ezek már gyanús elemek...
a GPSt még Nem találtam meg benne, mint ahogy a leírásban létezik, de ez ugye ki sem zárja azt.Szóval ezzel azt akarom mondani, hogy mostmár nem lehet hinni egyik leírásnak sem. Megírok egy scattert, kipróbálok SPFTket és írok az eredményről.
Még kiderü,l hogy iOS van rajta...
na akkor besírnék
-
-
-
PanUser
tag
Mr. Y, svgyula köszi a segítséget.
A telefon egész jól össze van szerelve, kis esélyt látok arra, hogy a két réteg közé pára, kosz kerüljön - látni persze nem lehet semmi "hibát". Megpróbálom természetesen a szárítást, most meleg helyen "szárad" estig, ha nem jó éjjel rizs fürdőt kap. Ha az sem segít felteszek valami app-ot (virtual button bar). Factory reset, ROM újra lesz, ha nem lesz jó úgy sem vagy nem szokja meg.
Majd azért beírom a szárítás eredményét... -
PanUser
tag
Köszi. Akku kivétel megvolt, nincs változás.
A hibának nem volt előzménye, nem történt semmi különös (igaz hosszabb ideig volt a telefon párás környezetben (fürdőszoba), de azért víz nem folyt rajta).Úgy látom programtól függetlenül jelentkezik a hiba, mégis úgy pontosabb, ahogy először írtam. Bocs.
"A három alsó gombot érintve, úgy reagál a telefon, mintha kb. 1 cm-rel feljebb értünk volna a képernyőhöz (pl. szöveg begépelésekor a középső gombbal is lehet szóközt írni)." -
RVR400
veterán
Az összes ismerősöd meg rokonod nagykirály, mindenki meg tud csinálni mindent, minden fasza, minden jó, de mégse, sikerült megcsinálnod, de Te meg itt szenvedsz, és egyszerűen arra nem tudsz válaszolni, hogy mi volt a kiszabott panelre írva, aztán meg még be is szólsz. Itt még segítséget is felajánlanak, de Te továbbra is pörögsz a semmin, és annak ellenére, hogy Te nem tudsz válaszolni egy kérdésre, még mindig nyomatod a témát, és még Neked áll feljebb.
Komolyan, én csak olvasom, de már nekem szúrja a szememet a dolog, el sem bírom képzelni, hogy Keeperv85 miért reagál még mindig az írásaidra.
-
Keeperv85
nagyúr
Én pedig egy dologban vagyok teljesen biztos: EGYETLEN EGY tesztpontja van, amit bármelyik GND-re le kell kötni. A "tesztpontozó" négy dologból áll nálam: egy krokodil csipesz, egy 10kohm-os ellenállás, egy darab tű, meg a kábel. Némelyik telónál az ellenállást ki kell venni, mert nem elég érzékeny...
Szóval: nem jó videókat nézel... és a mérnöki diploma itt nem segít, hiába van....
-
-
Keeperv85
nagyúr
Sehogy nem tudod kiszűrni őket. Ezért tilos pl. a Hardveraprón klón terméket árulni... Hisz bárki bármit írhat hozzá. Még az is lehet, hogy valóban MTK eszköz, de akkor kéne legyen hozzá MTK VCOM driver külön, mert hogy az alap nem tudja az AllWinner VID & PID párossal kezelni, az egész biztos...
-
svgyula
addikt
Azért nem kellett az MTK-nál semmit beírni mert az szinte kivétel nélkül nyitott bootloaderrel jönnek ki. Ahol gyárilag lezárják ott nincs mese. Mert csak belülről gyári frissítéssel férsz hozzá a rendszerhez ha(?)! Persze ha egyáltalán lesz "gyárilag" bármi is hozzá! Barkácsvédelem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged