- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollywoodBoy
tag
válasz
osztszoroz #5732 üzenetére
Ezek nincsenek bekapcsolva, mert az Android rendes betöltéséig nem jutok el. Indulás közben egyszer csak kiírja, hogy System UI leállt, és onnantól csak a kikapcsolás/újraindítás/repülő üzemmód kapcsolgatása opció a már jól ismert panelen, amely akkor ugrik fel ha hosszan nyomom a bekapcsoló gombot. Egyébként teljesen fekete a kijelző (a háttérvilágítás kivéve
)
-
HollywoodBoy
tag
Nem tudom jó helyre írok-e, mert nem egy dual simes okostelefonról van szó, hanem egy sima WI-FI-s tabletről, de mélyvíz kapcsán lenne szükségem segítségre.
A tablet típusa: Lenovo Tab 7 Essential (TB-7304F) Egy 7.0-s Android van rajta. Pontosan ez-az image: 7.0/NRD90M/TB-7304F_S110003_180821_CMB
Ez egy érintetlen gyári ROM. Mivel a System UI megadta magát és a táblagépen az Android már betölteni is képtelen, gondoltam nyomok egy factory resetet a gyári recovery-ből.
Sajnos a gyári recovery-ben nem elérhető a wipe data/factory reset opció, de még csak egy wipe cache sem. Ekkor gondoltam, ideje feloldani a bootloadert, és feltenni egy custom recovery-t. Aztán újra falakba ütköztem, mert a Lenovo gyárilag letiltotta, hogy fastboot-on keresztül kiadható legyen bármilyen unlock parancs. (Ezt több helyen is írják a neten. Pl itt vagy itt)
Ekkor gondoltam SP Flash Tool-al ráteszem ugyan ezt az image-et (sikerült levadásznom a netről). De sajnos amint elindulna a Download megkapom, hogy status_sec_auth_file_needed (0xc0030012). Próbáltam, hogy csak 1-2 partíciót flashelnék, de mindig megkapom a hibát. Sajnos ahogy néztem valamiféle auth file lenne szükséges, de nem találtam megfelelőt ehhez a készülékhez.
Ezidáig eddig jutottam sajnos. Nincs több ötletem... De én már azzal is megelégednék ha egy sima factory resetet képes lennék csinálni, de azt sem tudok.Van esetleg ötletetek?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest