Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Makifeju
tag
Sziasztok!
Egy nagyon pontos meghatározást kérnék arra vonatkozóan hogy az mtk romokban a PROTECT1 ill. PROTECT2 fájl milyen jelentéssel illetve funkcióval bír...
Köszönöm előre is! -
Makifeju
tag
Köszi a teljesen felesleges hozzászólást,ha nem írtad volna valószínűleg lükén halok meg.
Igen, a lopott telefonokat nem tiltják,a lopás után szabadon használhatja aki elcsente.
Bemérésnél meg nem a telefont mérik be hanem csekkolják az adott feketelistás telefonban levő kártya adatait,és az alapján mennek ki a készülék használójához.....hogy mik vannak ugye?
A sötét oldalról meg a helyedben nem nagyon tennék több említést.
Nem ismersz,és hidd el jobb is ez így neked.
Ha valami nem tiszta,privátban adj elérhetőséget és megbeszéljük személyesen. -
Makifeju
tag
válasz
Keeperv85 #4907 üzenetére
Na jó,igazad van,vége az álmodozásnak!
Sajnos dolgozó ember lévén nem érek rá tovább értelmetlen vitákra,csak hogy enyém legyen az utolsó szó.
Mindenkinek van egy véleménye,egy elképzelése,ilyen-olyan tapasztalata,és az bizony nem mindíg egyezik a másikéval. De hát ilyen az élet...ha mindenki ugyanazt bizonygatná,unalmas lenne itt minden.
További kellemes napot mindenkinek!
Örvendtem! -
Makifeju
tag
válasz
svgyula #4903 üzenetére
Nem hallottál még hasonlót? lehetetlen,hisz egy időben még a médiában is rengeteget lehetett hasonló történetet látni-hallani.
Az imeit természetesen minden telónál tiltják nem csak a még kifizetetlen,előfizusok esetében,illetve ha bűncselekmény történik nem is rögtön a szolgáltatóhoz megy az ember hanem a rendőrségre. Ott a jegyzőkönyvvel megy át a szolgáltatóhoz,ahol azonnal tiltják a telt akármilyen formában lett véve,vagy bármilyen is a jelenlegi státusza,és az bizony letiltva is marad amíg a hatóságok másként nem rendelkeznek. -
Makifeju
tag
válasz
Keeperv85 #4901 üzenetére
Mérik azt bizony! Egy ismerős srác épp a napokban mesélte hogy egy gsm-boltban vett vacak 1000 éves nokia miatt zargatták fel hajnali 3-kor. Nem örült neki! A boltosnál ott voltak az eladó adatai...és ezzel zárult is a dolog. A tolvajok pedig alapból nem a szervizes-vagy hozzáértő körből kerülnek ki hanem leginkább aljanép,nem szedegetnek azok szét semmit,hanem feltolják valami kamu névvel valamelyik hirdetési oldalra oszt csókolom. Ha elég hülye,márpedig sok esetben azok,meg is fogják őket. Mondjuk meg is érdemlik!
-
Makifeju
tag
válasz
Keeperv85 #4899 üzenetére
Pedig sok értelme igazából nincs.
Gondolj csak bele...ha lopott a tel és a lock miatt nem használható,visszakövetni,lenyomozni sem lehet.
Ha viszont lekerül róla a zár és használatba veszik,lopott teló esetén rögtön bemérik azt,és máris megvan mind a készülék mind a tolvaj. Így legalább esélyt kap a volt tulaj hogy visszakapja a készülékét,és nem kerül bontásra mint alkatrész. Ráadásul megnézném a tolvaj arcát mikor éjjel felverik hogy ugyanmár fáradjon ki szépen a készülékkel együtt! -
Makifeju
tag
válasz
Keeperv85 #4897 üzenetére
Üdv!
Már ne is haragudj de ennek semmi értelme.
Nem szabad abból kiindulni hogy mindenki tolvaj meg gazember aki belefut egy frp lock-ba!
A topik lényege pontosan a felmerülő problémák megoldása,egymás segítése.
Ha tolvaj az illető akkor is felesleges a nagy titkolódzás,hisz a gugliba írva másodpercek alatt megkapja a kért információt,nem kell neki ide jönni.
De legyen ahogy akarod,nem írom ki.
Viszont akinek szüksége van rá,annak privátban elmondom.
Én telefonokkal foglalkozom,rengeteg hasonló esettel találtam már szembe magam,és tudom milyen az amikor az ember néha napokig szenved egy sz@ros telóval egy vacak frp lock miatt.
Remélem ez így rendben lesz! -
Makifeju
tag
válasz
Keeperv85 #4806 üzenetére
A komplett romot mentettem,a méret megadásnál pedig pontosan azt csináltam mint a videón,mégsem műkszik. Több helyen azt olvastam hogy az uccsó értéked adjam meg a méretnél,általában ez a "cashe",de úgy se jó. Akárhogy próbálom az istennek sem működik. Mondjuk érdekesség hogy mtk toolsnál mikor csinálja a romot és megkérdezi akarok e custom recot berakni,akármit nyomok errort ír a recora és a bootra de továbbmegy. Kész a rom,ott van benne minden,de nem megy az istennek se!
-
Makifeju
tag
Sziasztok!
A NAGY KÉRDÉS!!!
Adott két alcatel pixi teló (4009x),ugyanaz a gyártmány,szolgáltató,tehát testvérek.
Az egyik teljesen jó,de a másik agyhalott volt.
Az első telról csináltam egy flesselhető romot ez alapján:https://www.youtube.com/watch?v=xlSkaW6WCtE
Most viszont az a gond hogy a rom nem megy fel a telóra,az alábbi hibával elszáll:
"brom error not enough storage space (0x3F3)"
A teló ok,más romot rá tudok rakni,csak az pont nem magyar.
Valami ötlet hogy mi a frász lehet??? -
Makifeju
tag
válasz
krealon #4696 üzenetére
Sajnos az is szerepel a kép mellett hogy: "Nincs raktáron,bizonytalan beszerzési idő"
Mondjuk ennyiért én odaadom a telót is...6000-et nincs az az isten hogy kifizessek egy akkuért még ha postával együtt is van. Jó lenne az aliról is a megszokott 4-5 dolcsis áron,már ha lenne persze.
Azt kellene kitalálni hogy milyen név alatt futhat még ez a csodaműszer,merthogy átcimkézve tuti van testvére. -
Makifeju
tag
Sziasztok!
Tud nekem valaki segíteni hogy Prestigio psp3509-,és 5455 típusokhoz hol a gránátba lehetne akkut szerezni?
Már jojózik a szemem,de nulla a találat a guglin.
A használt is jó,csak legyen már valami ezekhez a sz@rokhoz... -
Makifeju
tag
Sziasztok!
Mivel az összes topik döglött amit csak néztem,itt kérnék némi segítséget.
Van egy Samsung G531F 1-simes telóm,ehhez kellene egy 4 fájlos rom,mivel jelenleg döglött a kicsike. Download mód van,de se recovery se indulás,csak bootlop folyamatosan. Már átturtam a netet de csak a duáloshoz találtam 4 fájlosat,azzal viszont nem megy. -
Makifeju
tag
Na mizu,kihalt a csapat??
-
Makifeju
tag
Sziasztok!
Itt kérnék segítséget mert a hivatalos topik már egy ideje döglött.
A helyzet a következő:Adott egy LG L90 (D410) dual-simes teló.
Bekapcsolás után azt produkálja hogy az érintő mintha hiperérzékeny lenne...minden ponton érint,viszont ha mondjuk a nyelvet akarom beállítani,a legkisebb mozdulatra is a lista végére ugrik,nem lehet leállítani félúton. Ha a menüt görgetem akkor meg folyamatosan belekap valamelyik app-ba,beindítva azt. Hard reset,kdz megvolt,sérülés nincs a telón,beázás sem. Az l90 topikjában volt egy hasonló szösszenet,megoldás nélkül.
Mi a kínja vajon???? -
Makifeju
tag
válasz
Keeperv85 #3783 üzenetére
Win 7-em van. Hiányzott a cdc driver ezt szedtem le,telepítettem,onnantól látja is meg minden,de nem megy az imei javító...Flashtool simán viszi,preloader is ok.
Most annyi érdekesség volt hogy maui indít,teló rádug,és telepítette az adb drivert,aztán gép újraindul,driver ott van,maui baxik látni... -
Makifeju
tag
ATTENTIONE!!!!
Nagy nagy segítségre volna szükségem kedves Urak!
1 Problem:szükségem volna egy CONCORDE 6500 alaplapra. Ha valakinek van,esetleg törött teló,kérem jelezze!!!
2 Problem:Lenovo A830 flash után elszállt az imei. Sem a maui sem az sn write nem csinálja meg. Valamiért nem megy le állítólag meta módba,bár a kijelzőn azt írja ott van...driverek fent,sárga jelzés eszközkezelőben nincs!
Ötlet??? -
Makifeju
tag
válasz
CPT.Pirk #3563 üzenetére
Szia!
Nemrég volt nekem is hasonló imei problémám. A kliens egy Star N9000-es csoda volt...imei elszált,Maui nem látta. Hiába dugtam rá csak indult a rendszer aztán annyi. Ami nekem bejött:aksi ki-be,hangerő fel nyomva tart,majd mikor rádugod a gépre,egy pillanatra megnyomod a bekap gombot. Ezután elengedsz mindent és ha bejött a dolog mint nálam,öröm és bódogcág! -
Makifeju
tag
Ha már itt vagyok,tessék még egy rom ami kompatibilis mindkét ezen készülékkel:
BEEX DUO / MYAUDIO FORCE 3+ Tesztelve,működik.http://www.needrom.com/download/beex-duo/
-
Makifeju
tag
Persze,dobom!
Ha esetleg valakinek kell egy Vervan Vs 5+ / Hdc G900f rom (Mtk 6592 proci) tessék a link:
http://www.needrom.com/download/hdc-s5-sm-g900f/
A rom rootolt,superuser fent van,cwm recovery szintén. A tárhely átparticionált,telepítés után 2.2 GB ram lesz a telón. Kínai vírus appok kiszedve,működik mindene rendesen,hibát eddig nem találtam,illetve jó mindkét változathoz (1 illetve 2 simes). felrakásnál a PRELOADER.BIN-t nem flesseljük!!!
Én benéztem és simán benne hagytam azt is,aztán jött a copóka!
Fel lehet rá rakni ennek a romnak is a preloaderét,csak előtte jöhet a teló formatálása,flashtool újraindítgatása,míg aztán elkapja és megcsinálja.Ja:Imeit mentsd!!! Nálam hol elszállt hol nem,biztos ami biztos!
-
Makifeju
tag
Köszi urak,menet közben megoldottam. Találtam egy efox romot cwm recoveryvel vírusok nélkül,most az ketyeg a házban.
-
Makifeju
tag
Üdv Mindenki!
Nos kérnék egy nagyon szaki segítséget,mert lassan a guta üt meg!
A gondom: Vervan vs5+ telón levő gyári vírusprogramokkal volna.
A készülék elszállt annó,így egy HDC G900f rom van rajta,sajátot nem találtam.
Ebben viszont ott csücsül néhány gyári vírus amit egyszerűen nem bírok kiiktatni.
Root megvan,abból törlöm a szóbanforgó rendszeralkalmazásokat,viszont elég egy hard reset és minden visszajön,mintha mi sem történt volna. Eladnám a telcsit,ezért volna fontos hogy teljesen tiszta legyen.
Valaki tud valamit????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest