- iPhone topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagypasztor
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. A nagybátyám rám bízott egy vírussal fertőzött Blackview A8-at, mert korábban hallotta, hogy tettem már fel romot másik telefonra. Abszolút kezdő vagyok ezen a téren, és sajnos későn találtam meg ezt a topikot.
A keresőben csak angol nyelvű találatok jöttek ki a telefon újra telepítésével kapcsolatban, így azokon a fórumokon olvasgattam, és az angol leírások szerint igyekeztem használni az SP-tools-t.
Valószínűleg csináltam egy nagy baromságot, amit ti vastagon kiemelve írtok az összefoglalóban: hogy ne formázzak ész nélkül.A gondom a következő: találtam egy papíron gyári romot a telefonhoz (meg utána még vagy 5-6 másikat), aminek sajnos mint kiderült, több verziója is létezik, és elég nehéz megtalálni a készülékhez passzolót. Úgy gondoltam, hogy megtaláltam, elkezdtem az Sp-vel feltenni, de mivel a készülék kb fél óra után sem fejezte be a flashelést, ezért megszakítottam a telepítést, mert elbizonytalanodtam. Utána a nagy eszemmel (gondolva, hogy egy format all+download csak nem okozhat annyira nagy problémát) leformáztam az egész készüléket. Ezek után azon kívül, hogy feltöltök a telefonra egy romot, semmit nem reagál a készülék. Nem tölt, illetve nem is kapcsol be semmilyen módon.
Sikerült téglát faragnom belőle? Törlődött a bootloader, azért nem reagál? Van esetleg szerintetek megoldás a felélesztésre? Hálásan köszönöm előre is a segítséget!
Sajnos hónapokkal ezelőtt írtam erről itt egy másik topikba, de ott nem reagált senki. Azóta nem volt túl sok időm ezzel foglalkozni, és most találtam csak meg ezt a témát.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Filmvilág
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 4db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest