- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peltár
aktív tag
válasz
nagypasztor #5721 üzenetére
Megnéztem,inkább privátban levelezzük le az első tennivalókat. !
-
Peltár
aktív tag
válasz
nagypasztor #5717 üzenetére
Elsőre gyere át ide [link]
Szerintem amíg fastboot módba be tudod rakni, illetve download módba, addig van remény, a bootloadert elméletileg a gyári 100% - ban eredeti ROM-mal tudnád felülírni, de ha az az SP-tool amire gondolok akkor azzal mást is ki tudtál törölni, amiről meg kéne mentés, hogy vissza lehessen rakni.
Ez csak az elmélet, de az SP- tool pl tud olyat törölni vagy felülírni amit egy hagyományos flas program nem, csak a szervizes progik. itt egy kép [link]
Ez egy régebbi de láthatod hány helyre lehet pipát tenni 12, ez egy átlagos programnál 3-4 max. Rakjál be ide egy képet a te SP-Flash programodról, és hogy ott miket választottál ki, így már esetleg tudsz segítséget kapmi, vagy legalább elindulni valamely irányba. Ha valaki jó fej és találsz embert aki működő Blackview A8 -on
TWRP-használ, az esetleg tud neked mentést csinálni TWRP alól ami neked segíthet. Nézd még meg hogy az adb parancsokra reagál e a készülék.+ megpróbálnék egy TWRP-t is feltenni ami a telfonhoz való.Ha sikerül
akkor szerintem jó eséllyel menthető a teló (Én messze nem vagyok profi,csak küzdöttem hasonló problémával
így ötleteim vannak, de az megint más, mint ha a te telefonodhoz értő profi segítene.Az is tudom hogy szar várakozni az esetleg soha meg nem érkező válaszokra, amit segítség kérés címén felteszel.Ne add fel!
Tehát kezdés képen rakjál fel képet a SP-Flash-ről amit használsz és hogy volt beállítva amikor a gond történt.
Lássák a népek. + Számit hogy a sima A8 vagy esetleg a MAX
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Politika
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Xbox Series X|S
- Androidos tablet topic
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- Interactive Brokers társalgó
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest