- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peltár
aktív tag
válasz
nagypasztor #5717 üzenetére
Elsőre gyere át ide [link]
Szerintem amíg fastboot módba be tudod rakni, illetve download módba, addig van remény, a bootloadert elméletileg a gyári 100% - ban eredeti ROM-mal tudnád felülírni, de ha az az SP-tool amire gondolok akkor azzal mást is ki tudtál törölni, amiről meg kéne mentés, hogy vissza lehessen rakni.
Ez csak az elmélet, de az SP- tool pl tud olyat törölni vagy felülírni amit egy hagyományos flas program nem, csak a szervizes progik. itt egy kép [link]
Ez egy régebbi de láthatod hány helyre lehet pipát tenni 12, ez egy átlagos programnál 3-4 max. Rakjál be ide egy képet a te SP-Flash programodról, és hogy ott miket választottál ki, így már esetleg tudsz segítséget kapmi, vagy legalább elindulni valamely irányba. Ha valaki jó fej és találsz embert aki működő Blackview A8 -on
TWRP-használ, az esetleg tud neked mentést csinálni TWRP alól ami neked segíthet. Nézd még meg hogy az adb parancsokra reagál e a készülék.+ megpróbálnék egy TWRP-t is feltenni ami a telfonhoz való.Ha sikerül
akkor szerintem jó eséllyel menthető a teló (Én messze nem vagyok profi,csak küzdöttem hasonló problémával
így ötleteim vannak, de az megint más, mint ha a te telefonodhoz értő profi segítene.Az is tudom hogy szar várakozni az esetleg soha meg nem érkező válaszokra, amit segítség kérés címén felteszel.Ne add fel!
Tehát kezdés képen rakjál fel képet a SP-Flash-ről amit használsz és hogy volt beállítva amikor a gond történt.
Lássák a népek. + Számit hogy a sima A8 vagy esetleg a MAX
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Bekebelezte az Untether AI mérnökeit az AMD
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Hihetetlenül jónak tűnik a TSMC 2 nm-es node-jának kihozatala
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 13 Pro
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged